• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Martilikiz07 Martilikiz07 canim simdi gördüm 😕 hamile ya pelus ondan gec cevap atiyodur yada sadece begenebiliyodur. Onun bide iki cocuk daha var ya biliyosun yine iyi yetisiyordu inan. Yoksa Pelus cevap verirdi bence. Sana orda da kal vs diyemem tabiki kendi istegin canim sen nasil daha iyi hissedeceksen ❤️

Yaptım yaptım planı. Eşim diyor ki biz tarih düşünmeyecektik, şimdi hayatımızın ortasında senin yumurtan 😂 Dedim valla varsa hesapsız fikrin uygulayalım
Hahaha deki sen birşey anlamıyorsun sus dedigimi yap :D hee varsa uygulasın:D

Martilikiz07 Martilikiz07 canim simdi gördüm 😕 hamile ya pelus ondan gec cevap atiyodur yada sadece begenebiliyodur. Onun bide iki cocuk daha var ya biliyosun yine iyi yetisiyordu inan. Yoksa Pelus cevap verirdi bence. Sana orda da kal vs diyemem tabiki kendi istegin canim sen nasil daha iyi hissedeceksen ❤
Canım
Martilikiz07 Martilikiz07 canim simdi gördüm 😕 hamile ya pelus ondan gec cevap atiyodur yada sadece begenebiliyodur. Onun bide iki cocuk daha var ya biliyosun yine iyi yetisiyordu inan. Yoksa Pelus cevap verirdi bence. Sana orda da kal vs diyemem tabiki kendi istegin canim sen nasil daha iyi hissedeceksen ❤
KUZum ozelden kac kez mesaj attım cevap vermedı:) yoksa bende bılıyorum ama kendımı kotu hıssettım

Evet canim onu duydugum icim bu ay ilac kullanırken hic iliski yasamadik doktorum bana verdigi ilac zaten gebelikdede kullaniliyomus bu ay pek umudum yok o yuzden
Merhaba canım benimde yumurtlama günüm va hatfa çatladı doktora söyledim çok kötü bir koku var şuan sana ilaç veremem dedi :( hamile kalırsın brlki dedi

Günaydın kızlar 🥰😘🤗
Bu sabah eşim bana küsmüş noldu dedim akşam senle sakalasiyordum yatakta nie öyle yaptın bana bağırdın diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorum yatağa nezaman gittim nezaman uyudum eşimin yaptığı şakayı hiç birşey hatırlamıyorum öyle derin bi uyku basmiski yeni uyandım 11 buçuk gibi uyumuşum koltukta eşim getirmiş yatağa valla hiç birşey hatırlamıyorum:D nasıl bir uykuysa

Back