- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.241
Bende öyle yaptım canım sonra da ikinci kaşıkta kararsız kaldım çiğneyim dedim ama tadı fena. Ben direkt yutma taraftarıyımYuttum canım arkasına su içiyorum
Oooo ben ne ara kaçırdım kurabiye tarifleri falan da varmış bak bak
Ne tatlı şey bunlar beeAllahım şifa niyetine!!!!allahım bu ay insallah güzel haberler vermemi nasip edersin 2 ovu testi bide macun hadi hayırlısı insallah! ❤
Gaziosmanpaşa canım benHosbuldum canm bende Avrupa yakası ne taraf sen :)
Benim bat 7 kasim belirtiçok ama bekliyorum umutlanmak istemiyorum kuzum sende durumlar nasilBat 7 kasım olanlar var mı? Varsa durumlar ne alemde :)
Tabiiii hem de bir kurabiye oluyor görmen lazımOooo ben ne ara kaçırdım kurabiye tarifleri falan da varmış bak bak
Hahaha deki sen birşey anlamıyorsun sus dedigimi yapYaptım yaptım planı. Eşim diyor ki biz tarih düşünmeyecektik, şimdi hayatımızın ortasında senin yumurtanDedim valla varsa hesapsız fikrin uygulayalım
Valla bilemiyorum artık bende isterim tarifi !!!Tabiiii hem de bir kurabiye oluyor görmen lazım
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz inşallah inşallahhhhBenim bat 7 kasim belirtiçok ama bekliyorum umutlanmak istemiyorum kuzum sende durumlar nasil
CanımMartilikiz07 canim simdi gördüm hamile ya pelus ondan gec cevap atiyodur yada sadece begenebiliyodur. Onun bide iki cocuk daha var ya biliyosun yine iyi yetisiyordu inan. Yoksa Pelus cevap verirdi bence. Sana orda da kal vs diyemem tabiki kendi istegin canim sen nasil daha iyi hissedeceksen ❤
KUZum ozelden kac kez mesaj attım cevap vermedı:) yoksa bende bılıyorum ama kendımı kotu hıssettımMartilikiz07 canim simdi gördüm hamile ya pelus ondan gec cevap atiyodur yada sadece begenebiliyodur. Onun bide iki cocuk daha var ya biliyosun yine iyi yetisiyordu inan. Yoksa Pelus cevap verirdi bence. Sana orda da kal vs diyemem tabiki kendi istegin canim sen nasil daha iyi hissedeceksen ❤
Merhaba canım benimde yumurtlama günüm va hatfa çatladı doktora söyledim çok kötü bir koku var şuan sana ilaç veremem dediEvet canim onu duydugum icim bu ay ilac kullanırken hic iliski yasamadik doktorum bana verdigi ilac zaten gebelikdede kullaniliyomus bu ay pek umudum yok o yuzden
Amin canım inşallah AminnnHadi bakalım güzel haberler bekliyoruz inşallah inşallahhhh
Kac aydir deniyorsunuz canim? Yumurtlamayi degerlendirdiniz miKızlar ya bende hiç belirti yoksanırım bisey olmucsk gene bu ay
Hiç belirti yaşamadan hamile olanlar var canım sadece adeti geçince farkeden.. Benim çevremde cok oldu umudunu kesmeKızlar ya bende hiç belirti yoksanırım bisey olmucsk gene bu ay
Hımm anladim canim onu bilmiyorum tabi. Ozel degilse bize yaz bildiğimiz biseyse biz cevap verelim canimCanım
KUZum ozelden kac kez mesaj attım cevap vermedı:) yoksa bende bılıyorum ama kendımı kotu hıssettım
CAnım yok bu konukarla ılgılı degıl:)Hımm anladim canim onu bilmiyorum tabi. Ozel degilse bize yaz bildiğimiz biseyse biz cevap verelim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?