- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.201
Ay allahim cok çok amin ya inşallahHic sorma kuzum hamile kalimde isi birakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay allahim cok çok amin ya inşallahHic sorma kuzum hamile kalimde isi birakim
Var cok şükür bu sebeplerden dolayida kafama takmıyorum varmi.yokmu gibisine ister istemez bos kaldigim zaman takıyorum takmamak gerekiyormus saldım cayiraaaaAy maslalah aslında zaman varsa gusel tabi
Hepimiz icin cok cok aminnnnnnnAy allahim cok çok amin ya inşallah
Hepimiz icin cok cok aminnnnnnn
Bizim burda gece yarısı oldu benimki yüzüncü rüyasında ben hala ayaktayım
Bizde daha saat 12 bucuk yaticam bende biraz dan yoruldum benimki oyunda herzamanki gibiBizim burda gece yarısı oldu benimki yüzüncü rüyasında ben hala ayaktayım
Merhaba canim hosgeldinMerhaba benide araniza alır mısınız sat 7 ekim bat 6 kasım
Tsk ler kimse kalmadi hepsi yatiyoHoş buldum keyifli muhabbetler diliyorum
Oyle tabide saat gec. Ya evli barkli kocalari var bu saate artik yatışOysaki en güzel muhabbetler geç saatte yapılandır
Bizim burda 3 çeyrek var güzelim ben yatacam normal insanlar kalkacakBizde daha saat 12 bucuk yaticam bende biraz dan yoruldum benimki oyunda herzamanki gibi
İsleri psiirmisler kendilerini kocalarin kollarına atmış yatiyirlardirOyle tabide saat gec. Ya evli barkli kocalari var bu saate artik yatış
Bende yaticam valla yarın yine is varBizim burda 3 çeyrek var güzelim ben yatacam normal insanlar kalkacak
Haklisin bir de çalışanlar olunca mecbur yatıyorlarOyle tabide saat gec. Ya evli barkli kocalari var bu saate artik yatış
İyi geceler canım yat dinlen bende uyuyorum artıkBende yaticam valla yarın yine is var
Iyi geceler
Iyi gecelerBende yaticam valla yarın yine is var
Iyi geceler
Valla 86$ ödedim westernunion ile. 10 günü geçti , bugün elime ulaştı daha. Yani Türkiye fiyatlarının 3 kati Ama olsun ya ise yarasında ben razıyımSen yurtdisindasin nasil siparia verdin onlari ya
Bide bu macunu ağzında çiğnedin mi sen ? Ben direkt su ile yuttumGünde yarım saat yürüyüş yapın diye yazıyordu c-lifede kadın ama kışın disari çıkamıyor insan bende evde durdugum yerde yürüme hareketi yapıyordum