- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.161
AntalyaKuzum antalyadayim ben, eşim yemekten sonra uyur biraz, ben de uyudum iste de iki saat falan uyumuşum
Evet yaniltabiliyo malesef idrari cok dammlatirasan oyle oluyo kuzumBen beceremedim yazmayı
teşekkür ederim tekrar edicem bulaşması yanıltabilir mi
Masallah ultrason musun mübarek diyeceğim ama o bile bilemiyor bu kadar erken
ay valla yapalım
Çok damlamadım ama olsun belkide farkinda degilim umutlanmadan tekrarlamak en iyisiEvet yaniltabiliyo malesef idrari cok dammlatirasan oyle oluyo kuzum
Yap at tekrar canim nolur nolmaz ama yine aynisi cikarsa zaten kesin var silik bi cizgi bile yeterliÇok damlamadım ama olsun belkide farkinda degilim umutlanmadan tekrarlamak en iyisi
Evde yemek pismiyo zatenKuzum sen karnını doyurup gelsenebenim restaurantım olsa en güzellerini yer gelirim
Insallah bekliyorum heycanlaYap at tekrar canim nolur nolmaz ama yine aynisi cikarsa zaten kesin var silik bi cizgi bile yeterli
Antalyaay ne gusel
Götümüz donuyo napim halloweeni,Valla iste güzel zamanları şimdi başladıKuzum burası sıcak diyordum da seninki de fenaymış -20 olsun ama seni halloweenin varrr
Evde yemek pismiyo zatendiyom ya adam bi tas corba yapmadım daha evde hep isyerinde yiyoz
,Bir öğününü de benim icin yeama en alengirlisinden olsun benim öğün
Şeyma gibi gezecen dimi, hatun bikinisini hiç çıkarmadan yasıyorGötümüz donuyo napim halloweeni,sicak tropiccal yerleri istiyorum ben maldivler felan
Aynen yaŞeyma gibi gezecen dimi, hatun bikinisini hiç çıkarmadan yasıyor
Insallah canimBenide ekle cnm Bat 20kasim inşallah hamile olurum da güzel Bi haber alırım
Olur olur canım merak etme bende gördüğüm gün sanki hamilelik testi yapmisimda çıkmış gibi çok sevindim vallaO piki görmek icin deli çıkacağımda evdeyken olaydı süper olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?