- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.181
Gez kız sefan olsunAynen ya valla ben zamam buldukca geziyorum cok yere gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gez kız sefan olsunAynen ya valla ben zamam buldukca geziyorum cok yere gittim
Zamanim olsa daha cok gezcem de okadar cok calisiyozki ancaGez kız sefan olsun
Olur olur canım merak etme bende gördüğüm gün sanki hamilelik testi yapmisimda çıkmış gibi çok sevindim valla ❤
Bizde seni kuzuSelam millet! Özledim sizi
Zamanim olsa daha cok gezcem de okadar cok calisiyozki anca
Gelsin de gezmem, yeterki gelsin gelsinnnÇalış tabi az gez zaten, bebek gelecek, paralar paralar
Amin amin aminGelsin de gezmem, yeterki gelsin gelsinnn
Gece kususun sen bu saatlerde görüyorum...Yetişemiyorum masallahinizvar guzel anne adaylariiii insallah mesajlara yetisemedigim gibi hamile kalanlarda sırayla gelir onlarada yetişemeyiz ❤
Evet aynen az sonra netflixe geçerim Ay ben de atlamışım hemen gece kuşu denince buyrun benim diye atlıyorumGece kususun sen bu saatlerde görüyorum...
Bizede nasip olur insallah kuzum
Benim genelde zamanim is yerinde gectigi icin eve gelince filme felan dalmak istemiyom uzanip keyif yapiyom oyleEvet aynen az sonra netflixe geçerim
Evet gündüz yemek yap temizlik derken giremiyorum ee aksam yemek ye cay ic misafir derken hic giremiyorum isler bitince anca Insalllaaah canim inşallahGece kususun sen bu saatlerde görüyorum...
Bizede nasip olur insallah kuzum
Ay kıyamam sana ya valla çok yorulyon sen yaHuhuuuu kizlarrr lan nerdesiniz ben daha yeni eve geciyom pertim cikti
Misafir agirlamak zor hazirla temizle of benim fazla misafirim olmuyo allahdan yaEvet gündüz yemek yap temizlik derken giremiyorum ee aksam yemek ye cay ic misafir derken hic giremiyorum isler bitince anca Insalllaaah canim inşallah
Hic sorma kuzum hamile kalimde isi birakimAy kıyamam sana ya valla çok yorulyon sen ya ❤
Benim genelde zamanim is yerinde gectigi icin eve gelince filme felan dalmak istemiyom uzanip keyif yapiyom oyle
Aynn kuzum uzanmak iyi geliyo vallaEn güzeli kuzum yoğun çalışıyorsun, dinlen biraz
Canım bunu ne zman yaptım bat ne zman
Oluyor benim her aksam ya biyerdeyiz yada birileri bizde kosdurmacaMisafir agirlamak zor hazirla temizle of benim fazla misafirim olmuyo allahdan ya
Ay maslalah aslında zaman varsa gusel tabiOluyor benim her aksam ya biyerdeyiz yada birileri bizde kosdurmaca