• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla iyice stres oldum.kafam çok karısık.. Son iki testi yeni sipariş verdim çubuk şekli farklı 18.gün 2 tane yaptım hassasıyet farkı o yuzden koyulasma var gıbı yenı aldıgım testte

kuzum stres yapıyoruz ya işte yumurtlamamız bile gecikiyor o gecikince adette gecikiyor, ama bence 3-4 güne koyulaşacak Gibi git gide koyulaşmış çünkü

O zaman bende alayım dıger ay saol kuzum😍😍😍
Rica ederim canım ben etkisini gördüğüm için inanıyorum o yüzden kürtajdan sonra tekrar aldım soranlara da bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum insallh faydasını görürsün canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip olsun şifanın nereden geleceği belli olmuyor valla

Tamam canım ilk kaşığı şimdi yedim. Zaten içtiğim suyun haddi hesabı yok, yürüyüş ne kadar süre yapicaz ?
Günde yarım saat yürüyüş yapın diye yazıyordu c-lifede kadın ama kışın disari çıkamıyor insan bende evde durdugum yerde yürüme hareketi yapıyordum

Rica ederim canım ben etkisini gördüğüm için inanıyorum o yüzden kürtajdan sonra tekrar aldım soranlara da bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum insallh faydasını görürsün canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip olsun şifanın nereden geleceği belli olmuyor valla
Amin 🤲🤲🤲

Aynen kuzum saol😍😍😍

Walla iyice stres oldum.kafam çok karısık.. Son iki testi yeni sipariş verdim çubuk şekli farklı 18.gün 2 tane yaptım hassasıyet farkı o yuzden koyulasma var gıbı yenı aldıgım testte
Stress yapman daha kotu kafama takma 1 dolu 1 bos iliski oldumu zaten yumurtlamaya bakmaya gerek bile yok

Ben Bursada yasiyorum canim. Sen neredesin? Ama hep hayalim ileride Muglaya tasınmak ❤O zaman boyle soguklar gormiycem 😁 sicak insaniyim ben deniz insaniyim
Aaa ben de Bursa’da okudum üniversiteyi, yazını hiç görmedim ama ilkbahar çok başka güzeldi 😍

Back