• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kızlar çıkıyor cıkmıyor değilde ben en son hamileyken böyleydim bide bi anda irkiliyorum ya galiba bana kasım ayı yaramadı eger yarın böyle olursam gitmeliyim doktora 😢

Kuzum ne güzel işte çıktın, ben de dün geceden beri kıvranıyorum, benim çıkmıyor da. Eşim masaj yaptı karnıma da hareketlendi allahtan. Bunun utanması mi olur 🤗

vala sağlıklı bir psikolojide olduğumu düşünmüyorum ne yalan söyleyim :KK45: son 1 yılda düşüklerim oldu çok üzüntü yaşadım öyle olunca hepten kafayı taktım ben, artık kimseyle açılamıyorum insanların durup durup darısı sana olsun inşallah sana olsun sözlerinde bile gözlerim doluyor, tabi hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim ne yazdıysa, ama insan yine de düşünüyor.
Sürekli bebek istiyoruz bebek ne zaman gelecek demeleri :kızgın:

kuzum yarına pik olcağını sanmıyorum birax daha koyulaşır ama pazar pik olcak sanki, sen pazar eve dönünce ve pazartesiyi kesin değerlendir testlere de devam et 😎😎😎

Yarin da yapayım netleşsin. Sağol kuzum 😍 Uyandigimdan beri okuyup yazıyorum yetişemiyorum, siz nasıl yetişiyorsunuz 😂

Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz 😍😍

Sizde gebelik istiyorsanız;
Son adet tarihinizi (sat)
Beklenen adet tarihinizi (bat)

Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.

(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)

GÜZELLER GÜZELİ HAMİŞ ADAYLARIMIZ

Kullanıcı Adı
Beklenmeyen Adet Tarihi (BAT)
@D1DEM
5 Kasım
@BUSR4
Beklemede
@gizsiz
13 Kasım
@m_aslicim
13 Kasım
@Peripellas