- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.141
Yok kızlar çıkıyor cıkmıyor değilde ben en son hamileyken böyleydim bide bi anda irkiliyorum ya galiba bana kasım ayı yaramadı eger yarın böyle olursam gitmeliyim doktora
Sürekli bebek istiyoruz bebek ne zaman gelecek demelerivala sağlıklı bir psikolojide olduğumu düşünmüyorum ne yalan söyleyimson 1 yılda düşüklerim oldu çok üzüntü yaşadım öyle olunca hepten kafayı taktım ben, artık kimseyle açılamıyorum insanların durup durup darısı sana olsun inşallah sana olsun sözlerinde bile gözlerim doluyor, tabi hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim ne yazdıysa, ama insan yine de düşünüyor.
Ee yani o senin elinde bize bisi düşmezsadece fikir alışverişi olur
kuzum yarına pik olcağını sanmıyorum birax daha koyulaşır ama pazar pik olcak sanki, sen pazar eve dönünce ve pazartesiyi kesin değerlendir testlere de devam et
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız;
Son adet tarihinizi (sat)
Beklenen adet tarihinizi (bat)
Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)
❤ GÜZELLER GÜZELİ HAMİŞ ADAYLARIMIZ ❤
Kullanıcı Adı Beklenmeyen Adet Tarihi (BAT) @D1DEM 5 Kasım @BUSR4 Beklemede @gizsiz 13 Kasım @m_aslicim 13 Kasım @Peripellas @Rainbow3461 7 Kasım @trncysl 14 Kasım @mayasiz 16 Kasım @Cgdm2537 10 Kasım @Seker2181 13 Kasım @Papatyaa90 13 Kasım @Mrs terazi @essram 8 Kasım @Haticehakance3567 7 Kasım @Nrarslnn 7 Kasım @didima0135 19 Kasım @sardunya58 10 Kasım @Ipek8006 12 Kasım @RSHN 20 Kasım @mrlekn888 23 Kasım @Derya Leia 6 Kasım @Masalsu01 8 Kasım @Derya calbay @Esel circassian 13 Kasım @Yildem 20 Kasım @Hilal244 5 Kasım @karadenizkizi1982 15 Kasım @seniseviyorum- 12 Kasım @MimiLA 29 Kasım @Muallimehanimmm 29 Kasım@sardunya58 10 Kasım
Acaba hamilemiyim
Allah hayırlara cevirsin canim..
Evet yaa 1 2 günlük sapma oluyordu her zaman ama bu sefer 5 gün sapma o da şimdilikişte bu testlerin dezavantajı bu kısmı oluyor, herkesinki gibi gününde koyulaşsa neysede biraz gecikince stresimiz artıyor...
canim çizgi silik cikmis buda var demek ama sanki test bulasmis biraz baska varsa bitanem daha yapsanaAcaba hamilemiyim
Kiz sizin orda saat kac
Eğer bu ay olmazsa gelecek ay o şekilde denicem hiç test yapmadan..Stress yapman daha kotu kafama takma 1 dolu 1 bos iliski oldumu zaten yumurtlamaya bakmaya gerek bile yok
Gebelik testi mı bu canımAcaba hamilemiyim
canim çizgi silik cikmis buda var demek ama sanki test bulasmis biraz baska varsa bitanem daha yapsana
Evet gebelikGebelik testi mı bu canım
Amanmn yok zaten biliyomondan
Silik çizgi çıkmış canım ama biraz dağılmış gibi bı tane daha yap tekrar çıkarsa yarın bı kan vermeye git var gibi görünüyorEvet gebelik
Amam onada deme bak terlik atarim valla
Çok teşekkür ederim inşallah tekrarlayacağım yarınSilik çizgi çıkmış canım ama biraz dağılmış gibi bı tane daha yap tekrar çıkarsa yarın bı kan vermeye git var gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?