- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.181
Gez kız sefan olsunAynen yavalla ben zamam buldukca geziyorum cok yere gittim
Zamanim olsa daha cok gezcem deGez kız sefan olsun
Olur olur canım merak etme bende gördüğüm gün sanki hamilelik testi yapmisimda çıkmış gibi çok sevindim valla ❤
Bizde seni kuzuSelam millet!Özledim sizi
Zamanim olsa daha cok gezcem deokadar cok calisiyozki anca
Gelsin de gezmem,Çalış tabi az gez zaten, bebek gelecek, paralar paralar
Amin amin aminGelsin de gezmem,yeterki gelsin gelsinnn
Gece kususun senYetişemiyorummasallahinizvar guzel anne adaylariiii insallah mesajlara yetisemedigim gibi hamile kalanlarda sırayla gelir onlarada yetişemeyiz ❤
Evet aynenGece kususun senbu saatlerde görüyorum...
Bizede nasip olur insallah kuzum
Benim genelde zamanim is yerinde gectigi icin eve gelince filme felan dalmak istemiyomEvet aynenaz sonra netflixe geçerim
Evet gündüz yemek yap temizlik derken giremiyorum ee aksam yemek ye cay ic misafir derken hic giremiyorum isler bitince ancaGece kususun senbu saatlerde görüyorum...
Bizede nasip olur insallah kuzum
Ay kıyamam sana ya valla çok yorulyon sen yaHuhuuuu kizlarrrlan nerdesiniz ben daha yeni eve geciyom pertim cikti
Misafir agirlamak zorEvet gündüz yemek yap temizlik derken giremiyorum ee aksam yemek ye cay ic misafir derken hic giremiyorum isler bitince ancaInsalllaaah canim inşallah
Hic sorma kuzumAy kıyamam sana ya valla çok yorulyon sen ya❤
Benim genelde zamanim is yerinde gectigi icin eve gelince filme felan dalmak istemiyomuzanip keyif yapiyom oyle
Aynn kuzumEn güzeli kuzum yoğun çalışıyorsun, dinlen biraz
Canım bunu ne zman yaptım bat ne zman
Oluyor benim her aksam ya biyerdeyiz yada birileri bizde kosdurmacaMisafir agirlamak zorhazirla temizle of benim fazla misafirim olmuyo allahdan ya
Ay maslalahOluyor benim her aksam ya biyerdeyiz yada birileri bizde kosdurmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?