- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.101
Nazarlara gelmeyelim DidoşummEdiyo valla kac gundur aklimda anca yazdim oyle dediginden beri siteye girwmiyom
İnsallah kuzum dua edin bana ise yarasın bu ay güzel haberlerim olsunAy hadi ınsallh canım bu ay guzel haber beklıyoruz senden ıcıme dogdu guzel olacakbızede haber ver yararı olursa cnku bende almak ıstıyoum
Senin regl gelince parti yapalım, haketti vallabebek gelirse de bayram yaparız
Klomenle kullanmak sıkıntı yaratmadı mı canım ben o nedenle almadım bu ayBende şu an kullanıyorum canım geçen sefer klomenle kullandım hamile kaldım inşallah sende de işe yarar faydasını görürsün
Herkese selamlar ☺ yaklaşık 100 sayfa olmus okuyamadım.. Bugun 19.günüm hala pik yok sanırım 12. günde gördüğüm o şey piktiama tekrardan koyulasmaya basladı umut işte hanı gebelikte de ovulasyon koyulasıyormus ya eger 12.gün pikse çatlama dan sonrakı 5.6.gün bugun erken mi ovulasyon testınin gebelikte de sonuc vermesı sizce
İnsallah kuzum dua edin bana ise yarasın bu ay güzel haberlerim olsun
Ay gerçekten mi!?!? İnsallah canim bak şimdi iyice umutlandım !!!Bende şu an kullanıyorum canım geçen sefer klomenle kullandım hamile kaldım inşallah sende de işe yarar faydasını görürsün
Sen yurtdisindasin nasil siparia verdin onlari yaAy gerçekten mi!?!? İnsallah canim bak şimdi iyice umutlandım !!!
İnsallah canim insallahInsallah kuzu hep umutlu ol hamıs kalCaz ınsallah bu sayfadaki herkes
He he atAmam onada deme bak terlik atarim valla
Yok be ne nazari gözüm siyaha çok yakın koyu kahvesus kız nazar ediyon gözün mü renkli benim renkli ama nazarım değmez
Aşk olsun Didem o zaman daha size yorum yapmamEdiyo valla kac gundur aklimda anca yazdim oyle dediginden beri siteye girwmiyom
Şu an durum böyle. Hiç bu kadar gecıkmemıstı12.gündeki pik değil gibiydi canım ya 20 si olandı sanırım yanlış mı hatırlıyorum
Yok canim hiç bir sıkıntı olmadı ilk ay klomen kullandım yumurtam oluşmadı ikinci ay macunla beraber kullandım iki tane yumurta oluşmuştuKlomenle kullanmak sıkıntı yaratmadı mı canım ben o nedenle almadım bu ay
He he at
Yok be ne nazari gözüm siyaha çok yakın koyu kahve
Aşk olsun Didem o zaman daha size yorum yapmam
tonbalıklı soğanlı dimi buuu, bizde bu haftasonu deneyelim bize tarif yazz Didoşş gece gece yapılır mı buu acıktım görür görmez
Şu an durum böyle. Hiç bu kadar gecıkmemıstı
Sanada ask olsunHe he at
Yok be ne nazari gözüm siyaha çok yakın koyu kahve
Aşk olsun Didem o zaman daha size yorum yapmam
Ama canım macunu yerken günde 2 litre su iç ve en az yarım saat yürüyüş yap o şekilde etkisi büyük oluyorAy gerçekten mi!?!? İnsallah canim bak şimdi iyice umutlandım !!!
Adete kadar devam et kuzumŞu an durum böyle. Hiç bu kadar gecıkmemıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?