- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.121
O zaman bende alayım dıger ay saol kuzumYok canim hiç bir sıkıntı olmadı ilk ay klomen kullandım yumurtam oluşmadı ikinci ay macunla beraber kullandım iki tane yumurta oluşmuştu
Tamam canım ilk kaşığı şimdi yedim. Zaten içtiğim suyun haddi hesabı yok, yürüyüş ne kadar süre yapicaz ?Ama canım macunu yerken günde 2 litre su iç ve en az yarım saat yürüyüş yap o şekilde etkisi büyük oluyor
Walla iyice stres oldum.kafam çok karısık.. Son iki testi yeni sipariş verdim çubuk şekli farklı 18.gün 2 tane yaptım hassasıyet farkı o yuzden koyulasma var gıbı yenı aldıgım testteAdete kadar devam et kuzum
Walla iyice stres oldum.kafam çok karısık.. Son iki testi yeni sipariş verdim çubuk şekli farklı 18.gün 2 tane yaptım hassasıyet farkı o yuzden koyulasma var gıbı yenı aldıgım testte
Rica ederim canım ben etkisini gördüğüm için inanıyorum o yüzden kürtajdan sonra tekrar aldım soranlara da bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum insallh faydasını görürsün canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip olsun şifanın nereden geleceği belli olmuyor vallaO zaman bende alayım dıger ay saol kuzum
Günde yarım saat yürüyüş yapın diye yazıyordu c-lifede kadın ama kışın disari çıkamıyor insan bende evde durdugum yerde yürüme hareketi yapıyordumTamam canım ilk kaşığı şimdi yedim. Zaten içtiğim suyun haddi hesabı yok, yürüyüş ne kadar süre yapicaz ?
AminRica ederim canım ben etkisini gördüğüm için inanıyorum o yüzden kürtajdan sonra tekrar aldım soranlara da bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum insallh faydasını görürsün canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip olsun şifanın nereden geleceği belli olmuyor valla
Aynen kuzum saolRica ederim canım ben etkisini gördüğüm için inanıyorum o yüzden kürtajdan sonra tekrar aldım soranlara da bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum insallh faydasını görürsün canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip olsun şifanın nereden geleceği belli olmuyor valla
İnşallah öyle olur canm psikolojim bozuldu gercektenkuzum stres yapıyoruz ya işte yumurtlamamız bile gecikiyor o gecikince adette gecikiyor, ama bence 3-4 güne koyulaşacak Gibi git gide koyulaşmış çünkü
İnsalllah caniimmBenimde öyle 10 günöf zaman geçmiyo gibi geçen ayda ümitlenmiştim ama olamamıştı..Biraz tez canlıyım ben kendimi vucudumu cok dinliyorum☺İnş güzel sonuçlar gelir
Stress yapman daha kotu kafama takma 1 dolu 1 bos iliski oldumu zaten yumurtlamaya bakmaya gerek bile yokWalla iyice stres oldum.kafam çok karısık.. Son iki testi yeni sipariş verdim çubuk şekli farklı 18.gün 2 tane yaptım hassasıyet farkı o yuzden koyulasma var gıbı yenı aldıgım testte
Nerde yasiyorsun cnm buralar anca serinledi yagmurlar basladi ev iyi ama oturunca ayaklar falan usuyor insan ben severim kisi yaaa sicaktan bktm bu memlekte geldm geleli
İnşallah öyle olur canm psikolojim bozuldu gercekten
Hosbuldum canm bende Avrupa yakası ne taraf sen :)Merhaba hosgeldin canim benimde ihtiyacım var iyibir doktora kuzum bende avrupa yakasındayım bulursak iyi olur
Aaa ben de Bursa’da okudum üniversiteyi, yazını hiç görmedim ama ilkbahar çok başka güzeldiBen Bursada yasiyorum canim. Sen neredesin? Ama hep hayalim ileride Muglaya tasınmak ❤O zaman boyle soguklar gormiycemsicak insaniyim ben deniz insaniyim
Iyi geceler kuzumKızlarr benim gözler gidiyorr, hepinizi çok seviyorumm iyi uykular tatlı rüyalar hepinize❤❤❤ Yarın görüşürüzz
Şaka maka çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?