- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.001
Wc gidecem bakacam ped koydum 1 saattir bakmıyorum Bİ bakacam
Kızlar acayip bi şekilde gaz sorunum var utandıgıma kocamın yanında oturamıyorum o derece yani napcam ben yaSoyle cnm bizden sir cikmaz
Bende mersinde yaşadım ailem orda şu an Arpaç tarafında mersin boğuyor insanı. Yazın girmiyorum artık mersine anca kışlarıBen Mersindeym buralarda artık soğuyor çok mutluyum halılarıda geçen hafta sermiştim tam zamanında sermişimbende kışı çok seviyorum malum burda max 2-3 ay soğuk oluyor kat kat giyindiğimi kalın bir mont giyindiğimi bile hatırlamıyorum
Yok cnm Pet cıkmıs yazı pecet yazacakken zaten Hıc bır şey yok baktımkuzum böyle durumlarda peçete koy yada hiçbişey koyma çünkü ped emer tam gözlemleyemezsin akıntıyı, iç çamaşırını değiştirirsin en azından çok sıkıntı olmaz, ben günde 2 kere değiştiriyorum zaten takıntılıyım biraz o konuda
Allah Allah ne gaz yapti ki cnm o kadarKızlar acayip bi şekilde gaz sorunum var utandıgıma kocamın yanında oturamıyorum o derece yani napcam ben ya
Kızlar acayip bi şekilde gaz sorunum var utandıgıma kocamın yanında oturamıyorum o derece yani napcam ben ya
Yuh uyanamadim ya!sabah 7 de uyusam oglende kalkarım tabi!!! Hep sizin sucunuz kızlar
Aynısı dün bende de oldu uyudum geçti şükür ben yumurtlama günüme gireceğim için öyle oldu.Sarı akıntı devam ediyor kolum kalkmıyor midem tuaf belim kopuyor
Uyuma yaaaa bana ne !kız burda saat 22.19 yatcam uyuycam birazdanBi sabahları denk geliyoruz senle
Bende mersinde yaşadım ailem orda şu an Arpaç tarafında mersin boğuyor insanı. Yazın girmiyorum artık mersine anca kışları
Uyuma yaaaa bana ne !Ben geldim saat bi 12 olsun bakalım erkenmis bak
Yok kızlar çıkıyor cıkmıyor değilde ben en son hamileyken böyleydim bide bi anda irkiliyorum ya galiba bana kasım ayı yaramadı eger yarın böyle olursam gitmeliyim doktora
Anaaaa kıyamam sana ya yok şaka şaka yat uyu kuzum yorgun düşersin yarin görüşürüz , hafta sonu görüşürüz. Dinlen uyu sensen bizim için taa saat kaça kadar bekledin bide uyursam ayıp olur vallabekliyorum o zmAn canımm
Canım ayağına sıcak su torbası koy karnına da gaz için çok iyi geliyor bende aynı sorunu her neredeyse yaşıyorumYok kızlar çıkıyor cıkmıyor değilde ben en son hamileyken böyleydim bide bi anda irkiliyorum ya galiba bana kasım ayı yaramadı eger yarın böyle olursam gitmeliyim doktora
yaa yarın haftasonu zatenn yattığım yerde mayıştım normalde bu saatte yatmam zaten burdayım kuzummAnaaaa kıyamam sana ya yok şaka şaka yat uyu kuzum yorgun düşersin yarin görüşürüz , hafta sonu görüşürüz. Dinlen uyu sen❤
Bizimkiler de öyle yerkeşmişler bir daha da çıkmasınlar. Bende şu an görev icabı van dayım yazları öyle güzel serin kien güzelini yapıyosun bu yaz bende kaçtım yıllık izinlerimle ama geri Dönüyoruz mecburannem buralı ben aslen Ankaralıyım ama zamanında buraya yerleşmişler kalmışlar eşimde kayserili, hep içanadoluluyuz ama burda çakılı kaldık, hepimiz iç anadolu havasına alışkınız pişiyoruz burda valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?