- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.041
Ay haftaya randevu var doktor bakacak kuzu beklesem mi ki Pazartesi versem mi
haftaya randevu varsa bekle kuzum o zaman bakarlar zaten sabret kızz sonu güzel olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay haftaya randevu var doktor bakacak kuzu beklesem mi ki Pazartesi versem mi
Tanam kuzu hayırlısı herseyın saol cNım benım ınsallahhh hepımız kalırız Adet faln olmayızhaftaya randevu varsa bekle kuzum o zaman bakarlar zaten sabret kızz sonu güzel olsun inşallah
6-7 günsenin?Senın kaç gün gectı yumurtlamadan
Utanilicak konu deil bu bende cekiniorum esimden ama salıyorum mecbur tutamam daha kotu oluo ufak ufak saliyom bazen ses cikio eşim anlamamazlia verio olmadı sen mutfakta takip kuzum bol bol tatlı borek poca yap bizede yolla ama şaka bi yana geçmezse doktora görün canım usutuyoruz bence hava soğuk ya anlamıyoruz usuttugumuzudeMutfakta hamur işine sardım şaşkınlıktan
Birinciden 14 gün gectı ikinciden6-7 günsenin?
Valla ya ben yatıyorum dedimUtanilicak konu deil bu bende cekiniorum esimden ama salıyorum mecbur tutamam daha kotu oluo ufak ufak saliyom bazen ses cikio eşim anlamamazlia verio olmadı sen mutfakta takip kuzum bol bol tatlı borek poca yap bizede yolla ama şaka bi yana geçmezse doktora görün canım usutuyoruz bence hava soğuk ya anlamıyoruz usuttugumuzude
Kızlar benim macun gelmiş, asagida gidip almak zor geliyor. İnsallah ise yarar bu ah hamiş kalırım ya ❤
Valla ya ben yatıyorum dedim
Hahaha valla yorgani çektim üstüme alttan alttan saliyom ahahahahhaahah sende gir yatağı kokut kizValla ya ben yatıyorum dedim
2 kere mi oldu?Birinciden 14 gün gectı ikinciden
7 gün cNım
Evet canım bende hep 2 kere oluyor ama tutmuyo2 kere mi oldu?
Canım bence yarın pik olacak gibi duruyor
Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder isteyen,ellerini açan herkese..rabbim içinde annelik duygusu olsn herkese tattırsın..mutlaka 10 gün sonra yine haberleşelim,8 nde kandil Rabbim büyüktürEvet canım bende hep 2 kere oluyor ama tutmuyo
ay kuzum yarında olabilir öbür gün de 2 gün boyunca mı annenlerde olcaksınız
Canım bugün yarın olur ona gore planla kendini
Ee yani o senin elinde bize bisi düşmez sadece fikir alışverişi olurTamam kuzum cevapları aldım, planlamayı da bir zahmet ben yapayım dimi