• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutfakta hamur işine sardım şaşkınlıktan 😂🙈
Utanilicak konu deil bu bende cekiniorum esimden ama salıyorum mecbur tutamam daha kotu oluo ufak ufak saliyom bazen ses cikio eşim anlamamazlia verio :D olmadı sen mutfakta takip kuzum bol bol tatlı borek poca yap :D bizede yolla ama 😍 şaka bi yana geçmezse doktora görün canım usutuyoruz bence hava soğuk ya anlamıyoruz usuttugumuzude

Utanilicak konu deil bu bende cekiniorum esimden ama salıyorum mecbur tutamam daha kotu oluo ufak ufak saliyom bazen ses cikio eşim anlamamazlia verio :KK70: olmadı sen mutfakta takip kuzum bol bol tatlı borek poca yap :KK70: bizede yolla ama 😍 şaka bi yana geçmezse doktora görün canım usutuyoruz bence hava soğuk ya anlamıyoruz usuttugumuzude
Valla ya ben yatıyorum dedim 😂

Bugün bitti kaldı 5 :D

Eklentiler

• Screenshot_20191101-224544_My Tracker.jpg
    Screenshot_20191101-224544_My Tracker.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar Merhaba bende denedim bakalım adet günümü bekliyorum olursa İstanbul Avrupa yakası kadın doğum dr tavsiyesi olan var mi acaba? Ben ilkinde sorunlar yaşadım da

Kizlar test yapacaklar için tekrar paylaşıyorum ona gore hesap yapıp test yapın 😘
Buarada yumurtlama gününden hesaplamıyormuş catladiktan sonra değil ☺️

Eklentiler

• Screenshot_20191029-193856_Chrome.jpg
    Screenshot_20191029-193856_Chrome.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 35
Back