- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.981
Sarı akıntı devam ediyor kolum kalkmıyor midem tuaf belim kopuyorneyin var canım hayırdır
Yok canm polis esiyimasker eşi misin canım
Aynen canım vaa bizim buralar böyle yağmur yağsın kış gelsin diye dua ediyoruz valla yağmurda kısa koluyla dolaşıyoruzBen Mersindeym buralarda artık soğuyor çok mutluyum halılarıda geçen hafta sermiştim tam zamanında sermişimbende kışı çok seviyorum malum burda max 2-3 ay soğuk oluyor kat kat giyindiğimi kalın bir mont giyindiğimi bile hatırlamıyorum
ALLAH RAGZI OLSUN CANIMDuamdasınız kuzum buradaki herkes duamda rabbim bir beklentide olan herkesin beklentilerini hayırla versin
Canm erken yat biraz dusunmemeye calis bu kadari normal degil bence psikolojik olabilirSarı akıntı devam ediyor kolum kalkmıyor midem tuaf belim kopuyor
Yok canm polis esiyim
İnşallah kuzumm inşallah sabaha hayırlı haberlerle çıkalım hepimiz.ah hadi bakalım sabah güzel haberle başlayalım güne inşallah
Benim durum karışık kuzum hala adet olmayı bekliyorum yarın doktora gideceğim büyük ihtimalle adet söktürücü yazdıracağım
İnan ilk defa bu kadar çok halsizim ameliyat sonrası ble olmadım gözüm kapalı yazıyım ama uyuyamıyorumCanm erken yat biraz dusunmemeye calis bu kadari normal degil bence psikolojik olabilir
Amin canim insallahbenimde babam askerdi, bizde gezip dururduk bilirim o duyguyu, inşallah güzel biyere çıkar tayininiz
İnan ilk defa bu kadar çok halsizim ameliyat sonrası ble olmadım gözüm kapalı yazıyım ama uyuyamıyorum
Kızlar ya affınıza sıgınarak söylüyorum da utanıyorum söyleuemicem heralde
Şöyle canım noldu utanma ❤Kızlar ya affınıza sıgınarak söylüyorum da utanıyorum söyleuemicem heralde
Soyle cnm bizden sir cikmazKızlar ya affınıza sıgınarak söylüyorum da utanıyorum söyleuemicem heralde
Cuma günü gidecem smdı acile gidersem ıgne yapacaklar igne serum yedim mı adet gecekıyor ama dayanamablırım karnımın ortasına ıhneler giriyoray sen bi doktora görün kaç gündür kötüsün ama canım ya
Söyle kzuum burda herseyi konuşuyoruz paylaş bizimleKızlar ya affınıza sıgınarak söylüyorum da utanıyorum söyleuemicem heralde
Cuma günü gidecem smdı acile gidersem ıgne yapacaklar igne serum yedim mı adet gecekıyor ama dayanamablırım karnımın ortasına ıhneler giriyor
Efeksn olsa koku olmaz mı ole cok dgl amaiğneler girmesi bi tuhaf kuzum başka bişeyde olabilir Allah korusun, sarı akıntıda enfeksiyon belirtisi diye biliyorumD1DEM ??
Efeksn olsa koku olmaz mı ole cok dgl ama
Wc gidecem bakacam ped koydum 1 saattir bakmıyorum Bİ bakacamsarı akıntı normal değil canım, bende hiç olmadı bilmiyorum ama bi didoş Gelsin o söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?