- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.621
geç yumurtlayınca geçmi adet olucan yanigeç yumurtlıycam herhalde,ilginç
neyse devam edicem bakalım
onuda bilmiyorumgeç yumurtlayınca geçmi adet olucan yani
Kiz ben kaşık ağrısından duramıyorum ya sanki Bicak sapliyorlar ya ayaklarım da buz gibiInşallah yüzümüz güler canım
Bence bikac gune yumurtlayabilirsinılk regl gunum 16ekım kuzum
Insallah kuzummmmmBence bikac gune yumurtlayabilirsin
geç yumurtlıycam herhalde,ilginç
neyse devam edicem bakalım
Saat sabah 5 e 5 var. Kaliforniya’dayım. Gaz verme valla zaten uykum yok zorla yatıyorum gözlerim ağırdı okumaktan.saat kaçki orda
sen nerede yasıyosun
dur kız azıcık iki lafın belini kıralım
uyu canım uyu bız hep burdayız sıkıntı yok
benim adetim hep düzenlidir günü gününe tam 14 günde yumurtluyorum ozamanmayasiz
Canim gecen gun Banu Ciftcinin bi videosunu izledim yumurtamayla ilgili dedigi yumurtladiginiz gunden sayin 14.gun regl olursunuz. Demekki gev yumurtlayinca gec regl olunuyor bende yeni ogrendim
Su yangın orda mi oluyordu sanki canim haberlerde gormustumSaat sabah 5 e 5 var. Kaliforniya’dayım. Gaz verme valla zaten uykum yok zorla yatıyorum gözlerim ağırdı okumaktan.ondan yatıyorum
waayy kalifornıadan arkadasım var dıyım ben sohbet oluncaSaat sabah 5 e 5 var. Kaliforniya’dayım. Gaz verme valla zaten uykum yok zorla yatıyorum gözlerim ağırdı okumaktan.ondan yatıyorum
heh aç iyice kızın uykusunuSu yangın orda mi oluyordu sanki canim haberlerde gormustum
Burda da oldu ama Türk televizyonlarının genelde gösterdiği sacramento da ben los Angeles tayim. Sıkıntı yok yani iyiyiz bizSu yangın orda mi oluyordu sanki canim haberlerde gormustum
Hahaha de kuzum gelin beklerim dewaayy kalifornıadan arkadasım var dıyım ben sohbet olunca
yat kız yat
demirbaşız hepimiz buralardayız zaten
Yav yok uyku muyku, zaten sinirden kuduruyirumheh aç iyice kızın uykusunu
Yav yok uyku muyku, zaten sinirden kuduruyirumben uyuyamıyorken benimkiso horul horul uyuyo ya kuduruyorum ya! Arkadaş insan hiç mi kıpırdamaz! Taş taşıyor sanki
Ayyyy çok sevindim!!!!!Çok mutluyuuummmmkan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
Ayni durumdayımay benimde en sevmediğim şey o ama hep eşimden önce uyuyorum, nadiren o önce uyuyunca asla uykum gelmez
Hayırlı olsun canım değere bakılırsa 5 haftalıkk hamilesinÇok mutluyuuummmmkan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?