- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.601
Gizsiz bence bizdeki durum ne biliyor musun? Herkesin pik koyuluğu bizim senin tam olarak fotoğrafta tuttuğun koyuluk ile eşdeğer. Ben artık ovulasyonlarda böyle görür görmez anlayacağım pik olduğunuKızlar ne diyorsunuz
Düne göre belirgin dimi
Evet canım belirginkesmeye başlamış devam et testeKızlar ne diyorsunuz
Düne göre belirgin dimi
canım ama bu pik kabul edilmez.Gizsiz bence bizdeki durum ne biliyor musun? Herkesin pik koyuluğu bizim senin tam olarak fotoğrafta tuttuğun koyuluk ile eşdeğer. Ben artık ovulasyonlarda böyle görür görmez anlayacağım pik olduğunu
Ay sabahı etmişsin canım sendeEki Görüntüle 2550272
Sol üst köşedeki saate dikkat!Ben hala bırakamadım telefonu ! Allahım sana geliyorummmmmm
Bakalım ne sonuç alacağız yaAynen heyecan dorukta
Uykum mu kaçtı yoksa çok mu meraklıyım herseyi okuyim istiyorum bilemedimAy sabahı etmişsin canım sende
Bence sen herseyi okumak istiyorsun burayı bırakamıyorsun bende öyleyim şu an uykum geliyor ama bırakamıyorum ya resmenUykum mu kaçtı yoksa çok mu meraklıyım herseyi okuyim istiyorum bilemedim
Aynen valla kız çıkamıyorum burdan bağımlılık yaptı bende valla
Aynen aynen vallaBagimlilik yaptik ohh ne gusel
Regl oldugun gunu 1. Gun olarak saydigimda dun 18. Gunde oglen pik oldu gece catlamaya basladi bugun catladi artik canimO kacıncı gun neyın hesaplaması canım anlamadımkı
ılk regl gunum 16ekım kuzumRegl oldugun gunu 1. Gun olarak saydigimda dun 18. Gunde oglen pik oldu gece catlamaya basladi bugun catladi artik canim
DEvammmm belirginlesiyor canimKızlar ne diyorsunuz
Düne göre belirgin dimi
saat kaçki ordaTamam ya!!!! Yatıyorum ben kızlar!!! Sabahındayım zatenElime yapıştı telefon. Yazın siz ben kalkınca okur yine kendi kendime yazarım cevaplarım kimse olmaz zaten evin delisi ben oldum bu topikte resmen. Kendin çal kendin oyna
Öptüm hepinizi!!!dualarınıza beni de katın da bende hamiş oliyim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?