• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yaptın anlatsana !!! 😊 nasıl tutturdun tavsiye ver bize bizde istiyoooooz 😁
Yaa valla bisey yapmadım ki o kadar umutsuzdumki eşimde sıkıntı vardı ameliyat olmuştu o yüzden olabileceğini hiç düşünmemiştim 4 yıl oldu bekliyorduk nasip oldu 😂😂😂Yani özellikle valla bisey yapmadım 🤲🤲🤲ama hep dua ettim varya eğer bizim için hayırlı olacaksa bizede nasip et eğer değilse hiç olmasın dedim rabbim de çok şükür nasip etti inşallah kurban olduğum Allahım sizlere de verir😍🤲😊

Yaaa çok sağol ablacim Allah razı olsun ilk sana sordum zaten iyiki varsiniz ❤❤❤❤❤❤daha tanımadan çok sevdim sizi
canım bızlerede dua edermisin lütfen
gebişlerin duası kabul olurmuşş
sağlıkla al kucagına inşallah

Yaa valla bisey yapmadım ki o kadar umutsuzdumki eşimde sıkıntı vardı ameliyat olmuştu o yüzden olabileceğini hiç düşünmemiştim 4 yıl oldu bekliyorduk nasip oldu 😂😂😂Yani özellikle valla bisey yapmadım 🤲🤲🤲ama hep dua ettim varya eğer bizim için hayırlı olacaksa bizede nasip et eğer değilse hiç olmasın dedim rabbim de çok şükür nasip etti inşallah kurban olduğum Allahım sizlere de verir😍🤲😊
Aaaaay kıyamam sana ya!!! 😍😍😍❤️❤️ allah bu mutluluğunuzu doya doya yasamayı nasip etsin kuzum simdi daha da sevindim ! 💕💕💕

ya ben böyle bir tarafta bi sağlık sorunu olduğunda hamile kalanlara ekstra seviniyorum vallahi billahi, çok şükür çok!!
İnşallah sağlıkla büyür bebişin canımmmm, bizlere de dua ett :KK36:

ya ben böyle bir tarafta bi sağlık sorunu olduğunda hamile kalanlara ekstra seviniyorum vallahi billahi, çok şükür çok!!
İnşallah sağlıkla büyür bebişin canımmmm, bizlere de dua ett :KK36:
Aayyy ağlayacam valla şimdi 🤲🤲Allah razı olsun çok şükür bizim oldu inşallah haftaya daha da belli ki olur rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıkli evlat inşallah inşallah 🤲❤️

Ediyorum can ediyorum inşallah kurban olduğum rabbim sizin de kucağınızi doldursun biran evvel Allahım hayırlı sağlıkli evlat versin hepimize 😊🤲
Allahım amin yarebbim. 🤲🤲 senin duaninywrim ya ! 💕💕 nasıl tatlı hamişsin sen !!!! Allahım çok sevindirsin seni , sen bize böyle dua ediyorsun ya allahım sana bin kat güzelini versin bu dualarının 🤲🧿💕

Aayyy ağlayacam valla şimdi 🤲🤲Allah razı olsun çok şükür bizim oldu inşallah haftaya daha da belli ki olur rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıkli evlat inşallah inşallah 🤲

amin kuzumm bizden kopma seni merak etmeyelim tüm gelişmeleri yaz bize :KK36:

Canım çok sevindim adına, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Eşin ne ameliyatı olmuştu acaba ? Grupta benzer sorunu yaşayanlar varsa umut olsun diye soruyorum

Yok yok ben burasını çok seviyorum canlı canlı bütün sorular soruluyor bir sürü dua alıyorsun çok güzel Bi yer sizleri de çok sevdim çok sagolun hepinizde

ay kuzumm bizde seni çok sevdik tatlı diline kurban :KK51:
Kasım Ayımızın ilk hamişiii :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Canım çok sevindim adına, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Eşin ne ameliyatı olmuştu acaba ? Grupta benzer sorunu yaşayanlar varsa umut olsun diye soruyorum
Cok sagolun Allah razı olsun
Esim varikosal ameliyatı oldu yumurtaliklarindan damar genişlemesi ve sperm azlığı vardı 1 sene oldu ameliyat olalı ameliyattan önce 2 milyon iken ameliyattan sonra 45 milyon sprem sayısı çıktı bunun normal hali 20 milyon imiş işte çok şükür düzeldi oldu 😊🤲

Çok mutluyuuummmm 😂😂😂😂kan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
WAAAUUUUUUUU DİYORUM SANA..... DEĞERE BAK UÇMUŞ... TEBRİK EDERİM CANIM.. ALLAH BİZLERE DE BU GÜZEL HABERİ LAMAYA NASİP EDER İNŞALLAH TEZ ZAMANDA VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE :)

Cok sagolun Allah razı olsun
Esim varikosal ameliyatı oldu yumurtaliklarindan damar genişlemesi ve sperm azlığı vardı 1 sene oldu ameliyat olalı ameliyattan önce 2 milyon iken ameliyattan sonra 45 milyon sprem sayısı çıktı bunun normal hali 20 milyon imiş işte çok şükür düzeldi oldu 😊🤲
VALLA NE GÜZEL ŞİFA BULMUŞ EŞİN VE DİLEĞİNİZ DE GERÇEK OLMUŞ NE MUTLU SİZE

Back