• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım değere bakılırsa 5 haftalıkk hamilesin :KK36:
Ya siz hatunlar harbi tıp okumuş gibisiniz hepsinin aaaa 😮 değere bakıp be kadarlık olduğunu bile biliyorsunuz ben direk kendimi aptal hissediyorum. 🤪 ben daha yumurtlamayı hesaplayamıyorum 🤣🤣🤣 valla helal olsun size harikasınız 💕💕👍🏼🧿

Amin amin rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 😍😍😍😍😍❤❤❤❤🤲🤲🤲
Akın kuzum amin insallah allah bana da yaşatır o mutluluğu en tez zamanda. 🤲🤲🤲 İnan çok çok sevindim allah saglikla kucağına almayı nasip etsin, hamileliğini kolay geçirmene yar ve yardımcın olsun güzel hamiş 😘❤️💕

Merhaba :)
2020 yılı için bir çok başlık var ama bir çoğu 2020 yılına hamile girecek olanlar. Ben 2020 yılında bebek düşünenler için bu konuyu açtım.
Mart 2020 yılında eşimle 5. evlilik yılımızı dolduruyoruz ve artık bebek istiyoruz.
Aralık ayında folik asit kullanmaya başlayıp mart ayında çalışmalara başlarız diye umuyoruz.
Bu döneme kadar fazla olan bir kaç kilomu vermek, sağlıklı beslenmeye alışmak ve kan değerlerimi yükseltmek istiyorum.
Demir oranım çok çok düşük ve bu hamilelikle tehlikeli diye biliyorum. Önümdeki 3 ay boyunca daha sağlıklı bir birey olmak için çalışacağım.
Konu için erken olduğunu düşünenler olabilir fakat ben çok heyecanlıyım.

Facebook'ta Emzirme 3.1'ta Emzirme 3.1

Eki Görüntüle 2550252

1. LİSTE

Aday Son Adet TarihiSonuç
Loading...Loading...

Bence hemen baslayin ancak tutar ikinci cocuga ugrasiyorum 3 yildir.

Akın kuzum amin insallah allah bana da yaşatır o mutluluğu en tez zamanda. 🤲🤲🤲 İnan çok çok sevindim allah saglikla kucağına almayı nasip etsin, hamileliğini kolay geçirmene yar ve yardımcın olsun güzel hamiş 😘💕
Amin ağzınıza sağlık hepinizden Allah razı olsun hep yüzünüzü güldürsün inşallah canlar

Kilo verme ve sağlıklı beslenme dışında yok :)
Öbür ay folik asit başlarım diye düşünüyorum
Aynen ben de kilolarla uğraşıyorum. Ocak gibi başlayayım diyorum folik asite. Bir de doktora gidip kontrol olmayı düşünüyorum. Gebelik istiyorum diyeceğim, kan değerleri, rahim vs bir baktıracağım.

Ya siz hatunlar harbi tıp okumuş gibisiniz hepsinin aaaa 😮 değere bakıp be kadarlık olduğunu bile biliyorsunuz ben direk kendimi aptal hissediyorum. 🤪 ben daha yumurtlamayı hesaplayamıyorum 🤣🤣🤣 valla helal olsun size harikasınız 💕💕👍🏼🧿
HAHAHAHahha yok kuzum ben grubun en az bilenlerindenim 2 ayda bu forumda öğrendim ne öğrendiysem :KK70:
Bu ara hcg takibi yaptığımdan hemen yapıştırdım cevabı :confused:

Back