- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.341
buralardayım cano yumurtlamayı bekliyorum sessizceoooooo mayasız nerelerdesin yaa
iyi diyelimde iyi olalım canım sen nasılsınNasılsın gülüm?
bizde öyle inankiburalardayım cano yumurtlamayı bekliyorum sessizce
Valla ben de öyle ya hava soğuk, ben keyifsiz hiç hoş olmadıiyi diyelimde iyi olalım canım sen nasılsın
benim takvime göre yarın yumurtlama ama adetimi sayarsam bugün 14. günüm saldım çayıra mevlam kayırabizde öyle inanki
hala beklemeddeyiz
benımde dündü ama ovulasyon testinde hayali çizgi bile yok nerdeysebenim takvime göre yarın yumurtlama ama adetimi sayarsam bugün 14. günüm saldım çayıra mevlam kayıra
Bırakma canım bitene kadar iç hatta tekrar al vitamin şart iğne verdilerse baya düşüktü demekki dikkat et canım ❤Bana en son iğne verdiler kuzum o iyi gelmişti tekrar gidicem inşallah zaten vitamin var evde doktor yazmıştı içinde bütün vitaminler var ben iyi gelince geri bırakmıştım şimdi geri içmeye başlıyım bari
keşke yumurtladığımızı hissedebilsekbenımde dündü ama ovulasyon testinde hayali çizgi bile yok nerdeyse
Folik asit i aç karnına mı alıyorsunuz yoksa farketmiyor muBir an önce başlamalısın bence
Ben 2 sene kullandım 1 gram kilo yapmadi canim ama herkesin bunyesi farklidir. Benim vucudum kilo almaya cok musait degilya kızlar folik asit kullanıp yan etki yapan oldumu hiç
Folik asit i aç karnına mı alıyorsunuz yoksa farketmiyor mu
Ben 2 sene kullandım 1 gram kilo yapmadi canim ama herkesin bunyesi farklidir. Benim vucudum kilo almaya cok musait degil
Kendinizi belki fazla dinlemiyorsunuz benim mesela yumurtlamada goguslerim basliyo cok hafifsen agrimaya adet olana kadar artarak devam ediyo agrisi cok hafif kasik batmasi arada bi yokluyo boyle..keşke yumurtladığımızı hissedebilsek
Folio benimki 120 liKızlar hangi folik astı kullanıyorsunuz ben folıbol kullandım ve folıcede dıye sizce iyi hangısı
Bende içiyordum sürekli unutmaktan bıraktım ya folidace. En iyisi hangisi acabacanım mutlaka kullan depoların dolsun allah korusun bebek gelişiminde folik asit azlığı ilk 3 ayda otizme neden olabiliyor ispatlanmış bilgi
Adet gününü geçirdin mi canımbenimkide çok müsaittt o zaman ben adetten sonra hemen başlayım, hala adet gelmedi o ayrı mesele ama
Hosbuldum kuzucumD1DEM ay hoşgeldin kuzuum görmedim geldiğinii çok yoğun iş yeri, Allahtan cuma bugün yoksa isyan edeceğiiimm
şimdiye kadar hiç okadar detaylı dinlemedim kendimi kasık ağrım zaten 1 ay olacak nerdeyse minik minik ağrıyor o yüzden anlamam çok zorKendinizi belki fazla dinlemiyorsunuz benim mesela yumurtlamada goguslerim basliyo cok hafifsen agrimaya adet olana kadar artarak devam ediyo agrisi cok hafif kasik batmasi arada bi yokluyo boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?