• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bir demir eksik onun disinda herseyim iyi ama saclarim dökülüyor avuc avuc benimki neden aceba kız 😅 kadınların çoğunda var bu gittim saç yağıda aldım ama çok bisi farketmedi
Bende çocukluğumdan beri var ya bu ben vejeteryanim et yiyemiyorum doğduğum günden beri bu yüzden den de oluyormuş bide bebek için çok gerek olan bir vitaminmis ya 😔

Sac yağı şampuan gibi ürünler dışardan takviye. İçinden halletmen gerekli sorunu. İlaç yada vitaminlerle. Daha dazla etki ediyor.
Evet ise yaramıyor ya onlar d vitamini alıyorum başka bir eksiğim yok ama yine dökülüyor birazda genetik benim annemdede saç kalmadı ona çekmişim sanırım ileride kel olucam :D

Bende çocukluğumdan beri var ya bu ben vejeteryanim et yiyemiyorum doğduğum günden beri bu yüzden den de oluyormuş bide bebek için çok gerek olan bir vitaminmis ya 😔
Ben eti çok yiyorum ama gene eksik kuzum dışarıdan takviye şart kadinlarda kansızlık demir eksikliği yaygın gerçekten saglik ocaginda d vitamini yazdir kullan canim cok dusukse ignede olabilir bana sadece vitamin yazdilar

Ben eti çok yiyorum ama gene eksik kuzum dışarıdan takviye şart kadinlarda kansızlık demir eksikliği yaygın gerçekten saglik ocaginda d vitamini yazdir kullan canim cok dusukse ignede olabilir bana sadece vitamin yazdilar
Bana en son iğne verdiler kuzum o iyi gelmişti tekrar gidicem inşallah zaten vitamin var evde doktor yazmıştı içinde bütün vitaminler var ben iyi gelince geri bırakmıştım şimdi geri içmeye başlıyım bari 💕

Back