- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.361
Evet veriyorlar diye biliyorumBenim doktorum yazmıştı ama almadım kağıdı da kaybettim reçetesiz veriyorlar mı kızlar folik asiti
Aç karinla hiç bi vitamini almayın mide yangısı yapıyor direk mide asidiyle buluştuğu icin. Ben hep yatmadan alıyorum vitaminlerin hepsiniFolik asit i aç karnına mı alıyorsunuz yoksa farketmiyor mu
Tahmini yumurtlamanda kendini iyi dinke bekli hissediyorsunşimdiye kadar hiç okadar detaylı dinlemedim kendimi kasık ağrım zaten 1 ay olacak nerdeyse minik minik ağrıyor o yüzden anlamam çok zor
Adet gününü geçirdin mi canım
Ya kızlar çoğunuz benim döngümü neler yaşadığımı bilmiyorsunuz bi özet geçiyim sonra şu an ki durumumu anlatıyım size ya kafam allak bullak oldu çünkü
ben 1 eylülde adet oldum 5 eylülde bitti sonra ovulasyon testleriyle yumurtlamamı tespit ettim 11 eylülde bi yumurtladım pikti, sonra biz hep değerlendiriyoruz ama boş geçmiyoruz, sonra bat 1 ekim bekledim yok adet gelen giden, 10 ekim oldu yine yok yok yani, gebelik testleri negatif kan vermeye de gidemiyorum, 17 ekimde kan vermeye gittim <2 çıktı sonuç negatif, 19 ekimde gittim <2 çıktı sonra 26 ekimde gittim 2,9 çıktı hcg değerim, ama yani ömrüm boyunca adetim bu kadar gecikmedi sonra 28 inde gittim 2 katına çıkmış mı diye yine <2 çıktı adeti bekleyeyim en iyisi dedim, o sırada kadın doğuma gittim yumurtalıklarıma falan baktı hiçbişeyin yok dedi, stresten gecikiyosundur dedi annemin işi babamın sağlığıyla ilgili kötü günler geçirdim bu ay ondan stres yaptığımı biliyordum ama bu kadar gecikeceğini de hiç düşünmemiştim, dün adet oldum sandım peçeteye pembe lekelenmeler geldi, ped taktım ama gün boyu ped tertemiz kalmış, sabah baktım hala tertemiz yani bi türlü sökülemedi şu adet, ne yapmalıyım bilmiyorum ya adet söktürücü yazmadı doktorda kendin olursun 1 haftaya kadar dedi oldum sandım ama hala olmamışım
Keşke bende az belirti yaşasam ya göğüs şişmesi falan bende tık olmuyorşimdiye kadar hiç okadar detaylı dinlemedim kendimi kasık ağrım zaten 1 ay olacak nerdeyse minik minik ağrıyor o yüzden anlamam çok zor
bana sorarsan ben hep hamileyim çünki neden ; delirdimTahmini yumurtlamanda kendini iyi dinke bekli hissediyorsunbende basta hamilelik belirtisi diyodumn ilk ay ama 2 aydir yumurtlama oldugu anladim sonunda
bana sorarsan ben hep hamileyim çünki neden ; delirdim
bende hiç anlamıyorum canım yaKeşke bende az belirti yaşasam ya göğüs şişmesi falan bende tık olmuyor
Siz bide onlari dogumdan sonra görünAynen ya o alindaki yeni cikan saçlardan bende muzdaripim ya
Hoş buldum çiçeğimmmmValla ben de değerlendirdim Hatta bu geceyi de değerlendireceğime söz verebilirim
Canım muhtemelen stresten oluyor benimde stresten geciktiği zaman olmustu özellikle mevsim geçişleri VS. etkiliyor. Daha fazla düşünme yani düşünmemeye çalıs pembeli geldiyse rahatladıkça gelir diye düşünüyorum.adet günüm geçeli çok oldu kuzum ya bak ben kendimi şu alttaki alıntımda açıkladım konumuz yeni olduğu için çok yeni tanıştığımız kızlar var benimki yılan hikayesine dönen bir süreç, hala da adet olmadım bir damla geldi sonra gelmedi
Bende canım yumurtlama adet sancısı bir sey anlamıyorum. Yumurtlama zamanları beyaz akıntı falan onları takip ettiğim oluyor ama ağrı durumu yok yanibende hiç anlamıyorum canım ya
benim adet bitiminden 2 gün sonra falan oldu beyaz akıntım acaba erkenmi yumurtladım bilmiyorumBende canım yumurtlama adet sancısı bir sey anlamıyorum. Yumurtlama zamanları beyaz akıntı falan onları takip ettiğim oluyor ama ağrı durumu yok yani
Evet canim istedigini alabiliyosun recetesizBenim doktorum yazmıştı ama almadım kağıdı da kaybettim reçetesiz veriyorlar mı kızlar folik asiti
Yoo tam tersini demek istedim aslında:) Once bi dökülüyor tabi ama sonra birsuru sac çıkıyorDesene kel kaldık
Olabilir döngün nasıl ben adet bitince ertesi gün yaptım eger dogruysa kopkoyu ıkı cizgi vardı yumurtlamısımbenim adet bitiminden 2 gün sonra falan oldu beyaz akıntım acaba erkenmi yumurtladım bilmiyorum
28 gün canımOlabilir döngün nasıl ben adet bitince ertesi gün yaptım eger dogruysa kopkoyu ıkı cizgi vardı yumurtlamısım
Ya da yumurtlama zamanın yaklaştığı içindir akıntıOlabilir döngün nasıl ben adet bitince ertesi gün yaptım eger dogruysa kopkoyu ıkı cizgi vardı yumurtlamısım
Ovulasyon testi yaparsan görebilirsin daha net28 gün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?