- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.321
Bende çocukluğumdan beri var ya bu ben vejeteryanim et yiyemiyorum doğduğum günden beri bu yüzden den de oluyormuş bide bebek için çok gerek olan bir vitaminmis yaBende bir demir eksik onun disinda herseyim iyi ama saclarim dökülüyor avuc avuc benimki neden aceba kızkadınların çoğunda var bu gittim saç yağıda aldım ama çok bisi farketmedi
Olsun kuzum iyi olmuşctesi belki ama bu aksam olmaz
dün aksamki bile plansız gelişti şansa
Sesli güldümHaha Aynenik mık ettim ama nafile onlar isteyince kaçış yok biz isteyince güzel kaçıyorlar
aynen canım bende işe yaradı inşallah etkisini görürsünHmmm ona bakıyım ben bi. Bizde sadece bunlar kullanılıyor hamile kalmak isteyenlerde, zaten reçetesiz o yüzden sıkıntı olmuyor. Senin bahsettiğini araştıracam❤
Evet ise yaramıyor ya onlar d vitamini alıyorum başka bir eksiğim yok ama yine dökülüyor birazda genetik benim annemdede saç kalmadı ona çekmişim sanırım ileride kel olucamSac yağı şampuan gibi ürünler dışardan takviye. İçinden halletmen gerekli sorunu. İlaç yada vitaminlerle. Daha dazla etki ediyor.
İnsallah çok teşekkürleraynen canım bende işe yaradı inşallah etkisini görürsün
kullanıyorum ama düzeliyor sonra geri başlıyor allahtan saçlarım gür yoksa bu dökülmeyle kel kalırdımVitamin takviyesi yapsana. Günde 1 tane multi vitamin normalde de Alman kazım hamilelik icin değil
Yok yok öyle deme vardır çözümüEvet ise yaramıyor ya onlar d vitamini alıyorum başka bir eksiğim yok ama yine dökülüyor birazda genetik benim annemdede saç kalmadı ona çekmişim sanırım ileride kel olucam
Ben eti çok yiyorum ama gene eksik kuzum dışarıdan takviye şart kadinlarda kansızlık demir eksikliği yaygın gerçekten saglik ocaginda d vitamini yazdir kullan canim cok dusukse ignede olabilir bana sadece vitamin yazdilarBende çocukluğumdan beri var ya bu ben vejeteryanim et yiyemiyorum doğduğum günden beri bu yüzden den de oluyormuş bide bebek için çok gerek olan bir vitaminmis ya
Insallah vardir kiz kapalıyım saca ihtiyacım var topuz içinYok yok öyle deme vardır çözümü
Bana en son iğne verdiler kuzum o iyi gelmişti tekrar gidicem inşallah zaten vitamin var evde doktor yazmıştı içinde bütün vitaminler var ben iyi gelince geri bırakmıştım şimdi geri içmeye başlıyım bariBen eti çok yiyorum ama gene eksik kuzum dışarıdan takviye şart kadinlarda kansızlık demir eksikliği yaygın gerçekten saglik ocaginda d vitamini yazdir kullan canim cok dusukse ignede olabilir bana sadece vitamin yazdilar
Insallah canimTeşekkürler kuzum ! Totemi güçlendirelim bu ay mutlu haber alalım❤
bana doktor hamile kalmak isteyen bayanlara 3 ay önceden tavsiye ediyoruz dedi. bebeğin omurilik sisteminin gelişimi için vs çok faydalı imiş. tabiki bizim içindeben folic asit kullanmıyorum. kullanmalımıyım sizce
günaydın canımGünaydın kızlaaaaaaaaaaar
Nasılsın gülüm?günaydın canım
oooooo mayasız nerelerdesin yaagünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?