• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde saçlarım aşırı inçe telli. Bide 15 sene hep sarışındım son dip boya yaptirdigimda başka bi kuaföre gitmiştim bildigin dibinden yaktı adam. 2 buçuk yıldır saçlarımı uzatıyorum kendi sacımı , siyah. Düzelsin diye. İki yılda toparladı şükür kurtuldum sarılardan yananlarda. Simdi belime kadar uzun kendi siyah saçlarım. Tek sıkıntım alnımdaki yeni çıkan bebek saçlar bi turlu uzamıyor sac çizgim değişti o Kuafor olayından sonra resmen.
Aynen ya o alindaki yeni cikan saçlardan bende muzdaripim ya 😔

Günaydın kızlar 🥰
Dün akşam az iyi oldum yatağa girdim benim eşim rahat durmadı 2 gun ust uste gene iliski oldu Yumurtlamada zorlarken bitisi adam kudurdu iyimi 😅🤣😂

Yaş mi geçiyor da ondan çıkmıyor yoksa biz sac urunlerini kurcalaya kurcalaya mi döküyoruz bilmiyorum. 🤦‍♀️ Alnım açıldı resmen ya.
Yaştan olduğunu sanmıyorum ya benim saçlarım çok aşırı dökülüyor bende b12 demir çinko eksikliği var galiba ondan dökülüp yeni çıkıyor

Bana dünkü doktorun tavsiyesi dün itibariyle üç gün şeklindeydi ben de dün bugün ve cumartesi şeklinde düşünüyorum, size de öneriyorum efendiiiiim saygılllaaar :KK8::KK8::KK6::KK59:
ctesi belki ama bu aksam olmaz
dün aksamki bile plansız gelişti şansa

Yaştan olduğunu sanmıyorum ya benim saçlarım çok aşırı dökülüyor bende b12 demir çinko eksikliği var galiba ondan dökülüp yeni çıkıyor
Bende bir demir eksik onun disinda herseyim iyi ama saclarim dökülüyor avuc avuc benimki neden aceba kız 😅 kadınların çoğunda var bu gittim saç yağıda aldım ama çok bisi farketmedi

Bende bir demir eksik onun disinda herseyim iyi ama saclarim dökülüyor avuc avuc benimki neden aceba kız 😅 kadınların çoğunda var bu gittim saç yağıda aldım ama çok bisi farketmedi

Sac yağı şampuan gibi ürünler dışardan takviye. İçinden halletmen gerekli sorunu. İlaç yada vitaminlerle. Daha dazla etki ediyor.

Back