- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.301
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar
Aynen ya o alindaki yeni cikan saçlardan bende muzdaripim yaBenimde saçlarım aşırı inçe telli. Bide 15 sene hep sarışındım son dip boya yaptirdigimda başka bi kuaföre gitmiştim bildigin dibinden yaktı adam. 2 buçuk yıldır saçlarımı uzatıyorum kendi sacımı , siyah. Düzelsin diye. İki yılda toparladı şükür kurtuldum sarılardan yananlarda. Simdi belime kadar uzun kendi siyah saçlarım. Tek sıkıntım alnımdaki yeni çıkan bebek saçlar bi turlu uzamıyor sac çizgim değişti o Kuafor olayından sonra resmen.
Bugün daha iyiyim kız çok şükür baş agrım geçti gibi minnak ağrı varYeter kendine gel
Hoş buldum çiçeğimmmm Valla ben de değerlendirdim Hatta bu geceyi de değerlendireceğime söz verebilirimoooo ovudaşım hoşgeldın
ben dün aksamı değerlendirdim kız
Ay iyi iyi kuzu çok şükürBugün daha iyiyim kız çok şükür baş agrım geçti gibi minnak ağrı var
ben anca hafta sonu artıkHoş buldum çiçeğimmmm Valla ben de değerlendirdim Hatta bu geceyi de değerlendireceğime söz verebilirim
Yaş mi geçiyor da ondan çıkmıyor yoksa biz sac urunlerini kurcalaya kurcalaya mi döküyoruz bilmiyorum. Alnım açıldı resmen ya.Aynen ya o alindaki yeni cikan saçlardan bende muzdaripim ya
Cok şükür canım çok sağol ❤Ay iyi iyi kuzu çok şükür
Hep öyle yapıyorlar zaten valla benim ki diyor iliklerimi kuruttunGünaydın kızlar
Dün akşam az iyi oldum yatağa girdim benim eşim rahat durmadı 2 gun ust uste gene iliski oldu Yumurtlamada zorlarken bitisi adam kudurdu iyimi
Bana dünkü doktorun tavsiyesi dün itibariyle üç gün şeklindeydi ben de dün bugün ve cumartesi şeklinde düşünüyorum, size de öneriyorum efendiiiiim saygılllaaarben anca hafta sonu artık
Yaştan olduğunu sanmıyorum ya benim saçlarım çok aşırı dökülüyor bende b12 demir çinko eksikliği var galiba ondan dökülüp yeni çıkıyorYaş mi geçiyor da ondan çıkmıyor yoksa biz sac urunlerini kurcalaya kurcalaya mi döküyoruz bilmiyorum. Alnım açıldı resmen ya.
Haha aynen ya inadına yapıyorlar heralde uyuz bunlar vermicem diom kiyamiom daHep öyle yapıyorlar zaten valla benim ki diyor iliklerimi kuruttun
ctesi belki ama bu aksam olmazBana dünkü doktorun tavsiyesi dün itibariyle üç gün şeklindeydi ben de dün bugün ve cumartesi şeklinde düşünüyorum, size de öneriyorum efendiiiiim saygılllaaar
Olmuyor valla canım bu sefer evde köşe kapmaca oynar hale geliyoruzHaha aynen ya inadına yapıyorlar heralde uyuz bunlar vermicem diom kiyamiom da
Bende bir demir eksik onun disinda herseyim iyi ama saclarim dökülüyor avuc avuc benimki neden aceba kız kadınların çoğunda var bu gittim saç yağıda aldım ama çok bisi farketmediYaştan olduğunu sanmıyorum ya benim saçlarım çok aşırı dökülüyor bende b12 demir çinko eksikliği var galiba ondan dökülüp yeni çıkıyor
bana doktorum folattro verdi bir hafta olacak daha kullanmaya başlayalıKızlar hangi folik astı kullanıyorsunuz ben folıbol kullandım ve folıcede dıye sizce iyi hangısı
Vitamin takviyesi yapsana. Günde 1 tane multi vitamin normalde de Alman kazım hamilelik icin değilYaştan olduğunu sanmıyorum ya benim saçlarım çok aşırı dökülüyor bende b12 demir çinko eksikliği var galiba ondan dökülüp yeni çıkıyor
Haha Aynen ik mık ettim ama nafile onlar isteyince kaçış yok biz isteyince güzel kaçıyorlarOlmuyor valla canım bu sefer evde köşe kapmaca oynar hale geliyoruz
Bende bir demir eksik onun disinda herseyim iyi ama saclarim dökülüyor avuc avuc benimki neden aceba kız kadınların çoğunda var bu gittim saç yağıda aldım ama çok bisi farketmedi