- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.281
İnsallah canim Amin
Çok çok amin kuzuCok teşekkür ederim canım , doğru haklısın. Bu ay öyle yapicam insallah güzel haberler alırım bat falan görmem bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim Amin
Çok çok amin kuzuCok teşekkür ederim canım , doğru haklısın. Bu ay öyle yapicam insallah güzel haberler alırım bat falan görmem bu ay
prenetal lıfe var bide canım doktorum bağlanmada tutunmada çok etkili diyordu gebelikten önceKızlar benim kullandıklarım bunlar.
tırnaklardan belli zaten süper yarıyor.Kızlar benim kullandıklarım bunlar.
ne işe yarıyorKızlar benim kullandıklarım bunlar.
gebelikten 3 ay önce başlanılmasını tavsiye ediyolar canım sonuçta gebeliği öğrendiğimizde 1 aylık oluyoruz o süreçte kullanmamış oluyoruz. Bazı yabancı ülkelerde şebeke suyuna folik asit karıştırdıklarını okudum çok önemseniyorben folic asit kullanmıyorum. kullanmalımıyım sizce
Hahaha allah seni napmasin yok ona kullandığım başka , tırnaklarım çok kırılıyordu bide saçlarım çok dökülüyordu bunları kullandım ama hamilelik takviyeleri almaya başlayınca bunları bıraktımtırnaklardan belli zaten süper yarıyor.
hiç böyle tırnaklarım olmadı yaa
gebelikten 3 ay önce başlanılmasını tavsiye ediyolar canım sonuçta gebeliği öğrendiğimizde 1 aylık oluyoruz o süreçte kullanmamış oluyoruz. Bazı yabancı ülkelerde şebeke suyuna folik asit karıştırdıklarını okudum çok önemseniyor
ben folic asit kullanmıyorum. kullanmalımıyım sizce
saçlar düzeldimi pekiHahaha allah seni napmasin yok ona kullandığım başka , tırnaklarım çok kırılıyordu bide saçlarım çok dökülüyordu bunları kullandım ama hamilelik takviyeleri almaya başlayınca bunları bıraktım
evde var bıtane ama içmiyorum. içeyim ozamanBir an önce başlamalısın bence
prenetal lıfe var bide canım doktorum bağlanmada tutunmada çok etkili diyordu gebelikten önce
banada bişey önerin yaHmmm ona bakıyım ben bi. Bizde sadece bunlar kullanılıyor hamile kalmak isteyenlerde, zaten reçetesiz o yüzden sıkıntı olmuyor. Senin bahsettiğini araştıracam ❤
evde var bıtane ama içmiyorum. içeyim ozaman
kilo aldırmıyor diymi
saçlar düzeldimi peki
colajen bende düşündüm ama gebelik için sıkıntı olabilir diye almadım
ooo baya uzun süre. benım troid var dıye cok gec uzuyor dökülüyor tırnak kırılıyor saclar ince yapılı.Saçlar düzeldi canim dökülmüyor artık şükür. Ama 2 sene kullandım yanı zaten 6 ay öncesine etkisini göstermiyor
oooo ovudaşım hoşgeldınGünaydın kızlaaaaaaaaaaar
Benimde saçlarım aşırı inçe telli. Bide 15 sene hep sarışındım son dip boya yaptirdigimda başka bi kuaföre gitmiştim bildigin dibinden yaktı adam. 2 buçuk yıldır saçlarımı uzatıyorum kendi sacımı , siyah. Düzelsin diye. İki yılda toparladı şükür kurtuldum sarılardan yananlarda. Simdi belime kadar uzun kendi siyah saçlarım. Tek sıkıntım alnımdaki yeni çıkan bebek saçlar bi turlu uzamıyor sac çizgim değişti o Kuafor olayından sonra resmen.ooo baya uzun süre. benım troid var dıye cok gec uzuyor dökülüyor tırnak kırılıyor saclar ince yapılı.
en istediğim seyler sıfır