Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic bana kizma benim sipa ne yaptiysa dun sabah yatakta dogruldugum an suyum geldi sonrada vazgecti gelmemeye karar verdi bekletiyor

Ultrasondada doktor bi bakti boyle agzini kocaman acmis guluyor bize

Eki Görüntüle 3160752
Yaa yesn teyzesiii
Kızzz dudağa dikkat....
Kalp şeklindee

He yaa doğuran ben olmalıydım di mi

anonimbirbayan kız o ne tip öyle onun ya ahahahahaha benim bebe hiç böyle güzel fotolar vermiyor hep saklanıyor
Sn neyi beklion anam bacım

Helloooo napıyonuz doğurdunuz mu?????
Kız cukişşş senim haftanda uçmuş maşallah he

Günaydın, ben bugün de doğurmadım @anonimbirbayana sormak lazım

Bende dogurmadim daha

Artık hergün buraya yazmanız lazım doğurmadık diye hahahahha
Yaa yesn teyzesiii
Kızzz dudağa dikkat....
Kalp şeklindee

Sn neyi beklion anam bacım

Kız cukişşş senim haftanda uçmuş maşallah he

Ay evet baluşum bende gidiyom çaktırmadan peşlerinden sghsbdjndjd

Canım jeli kullAnıpta hamile kaldın mı

Iki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklik
Aa sancıların kendiliğinden geliyor demek bak bu çok güzel, inş yeterince de artar Açılman var mıymış peki? Ayyy o zaman sen aşağı yukarı yarın akşama kadar doğurmuş olursun desene

Iki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklik
Ay bu arada doğum sancısı nasıl bir şey müsait olursan az tarif etsene bu garibana

Oyy sağlıkla doğur inşallah canimm güzel haberlerini bekliyorum, rabbim yardimcin olsun

Aa sancıların kendiliğinden geliyor demek bak bu çok güzel, inş yeterince de artar Açılman var mıymış peki? Ayyy o zaman sen aşağı yukarı yarın akşama kadar doğurmuş olursun desene
Aynen ama acilmaya bakmiyorlar enfeksiyon riskinden dolayi biraz daha artarsa bakicaklar bebegicriske atmamak icin
Ay bu arada doğum sancısı nasıl bir şey müsait olursan az tarif etsene bu garibana
Bende bel agrisi cok ve adet sancisi gibi karnimin alt kismina agri giriyor. Nasil tarif edilir bilemiyorum ama en yakin tarif bu

Askim sen ne zaman doguruyon
Aşkoşum benim bebe keyfine düşkün çıktı gelmiyor bugün 11 kat merdiven çıktım bana mısın demedi doğum iznindeyim kuzum, her an bekliyoruz iştr bakalım
Aynen ama acilmaya bakmiyorlar enfeksiyon riskinden dolayi biraz daha artarsa bakicaklar bebegicriske atmamak icin

Bende bel agrisi cok ve adet sancisi gibi karnimin alt kismina agri giriyor. Nasil tarif edilir bilemiyorum ama en yakin tarif bu
Herkes adet sancısı gibi tarif ediyor. Böyle olacak belli ki
Sancın başladıysa açılmaya göre normal doğum denemeyecekler mi? Siz direkt sezeryan için mi bekliyorsunuz

Yok ben normal dogum yapicam onu beklicez ben bu gece yada sabah gelir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…