- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.701
Yaa yesn teyzesiiiHic bana kizma benim sipa ne yaptiysa dun sabah yatakta dogruldugum an suyum geldi sonrada vazgecti gelmemeye karar verdi bekletiyor
Ultrasondada doktor bi bakti boyle agzini kocaman acmis guluyor bize
Eki Görüntüle 3160752
Sn neyi beklion anam bacımHe yaa doğuran ben olmalıydım di mi
anonimbirbayan kız o ne tip öyle onun ya ahahahahaha benim bebe hiç böyle güzel fotolar vermiyor hep saklanıyor
Kız cukişşş senim haftanda uçmuş maşallah heHelloooo napıyonuz doğurdunuz mu?????
Aynen yaantam isirmalikYaa yesn teyzesiii
Kızzz dudağa dikkat....
Kalp şeklindee
Sn neyi beklion anam bacım
Kız cukişşş senim haftanda uçmuş maşallah he
Bebemin keyfiniYaa yesn teyzesiii
Kızzz dudağa dikkat....
Kalp şeklindee
Günaydın, ben bugün de doğurmadım@anonimbirbayana sormak lazım
Bende dogurmadim daha
Yaa yesn teyzesiii
Kızzz dudağa dikkat....
Kalp şeklindee
Canım jeli kullAnıpta hamile kaldın mıOofff inş bir şey yoktur yaaa
Kızlar bu arada küçük bir şey danışıcam ya. Eşim şu gıda takviyesine başladı sperm sayı, hız ve kalitesini falan artırmak için. Ben de preseed, prefertil isimlerinde gebelik kolaylaştırıcı jeller var ya onlardan satın alayım bu dönemde kullanayım dedim. Eşimin spermleri sayıca az, olması gerekenden yavaş ve çok hızlı ölüyordu çünkü. O jeller için spermin hızında sorun yaşayanlar kullanabilir demişler, bir de aynı zamanda spermin rahim içinde kalitesini korumasına destek oluyormuş. Ben de hazır takviyeyle eşimin sayı ve hızını artırıyoruz, bu jelle de desteklim dedim. Sonuçta 600ü gıda takviyesine veren bir 250 yi daha jele verir di miher zaman kullandığım bu saçma mantığımı kullanarak jel satın aldım
İşin özeti bu jelden kullananınız var mı? Olumlu yorum yapan çok olmuş ama sizin aranızda deneyimi ya da fikri olan var mı merak ettim?
Kaldım demek isterdim ama maalesefCanım jeli kullAnıpta hamile kaldın mı
Dogurmadim daha ama eli kulagindaArtık hergün buraya yazmanız lazım doğurmadık diye hahahahha
Ay evet baluşum bende gidiyom çaktırmadan peşlerinden sghsbdjndjd
Eve göndermediler mi daha? Son durumun ne?Dogurmadim daha ama eli kulaginda
Iki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklikEve göndermediler mi daha? Son durumun ne?
Aa sancıların kendiliğinden geliyor demek bak bu çok güzel, inş yeterince de artarIki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklik
Ay bu arada doğum sancısı nasıl bir şeyIki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklik
Oyy sağlıkla doğur inşallah canimmIki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklik
Askim sen ne zaman doguruyonAy bu arada doğum sancısı nasıl bir şeymüsait olursan az tarif etsene bu garibana
Aynen ama acilmaya bakmiyorlar enfeksiyon riskinden dolayi biraz daha artarsa bakicaklar bebegicriske atmamak icinAa sancıların kendiliğinden geliyor demek bak bu çok güzel, inş yeterince de artarAçılman var mıymış peki? Ayyy o zaman sen aşağı yukarı yarın akşama kadar doğurmuş olursun desene
Bende bel agrisi cok ve adet sancisi gibi karnimin alt kismina agri giriyor. Nasil tarif edilir bilemiyorum ama en yakin tarif buAy bu arada doğum sancısı nasıl bir şeymüsait olursan az tarif etsene bu garibana
Cok sagol canimOyy sağlıkla doğur inşallah canimmgüzel haberlerini bekliyorum, rabbim yardimcin olsun
Aşkoşum benim bebe keyfine düşkün çıktı gelmiyorAskim sen ne zaman doguruyon
Herkes adet sancısı gibi tarif ediyor. Böyle olacak belli kiAynen ama acilmaya bakmiyorlar enfeksiyon riskinden dolayi biraz daha artarsa bakicaklar bebegicriske atmamak icin
Bende bel agrisi cok ve adet sancisi gibi karnimin alt kismina agri giriyor. Nasil tarif edilir bilemiyorum ama en yakin tarif bu
Yok ben normal dogum yapicam onu beklicez ben bu gece yada sabah gelir diye dusunuyorumAşkoşum benim bebe keyfine düşkün çıktı gelmiyorbugün 11 kat merdiven çıktım bana mısın demedi doğum iznindeyim kuzum, her an bekliyoruz iştr bakalım
Herkes adet sancısı gibi tarif ediyor. Böyle olacak belli ki
Sancın başladıysa açılmaya göre normal doğum denemeyecekler mi? Siz direkt sezeryan için mi bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?