- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 83
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.681
Hahah ay isin icinde kaynana varsa dogur sende hemenKız doğurursan falan bana dua et de ki "katre de 1 haftaya doğursun da kvsi hemen gelemesin" de ahahahahaahahaha
Şaka bir yana inş sağlıkla gelsin miniğin canım benimsancın olursa. Normal doğum deniceksin galiba. Peki diyelim sancın artmadı, o zaman suyunda azalma olana kadar takip edip, olursa sezeryan mı planlıcaklar sonunda?
Ayy çok heyecanlı çok yakında gelicek bebişinHahah ay isin icinde kaynana varsa dogur sende hemen
Normal dogum icin elimden geleni yapicam sancim olmazsa dedigin gibi takip edecekler sonrasini bilmiyorum. Burda hangi durumlarda sezeryan yapiyorlar nasil oluyor bir fikrim yok ama duruma gore anlatirlar.
Aynenn az kaldi kavusmaya darisi sizlere olsun en dogru zamandaAyy çok heyecanlı çok yakında gelicek bebişininş kendi sancıların gelir de daha kolayca alırsın bebeğini kucağına
Çok heyecanlııııAynenn az kaldi kavusmaya darisi sizlere olsun en dogru zamanda
Günaydın kuzu, iyi olsun da amanGunaydin teyzoslar
Az once uyandik kahvalti yapiyoruz simdi beyefendijin keyfi yerinde icerde oynayip duruyor
Gece sanci felanda tutmadi bence bugun eve gonderirler. Her gun NST icin geliriz ama en azindan evde oluruz ve dogum 37. Haftaya kadar baslamazsa kendi kendine dogumu baslatacaklar yani bebisime iki hafta icinde kavusacam
Aynen o yuzden bekleyip gunluk takip edeceklerGünaydın kuzu, iyi olsun da amanayyy çok az kaldı beee çok heyecanlı. 37ye kadar kalabildiğince kalsın diye bekleyecekler belliki. Ne kadar içerde kalsa o kadar iyi tabi inş en sağlıklı zamanında çıkar gelir minnoşun canım benim
Bebek dogacak buyuyecek anca gelirler
Gunaydin teyzoslar
Az once uyandik kahvalti yapiyoruz simdi beyefendijin keyfi yerinde icerde oynayip duruyor
Gece sanci felanda tutmadi bence bugun eve gonderirler. Her gun NST icin geliriz ama en azindan evde oluruz ve dogum 37. Haftaya kadar baslamazsa kendi kendine dogumu baslatacaklar yani bebisime iki hafta icinde kavusacam
yakında sendende doğuruyorum a dostlar mesajı gelecekkGünaydın kuzu, iyi olsun da amanayyy çok az kaldı beee çok heyecanlı. 37ye kadar kalabildiğince kalsın diye bekleyecekler belliki. Ne kadar içerde kalsa o kadar iyi tabi inş en sağlıklı zamanında çıkar gelir minnoşun canım benim
Ne kadar kalirsa icerideno kadar iyi ama doktor dedi boyle durumlarda genelde 1hafta icinde dogum basliyor diye. Babasi hemen odasini kurmaya basladi yarin icinde temizlikci ayarlicaz evin tadilati bitti neyse ki iki gun icinde evimizde tertemiz olur esyalarida yerlesir sonrada gelebilir minigimAyyy heyecanla bekliyoruz seni yavrukuşşvaktinde gel zamanında gel
yakında sendende doğuruyorum a dostlar mesajı gelecekk
Nolldiii ulennn niçiiiin
Hellööööö nabersiniz bağyanlar
Perşembe günü ilk kes nstye girdim, çok şükür gram sancım yok. Daha doğurmuyorum bir süre daha buralardayım belli ki
Sizlerde ne var ne yok? @dayler dayler den ses çıkmadı galiba di mi
Aynenn az kaldi kavusmaya darisi sizlere olsun en dogru zamanda
Gunaydin teyzoslar
Hic bana kizma benim sipa ne yaptiysa dun sabah yatakta dogruldugum an suyum geldi sonrada vazgecti gelmemeye karar verdi bekletiyorÇekilinnnn ben doktorum
BendeKatre_g dopurdumu die bakmaya geldim
Kızzzanonimbirbayan ne oluo bacım
Ben size uslu durun demedm miiii
He yaa doğuran ben olmalıydım di miÇekilinnnn ben doktorum
BendeKatre_g dopurdumu die bakmaya geldim
Kızzzanonimbirbayan ne oluo bacım
Ben size uslu durun demedm miiii
Bizimkide ilk defa boyle poz verdiHe yaa doğuran ben olmalıydım di mi
anonimbirbayan kız o ne tip öyle onun ya ahahahahaha benim bebe hiç böyle güzel fotolar vermiyor hep saklanıyor
Günaydın, ben bugün de doğurmadımHelloooo napıyonuz doğurdunuz mu?????
Helloooo napıyonuz doğurdunuz mu?????
Günaydın, ben bugün de doğurmadım@anonimbirbayana sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?