Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahah ay isin icinde kaynana varsa dogur sende hemen

Normal dogum icin elimden geleni yapicam sancim olmazsa dedigin gibi takip edecekler sonrasini bilmiyorum. Burda hangi durumlarda sezeryan yapiyorlar nasil oluyor bir fikrim yok ama duruma gore anlatirlar.

Ayy çok heyecanlı çok yakında gelicek bebişin inş kendi sancıların gelir de daha kolayca alırsın bebeğini kucağına

Gunaydin teyzoslar
Az once uyandik kahvalti yapiyoruz simdi beyefendijin keyfi yerinde icerde oynayip duruyor
Gece sanci felanda tutmadi bence bugun eve gonderirler . Her gun NST icin geliriz ama en azindan evde oluruz ve dogum 37. Haftaya kadar baslamazsa kendi kendine dogumu baslatacaklar yani bebisime iki hafta icinde kavusacam

Günaydın kuzu, iyi olsun da aman ayyy çok az kaldı beee çok heyecanlı. 37ye kadar kalabildiğince kalsın diye bekleyecekler belliki. Ne kadar içerde kalsa o kadar iyi tabi inş en sağlıklı zamanında çıkar gelir minnoşun canım benim

Aynen o yuzden bekleyip gunluk takip edecekler
Daha erken gelmezse 2hafta sonra 37oluyor ve kavusuyoruz kuzucuga

Ayyy heyecanla bekliyoruz seni yavrukuşş vaktinde gel zamanında gel
yakında sendende doğuruyorum a dostlar mesajı gelecekk

Ayyy heyecanla bekliyoruz seni yavrukuşş vaktinde gel zamanında gel

yakında sendende doğuruyorum a dostlar mesajı gelecekk
Ne kadar kalirsa icerideno kadar iyi ama doktor dedi boyle durumlarda genelde 1hafta icinde dogum basliyor diye. Babasi hemen odasini kurmaya basladi yarin icinde temizlikci ayarlicaz evin tadilati bitti neyse ki iki gun icinde evimizde tertemiz olur esyalarida yerlesir sonrada gelebilir minigim

Nolldiii ulennn niçiiiin

Aynenn az kaldi kavusmaya darisi sizlere olsun en dogru zamanda

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. kiz sen nerelerdesin yaaa neler oluyor burda sen uyuyorsun

Çekilinnnn ben doktorum
Bende Katre_g dopurdumu die bakmaya geldim
Kızzz anonimbirbayan ne oluo bacım
Ben size uslu durun demedm miiii

Çekilinnnn ben doktorum
Bende Katre_g dopurdumu die bakmaya geldim
Kızzz anonimbirbayan ne oluo bacım
Ben size uslu durun demedm miiii
Hic bana kizma benim sipa ne yaptiysa dun sabah yatakta dogruldugum an suyum geldi sonrada vazgecti gelmemeye karar verdi bekletiyor

Ultrasondada doktor bi bakti boyle agzini kocaman acmis guluyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…