• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic bana kizma benim sipa ne yaptiysa dun sabah yatakta dogruldugum an suyum geldi sonrada vazgecti gelmemeye karar verdi bekletiyor😂

Ultrasondada doktor bi bakti boyle agzini kocaman acmis guluyor bize 😬

Eki Görüntüle 3160752
Yaa yesn teyzesiii
Kızzz dudağa dikkat....
Kalp şeklindee 🤩🤩🤩

He yaa doğuran ben olmalıydım di mi 🤣🤣

anonimbirbayan anonimbirbayan kız o ne tip öyle onun ya ahahahahaha benim bebe hiç böyle güzel fotolar vermiyor hep saklanıyor 🤣
Sn neyi beklion anam bacım :D

Helloooo napıyonuz doğurdunuz mu?????
Kız cukişşş senim haftanda uçmuş maşallah he

Günaydın, ben bugün de doğurmadım 🤣 @anonimbirbayana sormak lazım 🤭

Bende dogurmadim daha 😂😂

Artık hergün buraya yazmanız lazım doğurmadık diye hahahahha
Yaa yesn teyzesiii
Kızzz dudağa dikkat....
Kalp şeklindee 🤩🤩🤩

Sn neyi beklion anam bacım :KK70:

Kız cukişşş senim haftanda uçmuş maşallah he

Ay evet baluşum bende gidiyom çaktırmadan peşlerinden sghsbdjndjd

Oofff inş bir şey yoktur yaaa 🙏🏻

Kızlar bu arada küçük bir şey danışıcam ya. Eşim şu gıda takviyesine başladı sperm sayı, hız ve kalitesini falan artırmak için. Ben de preseed, prefertil isimlerinde gebelik kolaylaştırıcı jeller var ya onlardan satın alayım bu dönemde kullanayım dedim. Eşimin spermleri sayıca az, olması gerekenden yavaş ve çok hızlı ölüyordu çünkü. O jeller için spermin hızında sorun yaşayanlar kullanabilir demişler, bir de aynı zamanda spermin rahim içinde kalitesini korumasına destek oluyormuş. Ben de hazır takviyeyle eşimin sayı ve hızını artırıyoruz, bu jelle de desteklim dedim. Sonuçta 600ü gıda takviyesine veren bir 250 yi daha jele verir di mi 😂 her zaman kullandığım bu saçma mantığımı kullanarak jel satın aldım 😂
İşin özeti bu jelden kullananınız var mı? Olumlu yorum yapan çok olmuş ama sizin aranızda deneyimi ya da fikri olan var mı merak ettim?
Canım jeli kullAnıpta hamile kaldın mı

Iki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklik
Aa sancıların kendiliğinden geliyor demek bak bu çok güzel, inş yeterince de artar 🙏🏻 Açılman var mıymış peki? Ayyy o zaman sen aşağı yukarı yarın akşama kadar doğurmuş olursun desene 🙈

Iki gundur evdeydim bugun kontrolde suyu eksilmis dediler ve beslenmede zorlaniyor dediler tekrar yatirdilar. Sancilarimda basliyor yavas yavas yani yakin zamanda gelir ufaklik
Ay bu arada doğum sancısı nasıl bir şey 🙈 müsait olursan az tarif etsene bu garibana 🤭

Oyy sağlıkla doğur inşallah canimm❤️❤️ güzel haberlerini bekliyorum, rabbim yardimcin olsun 🤲

Aa sancıların kendiliğinden geliyor demek bak bu çok güzel, inş yeterince de artar 🙏🏻 Açılman var mıymış peki? Ayyy o zaman sen aşağı yukarı yarın akşama kadar doğurmuş olursun desene 🙈
Aynen ama acilmaya bakmiyorlar enfeksiyon riskinden dolayi biraz daha artarsa bakicaklar bebegicriske atmamak icin
Ay bu arada doğum sancısı nasıl bir şey 🙈 müsait olursan az tarif etsene bu garibana 🤭
Bende bel agrisi cok ve adet sancisi gibi karnimin alt kismina agri giriyor. Nasil tarif edilir bilemiyorum ama en yakin tarif bu 😬

Askim sen ne zaman doguruyon
Aşkoşum benim bebe keyfine düşkün çıktı gelmiyor 🤣 bugün 11 kat merdiven çıktım bana mısın demedi 🤭 doğum iznindeyim kuzum, her an bekliyoruz iştr bakalım 🤗
Aynen ama acilmaya bakmiyorlar enfeksiyon riskinden dolayi biraz daha artarsa bakicaklar bebegicriske atmamak icin

Bende bel agrisi cok ve adet sancisi gibi karnimin alt kismina agri giriyor. Nasil tarif edilir bilemiyorum ama en yakin tarif bu 😬
Herkes adet sancısı gibi tarif ediyor. Böyle olacak belli ki 🤭
Sancın başladıysa açılmaya göre normal doğum denemeyecekler mi? Siz direkt sezeryan için mi bekliyorsunuz 🤔

Aşkoşum benim bebe keyfine düşkün çıktı gelmiyor 🤣 bugün 11 kat merdiven çıktım bana mısın demedi 🤭 doğum iznindeyim kuzum, her an bekliyoruz iştr bakalım 🤗

Herkes adet sancısı gibi tarif ediyor. Böyle olacak belli ki 🤭
Sancın başladıysa açılmaya göre normal doğum denemeyecekler mi? Siz direkt sezeryan için mi bekliyorsunuz 🤔
Yok ben normal dogum yapicam onu beklicez ben bu gece yada sabah gelir diye dusunuyorum 🤷🏻‍♀️

Back