- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 83
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.721
Ayyyy canım benim gözün aydın, sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsunTeyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Tesekkurler teyzesiiAyyyy canım benim gözün aydın, sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsunkilosu gayet iyi maşallah bir sorun yaşamazsınuz bu kiloyla gibi görünüyor normal doğum mu yaptın kuzum?
Ohh ohhh çok iyi normal doğum yapabilmene sevindim. Sonrası daha da kolay olacak senin için demektir. Ufak tefek sorunlar varsa da halledilir, kilosu ve önemli bir sağlık sorunu olmaması mükemmelTesekkurler teyzesii
Sagligi cok iyi neyseki sadece kanda enfeksiyon cikti ama antibiyotikle hallediyorlar baskada biseyi yok kuzumun
Aynen normal dogum oldu zaten hersey aniden gelisti 7de nstden aldilar 5dk da bir olan sanci ayaga kalktigim an cogaldi 7.30da dogum odasina aldilar 22.37de geldi pasa
Gözün aydın kuzummmmm, hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minik kuşşşşşşşş nasıldı ilk gününüzTeyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Tesekkurler kuzumGözün aydın kuzummmmm, hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minik kuşşşşşşşş nasıldı ilk gününüz
Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsinTesekkurler teyzesii
Sagligi cok iyi neyseki sadece kanda enfeksiyon cikti ama antibiyotikle hallediyorlar baskada biseyi yok kuzumun
Aynen normal dogum oldu zaten hersey aniden gelisti 7de nstden aldilar 5dk da bir olan sanci ayaga kalktigim an cogaldi 7.30da dogum odasina aldilar 22.37de geldi pasa
Tesekkurler kuzum
Iyi gecti cok aglamadi hemsiresi geldi gece 2kez mamasini verdi altini temizledi kontrol etti. Simdide antibiyotik verdiler uyuyor
Bizim sağlık sorunları bitmiyor kızlar biraz uzak kalıyorum. Üstüne çocuk da ben de hasta olduk yine. Uykusuz geceler, huzursuz günler. Dua edin de götümüzü toparlayalım artık. Sıtkım sıyrıldı
Cok sagol canim benimGözün aydın ve geçmiş olsun canım. Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Yaa hic sorma o kadar minik ki yoksa yicem bende ama insan kiyamiyorAhhh yaa yerim onu bennn çok şükür
Yaa, çok geçmiş olsun inşallah toparlarsınız en kısa zamanda
Oyyyy çook sevindim canımTeyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Cok sagol canim benim
Yaa hic sorma o kadar minik ki yoksa yicem bende ama insan kiyamiyor
Rabbim şifa versinBizim sağlık sorunları bitmiyor kızlar biraz uzak kalıyorum. Üstüne çocuk da ben de hasta olduk yine. Uykusuz geceler, huzursuz günler. Dua edin de götümüzü toparlayalım artık. Sıtkım sıyrıldı
Ben beklemedeyim kuzu. Max 2 haftası var. Bugün kontrole gittik, daha kanala girmemiş, beklemeye devam anlıcanKatre_g senin etiketine geldim yoksa haberimiz olmayacak senin miniş ne zaman gelecek? Heyecanlı günler
Kokusu kendisi herseyi cok guzelOyyyy çook sevindim canımAllah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın nasıl mis kokar o şimdi en kolay zamanlar o zamanlarmış tadını çıkar doğumgünlerini 2 gün arayla kutlarız artık.kızımda 13 kasım doğumlu akrep
Koklarim tabi teyzesiiAhh kokla yerimize annesi
Hayırlısıyla gelsin de ham yapın o minnoşuBen beklemedeyim kuzu. Max 2 haftası var. Bugün kontrole gittik, daha kanala girmemiş, beklemeye devam anlıcansen nasılsın iyi misin
tam bir yumoştur.ilk zamanlar ayrı bir güzellerKokusu kendisi herseyi cok guzel
Ben daha hic bakamadim burcuna
Koklarim tabi teyzesii
Oyy miniğim benimHayırlısıyla gelsin de ham yapın o minnoşuben de iyiyim çok şükür.kızım yürüyor artık ya onun peşine koşturuyorum.ya da o benim peşime koşuyor.ayrılmaz ikili olduk bu hafta ailemin yanına İstanbul’a gidicem bayadır gitmiyordum
tam bir yumoştur.ilk zamanlar ayrı bir güzellerBurcu önemli değil sağlıklı olsunda şimdi kucağını kokunu sıcaklığını ister alışır diye korkma hep kucakla.ben de öyle yaptım hiç sıkıntı çekmedim yürüyünce kucakta durmuyor
Oğluyla uğraşıodu
Yaaaa yerimmm siziiiiTeyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Ne oldu yine neoşBizim sağlık sorunları bitmiyor kızlar biraz uzak kalıyorum. Üstüne çocuk da ben de hasta olduk yine. Uykusuz geceler, huzursuz günler. Dua edin de götümüzü toparlayalım artık. Sıtkım sıyrıldı
Minnoş nerdesn senKatre_g senin etiketine geldim yoksa haberimiz olmayacak senin miniş ne zaman gelecek? Heyecanlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?