• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız doğurursan falan bana dua et de ki "katre de 1 haftaya doğursun da kvsi hemen gelemesin" de ahahahahaahahaha

Şaka bir yana inş sağlıkla gelsin miniğin canım benim 🙏🏻 sancın olursa. Normal doğum deniceksin galiba. Peki diyelim sancın artmadı, o zaman suyunda azalma olana kadar takip edip, olursa sezeryan mı planlıcaklar sonunda?
Hahah ay isin icinde kaynana varsa dogur sende hemen😂😂

Normal dogum icin elimden geleni yapicam sancim olmazsa dedigin gibi takip edecekler sonrasini bilmiyorum. Burda hangi durumlarda sezeryan yapiyorlar nasil oluyor bir fikrim yok ama duruma gore anlatirlar. 🤷🏻‍♀️

Hahah ay isin icinde kaynana varsa dogur sende hemen😂😂

Normal dogum icin elimden geleni yapicam sancim olmazsa dedigin gibi takip edecekler sonrasini bilmiyorum. Burda hangi durumlarda sezeryan yapiyorlar nasil oluyor bir fikrim yok ama duruma gore anlatirlar. 🤷🏻‍♀️
Ayy çok heyecanlı çok yakında gelicek bebişin 🥰 inş kendi sancıların gelir de daha kolayca alırsın bebeğini kucağına 🙏🏻

Gunaydin teyzoslar 🥰
Az once uyandik kahvalti yapiyoruz simdi beyefendijin keyfi yerinde icerde oynayip duruyor 😆
Gece sanci felanda tutmadi bence bugun eve gonderirler 🤷🏻‍♀️. Her gun NST icin geliriz ama en azindan evde oluruz ve dogum 37. Haftaya kadar baslamazsa kendi kendine dogumu baslatacaklar yani bebisime iki hafta icinde kavusacam 😍😍😍

Gunaydin teyzoslar 🥰
Az once uyandik kahvalti yapiyoruz simdi beyefendijin keyfi yerinde icerde oynayip duruyor 😆
Gece sanci felanda tutmadi bence bugun eve gonderirler 🤷🏻‍♀️. Her gun NST icin geliriz ama en azindan evde oluruz ve dogum 37. Haftaya kadar baslamazsa kendi kendine dogumu baslatacaklar yani bebisime iki hafta icinde kavusacam 😍😍😍
Günaydın kuzu, iyi olsun da aman 🙏🏻 ayyy çok az kaldı beee çok heyecanlı. 37ye kadar kalabildiğince kalsın diye bekleyecekler belliki. Ne kadar içerde kalsa o kadar iyi tabi 🥰 inş en sağlıklı zamanında çıkar gelir minnoşun canım benim 🙏🏻

Günaydın kuzu, iyi olsun da aman 🙏🏻 ayyy çok az kaldı beee çok heyecanlı. 37ye kadar kalabildiğince kalsın diye bekleyecekler belliki. Ne kadar içerde kalsa o kadar iyi tabi 🥰 inş en sağlıklı zamanında çıkar gelir minnoşun canım benim 🙏🏻
Aynen o yuzden bekleyip gunluk takip edecekler 😍
Daha erken gelmezse 2hafta sonra 37oluyor ve kavusuyoruz kuzucuga 😍🥰

Gunaydin teyzoslar 🥰

Ayyy heyecanla bekliyoruz seni yavrukuşş🤩🤩🤩 vaktinde gel zamanında gel🤩🤩
yakında sendende doğuruyorum a dostlar mesajı gelecekk🙈🙈🙈

Ayyy heyecanla bekliyoruz seni yavrukuşş🤩🤩🤩 vaktinde gel zamanında gel🤩🤩

yakında sendende doğuruyorum a dostlar mesajı gelecekk🙈🙈🙈
Ne kadar kalirsa icerideno kadar iyi ama doktor dedi boyle durumlarda genelde 1hafta icinde dogum basliyor diye. Babasi hemen odasini kurmaya basladi yarin icinde temizlikci ayarlicaz evin tadilati bitti neyse ki iki gun icinde evimizde tertemiz olur esyalarida yerlesir sonrada gelebilir minigim 😍

Nolldiii ulennn niçiiiin

Hellööööö nabersiniz bağyanlar 💜

Perşembe günü ilk kes nstye girdim, çok şükür gram sancım yok. Daha doğurmuyorum bir süre daha buralardayım belli ki 🤣

Sizlerde ne var ne yok? @dayler dayler den ses çıkmadı galiba di mi 🥺

Aynenn az kaldi kavusmaya darisi sizlere olsun en dogru zamanda 😍😍

Gunaydin teyzoslar 🥰

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. kiz sen nerelerdesin yaaa neler oluyor burda sen uyuyorsun 😆😆

Çekilinnnn ben doktorum :D
Bende Katre_g Katre_g dopurdumu die bakmaya geldim
Kızzz anonimbirbayan anonimbirbayan ne oluo bacım
Ben size uslu durun demedm miiii

Çekilinnnn ben doktorum :KK70:
Bende Katre_g Katre_g dopurdumu die bakmaya geldim
Kızzz anonimbirbayan anonimbirbayan ne oluo bacım
Ben size uslu durun demedm miiii
Hic bana kizma benim sipa ne yaptiysa dun sabah yatakta dogruldugum an suyum geldi sonrada vazgecti gelmemeye karar verdi bekletiyor😂

Ultrasondada doktor bi bakti boyle agzini kocaman acmis guluyor bize 😬

7517C067-81CC-4F1E-B23D-6FA3F501F1B4.jpeg

Back