• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz 😍😍
Ayyyy canım benim gözün aydın, sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsun 🥰 kilosu gayet iyi maşallah bir sorun yaşamazsınuz bu kiloyla gibi görünüyor 🙏🏻 normal doğum mu yaptın kuzum?

Ayyyy canım benim gözün aydın, sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsun 🥰 kilosu gayet iyi maşallah bir sorun yaşamazsınuz bu kiloyla gibi görünüyor 🙏🏻 normal doğum mu yaptın kuzum?
Tesekkurler teyzesii ❤️
Sagligi cok iyi neyseki sadece kanda enfeksiyon cikti ama antibiyotikle hallediyorlar baskada biseyi yok kuzumun😍
Aynen normal dogum oldu zaten hersey aniden gelisti 7de nstden aldilar 5dk da bir olan sanci ayaga kalktigim an cogaldi 7.30da dogum odasina aldilar 22.37de geldi pasa 😬

Tesekkurler teyzesii ❤️
Sagligi cok iyi neyseki sadece kanda enfeksiyon cikti ama antibiyotikle hallediyorlar baskada biseyi yok kuzumun😍
Aynen normal dogum oldu zaten hersey aniden gelisti 7de nstden aldilar 5dk da bir olan sanci ayaga kalktigim an cogaldi 7.30da dogum odasina aldilar 22.37de geldi pasa 😬
Ohh ohhh çok iyi normal doğum yapabilmene sevindim. Sonrası daha da kolay olacak senin için demektir. Ufak tefek sorunlar varsa da halledilir, kilosu ve önemli bir sağlık sorunu olmaması mükemmel 🥰
7,30dan 22.37ye kadar bayağı kalmışsın doğum odasında 😳 doğum odasına geçtikten sonra geç mi gelmiş biraz paşa?

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz 😍😍
Gözün aydın kuzummmmm, hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minik kuşşşşşşşş nasıldı ilk gününüz

Tesekkurler teyzesii ❤️
Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🐣🙏

Tesekkurler kuzum😍
Iyi gecti cok aglamadi hemsiresi geldi gece 2kez mamasini verdi altini temizledi kontrol etti. Simdide antibiyotik verdiler uyuyor😍

Ahhh yaa yerim onu bennn çok şükür🤩🤩🤩
Bizim sağlık sorunları bitmiyor kızlar biraz uzak kalıyorum. Üstüne çocuk da ben de hasta olduk yine. Uykusuz geceler, huzursuz günler. Dua edin de götümüzü toparlayalım artık. Sıtkım sıyrıldı

Yaa, çok geçmiş olsun inşallah toparlarsınız en kısa zamanda

Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🐣🙏
Cok sagol canim benim ❤️
Ahhh yaa yerim onu bennn çok şükür🤩🤩🤩

Yaa, çok geçmiş olsun inşallah toparlarsınız en kısa zamanda
Yaa hic sorma o kadar minik ki yoksa yicem bende ama insan kiyamiyor🥺🥺😍

Oyyyy çook sevindim canım 😍Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın 😍💕 nasıl mis kokar o şimdi 💕en kolay zamanlar o zamanlarmış tadını çıkar 🥰 doğumgünlerini 2 gün arayla kutlarız artık.kızımda 13 kasım doğumlu akrep 😄

Bizim sağlık sorunları bitmiyor kızlar biraz uzak kalıyorum. Üstüne çocuk da ben de hasta olduk yine. Uykusuz geceler, huzursuz günler. Dua edin de götümüzü toparlayalım artık. Sıtkım sıyrıldı
Rabbim şifa versin 🤲🏻 Hastalık geceleri çok zor oluyor umarım son olur.hep sağlıcakla kalırsınız 🤲🏻

Katre_g Katre_g senin etiketine geldim yoksa haberimiz olmayacak 😄 senin miniş ne zaman gelecek? Heyecanlı günler 🥰
Ben beklemedeyim kuzu. Max 2 haftası var. Bugün kontrole gittik, daha kanala girmemiş, beklemeye devam anlıcan 🤭 sen nasılsın iyi misin 🥰

Oyyyy çook sevindim canım 😍Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın 😍💕 nasıl mis kokar o şimdi 💕en kolay zamanlar o zamanlarmış tadını çıkar 🥰 doğumgünlerini 2 gün arayla kutlarız artık.kızımda 13 kasım doğumlu akrep 😄
Kokusu kendisi herseyi cok guzel 😍😍
Ben daha hic bakamadim burcuna 😂
Ahh kokla yerimize annesi🤩🤩
Koklarim tabi teyzesii 😍😍

Ben beklemedeyim kuzu. Max 2 haftası var. Bugün kontrole gittik, daha kanala girmemiş, beklemeye devam anlıcan 🤭 sen nasılsın iyi misin 🥰
Hayırlısıyla gelsin de ham yapın o minnoşu 😍💕ben de iyiyim çok şükür.kızım yürüyor artık ya onun peşine koşturuyorum.ya da o benim peşime koşuyor.ayrılmaz ikili olduk 🥰 bu hafta ailemin yanına İstanbul’a gidicem bayadır gitmiyordum
Kokusu kendisi herseyi cok guzel 😍😍
Ben daha hic bakamadim burcuna 😂

Koklarim tabi teyzesii 😍😍
tam bir yumoştur.ilk zamanlar ayrı bir güzeller 🥰 Burcu önemli değil sağlıklı olsunda 🥰 şimdi kucağını kokunu sıcaklığını ister 💕 alışır diye korkma hep kucakla.ben de öyle yaptım hiç sıkıntı çekmedim yürüyünce kucakta durmuyor 🙈

Hayırlısıyla gelsin de ham yapın o minnoşu 😍💕ben de iyiyim çok şükür.kızım yürüyor artık ya onun peşine koşturuyorum.ya da o benim peşime koşuyor.ayrılmaz ikili olduk 🥰 bu hafta ailemin yanına İstanbul’a gidicem bayadır gitmiyordum

tam bir yumoştur.ilk zamanlar ayrı bir güzeller 🥰 Burcu önemli değil sağlıklı olsunda 🥰 şimdi kucağını kokunu sıcaklığını ister 💕 alışır diye korkma hep kucakla.ben de öyle yaptım hiç sıkıntı çekmedim yürüyünce kucakta durmuyor 🙈
Oyy miniğim benim 🥰 yürüdüyse zaten artık işin zor, ayaklandılar mı olay çok değişiyor 🙈 allah hepsine sağlık versin. Sen de annenlerde hem biraz hasret giderir hem de biraz dinlenirsin 🤭

Oğluyla uğraşıodu :(

Yaaaa yerimmm siziiii
Kızzzz 1 gn bırakmaya gelmiosnz
İçime doğdu ama Katre_g Katre_g doğurdu die hahahaha
Ama bizim tavşancığın kankişi gelmiiiiişşş
Nice sağlıklı ömirleri olsn
Hoşgelmiş sefalar getirmiş
Allah analı babalı büyütsn cnm

Ne oldu yine neoş :(

Katre_g Katre_g senin etiketine geldim yoksa haberimiz olmayacak 😄 senin miniş ne zaman gelecek? Heyecanlı günler 🥰
Minnoş nerdesn sen

Katre_g Katre_g kızzz ben senin yerine doğurcam

Hemsirecik Hemsirecik aşkoşşş

Back