• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hç bişey etki etmiyor
boşa uğraşma bacım :KK70:

yine ne oldiiiiiiiiii
ne zaman doğurcan sen :KK70:
Valla niyetim bir an önce doğurmak 🤣 Artık vadesi doldu bebeğin. Doğunca prematüre sayılmıyor, malum 37yi geçtik. Bu hafta çarşamba günü de son kez çalışıyorum 😌
Doğumu başlatmak için yapılması gerekenleri yapıyorum kendimce bakalım ne zaman gelecek 🤭

NST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam. Benim bebis aceleci cikti😬

NST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam. Benim bebis aceleci cikti😬
Aaa benden önce doğurucan 🤭 kendinden haber et kuzu, merakta bırakma 💜

Evett hic sorma su an hastanedeyim yatiyorum oyle sancim yok arada kasilmalar var ama mecbur 24saat kalmam lazim🤷🏻‍♀️

Hahah hic sorma ya erken gelir diye dusunuyordum da bu kadar erken beklemiyordum 😆
Kız doğurursan falan bana dua et de ki "katre de 1 haftaya doğursun da kvsi hemen gelemesin" de ahahahahaahahaha

Şaka bir yana inş sağlıkla gelsin miniğin canım benim 🙏🏻 sancın olursa. Normal doğum deniceksin galiba. Peki diyelim sancın artmadı, o zaman suyunda azalma olana kadar takip edip, olursa sezeryan mı planlıcaklar sonunda?

Back