• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah

Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi

dayler dayler dayler dayler Geldi mi?

anonimbirbayan anonimbirbayan Katre_g Katre_g cukulatam cukulatam Doğurdunuz mu?
Ah be Neal benim de artık kaldırmıyor sinirlerim hiçbir şeyi. Metenin ağız çevresinde morluk var diye kardiyoloji görsün dedi doktoru. Randevu yarın çok korkuyorum.

Ah be Neal benim de artık kaldırmıyor sinirlerim hiçbir şeyi. Metenin ağız çevresinde morluk var diye kardiyoloji görsün dedi doktoru. Randevu yarın çok korkuyorum.
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Tüm korkularımız boşa çıksın, başka hiçbir sıkıntı da yaşatmasın 🙏

Sene 2023 olcak ve ben hala bekliyorum
kızzz.. sana el atmak lazm

Gecen fotograf atmistim 😂😂

Burdayiz uykusuz bir geceden sonra anca uyandim 😭😭

O beklemeler son bulacak canim hic merak etme ❤️
şimdidenmi uykusuz gecelerrrrrrrrr
abuvvv

Dun cekindigim fotografta kocaman bir gobek, yuz goz sismiste olsa gulmeye devam 😬
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bence gobek baya buyuk yada cok yedigimden olabilir bilemedim 😂😂
Yarin 34. Haftamiz ve bakalim daha ne kadar buyuyecek benim kucuk ayicigim 💙😍
Eki Görüntüle 3157109
ben 54 kilo ile hamile kaldım 85 le doğurdum :D göbek senin gibiydi baldırlarım daha inceydi
ama şimdi 57-58 civarlarındayım son kilolarım :D
gider yani doğumdan snra

Hadi inşallah

Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi

anonimbirbayan anonimbirbayan Katre_g Katre_g cukulatam cukulatam Doğurdunuz mu?
yıpranman o kadar normalki neoş.. yani seni çok iyi anlıyorum
hayır bu bebelerin oluşumu zordu.. şimdi yine zor.. bi uslu durmuyorlar :D
ama iyi çıkacak herşey... seninki ekstra nazlı

dayler dayler dayler dayler gelmedi :(
dayloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Amin canım amin. Ne çektirdi bu el kadar bebeler bize ya
ama senin bebişini yerim yaa
annesinin ikizi :KK36::KK36:

Attı ya buraya resim :KK70:
Ama sizzz gelmediğiniz için tabeeeee
:KK70:
Kaçırmışım yavrim hahahahha😂
Sene 2023 olcak ve ben hala bekliyorum

İnşallah 2023’e girmeden güzel haberlerni alırız hemşirem🥺❤️
Dun cekindigim fotografta kocaman bir gobek, yuz goz sismiste olsa gulmeye devam 😬
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bence gobek baya buyuk yada cok yedigimden olabilir bilemedim 😂😂
Yarin 34. Haftamiz ve bakalim daha ne kadar buyuyecek benim kucuk ayicigim 💙😍
Eki Görüntüle 3157109
Oyy maşallah benim hala hamile olduğumu anlamıyorlar🙄
Hadi inşallah

Dur len benim daha var hahshshdjjd

demekki neymişşşşşşşşşşşşşşşş
ben burdaymışım :D

kızzz.. sana el atmak lazm

şimdidenmi uykusuz gecelerrrrrrrrr
abuvvv

ben 54 kilo ile hamile kaldım 85 le doğurdum :KK70: göbek senin gibiydi baldırlarım daha inceydi
ama şimdi 57-58 civarlarındayım son kilolarım :KK70:
gider yani doğumdan snra

yıpranman o kadar normalki neoş.. yani seni çok iyi anlıyorum
hayır bu bebelerin oluşumu zordu.. şimdi yine zor.. bi uslu durmuyorlar :KK70:
ama iyi çıkacak herşey... seninki ekstra nazlı

dayler dayler dayler dayler gelmedi :KK43:
dayloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ama senin bebişini yerim yaa
annesinin ikizi :KK36::KK36:
Haftalardir uyuyamiyorum😂😂
Benim kilomu hic yazmicam ama baslangic kilom yuksekti 8-9 kilo verdim simdiye kadar hepsini geri aldim ve kendi kilomun ustune 1 kilo aldim🤷🏻‍♀️

benimde son 1-1.5 ayda bi anda patladi gobegim bendede cok gorunmuyordu kilolu oldugum icin☺️

demekki neymişşşşşşşşşşşşşşşş
ben burdaymışım :KK70:

Sen yokken bile buradasın aşko❤️
Haftalardir uyuyamiyorum😂😂
Benim kilomu hic yazmicam ama baslangic kilom yuksekti 8-9 kilo verdim simdiye kadar hepsini geri aldim ve kendi kilomun ustune 1 kilo aldim🤷🏻‍♀️

benimde son 1-1.5 ayda bi anda patladi gobegim bendede cok gorunmuyordu kilolu oldugum icin☺️

Ayy ben göbeksizdim hep ömrüm boyunca şuan bana çok geliyor ama insanlar 6 aylık hamile gibi değilsin diyor😂 bakalım benimde fırlar muhtemelen artık

Back