- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 83
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.641
Hemen yaziyorumİnşallah canimm ayakkabiniza adimi yazin artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen yaziyorumİnşallah canimm ayakkabiniza adimi yazin artik
Ah be Neal benim de artık kaldırmıyor sinirlerim hiçbir şeyi. Metenin ağız çevresinde morluk var diye kardiyoloji görsün dedi doktoru. Randevu yarın çok korkuyorum.Hadi inşallah
Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi
dayler dayler Geldi mi?
anonimbirbayan Katre_g cukulatam Doğurdunuz mu?
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Tüm korkularımız boşa çıksın, başka hiçbir sıkıntı da yaşatmasınAh be Neal benim de artık kaldırmıyor sinirlerim hiçbir şeyi. Metenin ağız çevresinde morluk var diye kardiyoloji görsün dedi doktoru. Randevu yarın çok korkuyorum.
Amin canım amin. Ne çektirdi bu el kadar bebeler bize yaGüzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Tüm korkularımız boşa çıksın, başka hiçbir sıkıntı da yaşatmasın
Sorma sormaAmin canım amin. Ne çektirdi bu el kadar bebeler bize ya
kızzz.. sana el atmak lazmSene 2023 olcak ve ben hala bekliyorum
şimdidenmi uykusuz gecelerrrrrrrrrGecen fotograf atmistim
Burdayiz uykusuz bir geceden sonra anca uyandim
O beklemeler son bulacak canim hic merak etme
ben 54 kilo ile hamile kaldım 85 le doğurdum göbek senin gibiydi baldırlarım daha inceydiDun cekindigim fotografta kocaman bir gobek, yuz goz sismiste olsa gulmeye devam
Bal0ncuk bence gobek baya buyuk yada cok yedigimden olabilir bilemedim
Yarin 34. Haftamiz ve bakalim daha ne kadar buyuyecek benim kucuk ayicigim
Eki Görüntüle 3157109
yıpranman o kadar normalki neoş.. yani seni çok iyi anlıyorumHadi inşallah
Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi
dayler dayler Geldi mi?
ama senin bebişini yerim yaaAmin canım amin. Ne çektirdi bu el kadar bebeler bize ya
Benim bebiş 3 gündür o kadar huysuz ki. Sürekli ağlıyor niye anlamıyorumama senin bebişini yerim yaa
annesinin ikizi
gazı vardır annesiBenim bebiş 3 gündür o kadar huysuz ki. Sürekli ağlıyor niye anlamıyorum
Ya gaz sancısı ağlaması değil gibi onu çok iyi biliyorum çünkügazı vardır annesi
hava geçişleri.. gazı çıksada daha içinde vardır
demekki onun tarzı değilsinizYa gaz sancısı ağlaması değil gibi onu çok iyi biliyorum çünkü
cukulatamDun cekindigim fotografta kocaman bir gobek, yuz goz sismiste olsa gulmeye devam
Eki Görüntüle 3157109
Kaçırmışım yavrim hahahahhaAttı ya buraya resim
Ama sizzz gelmediğiniz için tabeeeee
Sene 2023 olcak ve ben hala bekliyorum
Oyy maşallah benim hala hamile olduğumu anlamıyorlarDun cekindigim fotografta kocaman bir gobek, yuz goz sismiste olsa gulmeye devam
Eki Görüntüle 3157109
Hadi inşallah
dayler dayler Geldi mi?
demekki neymişşşşşşşşşşşşşşşşKaçırmışım yavrim hahahahha
İnşallah 2023’e girmeden güzel haberlerni alırız hemşirem
Oyy maşallah benim hala hamile olduğumu anlamıyorlar
Dur len benim daha var hahshshdjjd
Haftalardir uyuyamiyorumkızzz.. sana el atmak lazm
şimdidenmi uykusuz gecelerrrrrrrrr
abuvvv
ben 54 kilo ile hamile kaldım 85 le doğurdum göbek senin gibiydi baldırlarım daha inceydi
ama şimdi 57-58 civarlarındayım son kilolarım
gider yani doğumdan snra
yıpranman o kadar normalki neoş.. yani seni çok iyi anlıyorum
hayır bu bebelerin oluşumu zordu.. şimdi yine zor.. bi uslu durmuyorlar
ama iyi çıkacak herşey... seninki ekstra nazlı
dayler dayler gelmedi
dayloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ama senin bebişini yerim yaa
annesinin ikizi
benimde son 1-1.5 ayda bi anda patladi gobegim bendede cok gorunmuyordu kilolu oldugum icinKaçırmışım yavrim hahahahha
İnşallah 2023’e girmeden güzel haberlerni alırız hemşirem
Oyy maşallah benim hala hamile olduğumu anlamıyorlar
Dur len benim daha var hahshshdjjd
demekki neymişşşşşşşşşşşşşşşş
ben burdaymışım
Haftalardir uyuyamiyorum
Benim kilomu hic yazmicam ama baslangic kilom yuksekti 8-9 kilo verdim simdiye kadar hepsini geri aldim ve kendi kilomun ustune 1 kilo aldim
benimde son 1-1.5 ayda bi anda patladi gobegim bendede cok gorunmuyordu kilolu oldugum icin
Aynen bence 1-1.5 ay sonra sendede bir patlama olurSen yokken bile buradasın aşko
Ayy ben göbeksizdim hep ömrüm boyunca şuan bana çok geliyor ama insanlar 6 aylık hamile gibi değilsin diyor bakalım benimde fırlar muhtemelen artık
Yolma yaaa, hamile hamile zaten kocamla uğraşıyorum. Tükürtecek en sonunda şarap çanağınaKatre_g yolacam seni
Gaviscon içiyoruz, tık modumuzu yakalıyoruzMide yanmasına napıyonuz yaa? Midem yanıyoooo. Soda etki etmiyor