- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.661
hç bişey etki etmiyorMide yanmasına napıyonuz yaa? Midem yanıyoooo. Soda etki etmiyor
yine ne oldiiiiiiiiiiYolma yaaa, hamile hamile zaten kocamla uğraşıyorum. Tükürtecek en sonunda şarap çanağına
Gaviscon içiyoruz, tık modumuzu yakalıyoruz
Valla niyetim bir an önce doğurmakhç bişey etki etmiyor
boşa uğraşma bacım
yine ne oldiiiiiiiiii
ne zaman doğurcan sen
Aynen bence 1-1.5 ay sonra sendede bir patlama olur
Gaviscon içiyoruz, tık modumuzu yakalıyoruz
Şaka mıııııhç bişey etki etmiyor
boşa uğraşma bacım
cıx değelHadi bakalım
Deneyeceğiiiiimmmm
Şaka mııııı
ilerleyen haftalarda çoğalabilir normalAma geçtii hemde kendi kendine
Ben burdayımnerdesiniz
bense araftayımBen burdayım
Ben annemlerdeyim kac gundur evde tadilat var bitsede evim temizlense gitsemnerdesiniz
bense araftayım
Aaaa cidden miiiii haberdar et biziiiiiNST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam. Benim bebis aceleci cikti
Aaa benden önce doğurucanNST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam. Benim bebis aceleci cikti
Evett hic sorma su an hastanedeyim yatiyorum oyle sancim yok arada kasilmalar var ama mecbur 24saat kalmam lazimAaaa cidden miiiii haberdar et biziiiii
Hahah hic sorma ya erken gelir diye dusunuyordum da bu kadar erken beklemiyordumAaa benden önce doğurucankendinden haber et kuzu, merakta bırakma
Kız doğurursan falan bana dua et de ki "katre de 1 haftaya doğursun da kvsi hemen gelemesin" de ahahahahaahahahaEvett hic sorma su an hastanedeyim yatiyorum oyle sancim yok arada kasilmalar var ama mecbur 24saat kalmam lazim
Hahah hic sorma ya erken gelir diye dusunuyordum da bu kadar erken beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?