Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hç bişey etki etmiyor
boşa uğraşma bacım

yine ne oldiiiiiiiiii
ne zaman doğurcan sen
Valla niyetim bir an önce doğurmak Artık vadesi doldu bebeğin. Doğunca prematüre sayılmıyor, malum 37yi geçtik. Bu hafta çarşamba günü de son kez çalışıyorum
Doğumu başlatmak için yapılması gerekenleri yapıyorum kendimce bakalım ne zaman gelecek

NST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam. Benim bebis aceleci cikti

NST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam. Benim bebis aceleci cikti
Aaa benden önce doğurucan kendinden haber et kuzu, merakta bırakma

Evett hic sorma su an hastanedeyim yatiyorum oyle sancim yok arada kasilmalar var ama mecbur 24saat kalmam lazim

Hahah hic sorma ya erken gelir diye dusunuyordum da bu kadar erken beklemiyordum
Kız doğurursan falan bana dua et de ki "katre de 1 haftaya doğursun da kvsi hemen gelemesin" de ahahahahaahahaha

Şaka bir yana inş sağlıkla gelsin miniğin canım benim sancın olursa. Normal doğum deniceksin galiba. Peki diyelim sancın artmadı, o zaman suyunda azalma olana kadar takip edip, olursa sezeryan mı planlıcaklar sonunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…