- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.241
Beni bi off çeksem şöyle bağıra bağıra ancak rahatlarım. Hacettepeye götürdük epilepsi olmadığına karar verdiler. Mutlu mutlu döndük Ankara’dan. Ertesi gün hasta oldu. Doktora götürdüm yatış verdi üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Çocuk hastanelerde büyüdü resmen ya. İyi şimdi çok şükür ama doktor daha burdasınız diyor.Matmazella bebeğim nasıl oldunuz
Kalemdeki herkesin aynıBardağından evde koleksiyon yaptım
Hadi inşallah. Baktınız olmamış tedavi şey edin hazır bir aradayken
Ali Ağaoğlu ne alaka yavneyn ben çalışmıormuyum
sanki ali ağaoğlu
NereyeeeğIzne cikacagiz belki donuste baslariz bir yere bakalim
Çok geçmiş olsun. Biz de geçen ay covid'den yattık beş gece. Doğduğundan beri hastanelerdeyiz zaten. Allah çaresiz bir şey verip çare aratmasın. Bunlar hep geçecek. Sabır ve güç diliyorum. Hızla iyileşsin bebitoBeni bi off çeksem şöyle bağıra bağıra ancak rahatlarım. Hacettepeye götürdük epilepsi olmadığına karar verdiler. Mutlu mutlu döndük Ankara’dan. Ertesi gün hasta oldu. Doktora götürdüm yatış verdi üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Çocuk hastanelerde büyüdü resmen ya. İyi şimdi çok şükür ama doktor daha burdasınız diyor.
Sabır güç kalmadı artık be Neal. Bıktım hastane köşelerinde sürünmekten. Tadını çıkaramadım hiçbişeyin. Çocuğum sürekli acı çekiyor bi şekilde. Çok sağol hepsine sağlık versin AllahımAli Ağaoğlu ne alaka yav
Nereyeeeğ
Çok geçmiş olsun. Biz de geçen ay covid'den yattık beş gece. Doğduğundan beri hastanelerdeyiz zaten. Allah çaresiz bir şey verip çare aratmasın. Bunlar hep geçecek. Sabır ve güç diliyorum. Hızla iyileşsin bebito
Biz 2020'de çocuk planı yapmaya başladık. Daha kadro tamamlanmadı. Hala birincileri bekliyoruz yaniMerhabalar ben bu sitede yeniyim 22 yaşındayım bir oğlum var 2020 şubatta doğdu şuan ikinci gebelikten şüpheleniyorum 2020 de çocuğu olup üstüne Bi daha çocuk yapan falan varmı aranızda
Biliyorum ama öyle deme yine de. Bak biz de neler yaşadık yaşıyoruz. Tam taburcu olduk, hep beraber üst solunum yolu enfeksiyonu olduk. Daha yaşına girmeden röntgene girdi bir de. Antibiyotik başladılar. O da su gibi ishal yaptı ama devam etmek zorunda kaldık ciğerlerine inmesin diye. O bitmeden böbreğinde taş çıktı. Bir ay boyunca sabah akşam içirmemiz için tadı iğrenç bir karışım verdiler. Ne yapalım. Bunlar da geçecek elbetSabır güç kalmadı artık be Neal. Bıktım hastane köşelerinde sürünmekten. Tadını çıkaramadım hiçbişeyin. Çocuğum sürekli acı çekiyor bi şekilde. Çok sağol hepsine sağlık versin Allahım
İnşallah en kısa sürede kucağınıza alırsınızBiz 2020'de çocuk planı yapmaya başladık. Daha kadro tamamlanmadı. Hala birincileri bekliyoruz yani
Bubamlara gidicezAli Ağaoğlu ne alaka yav
Nereyeeeğ
Çok geçmiş olsun. Biz de geçen ay covid'den yattık beş gece. Doğduğundan beri hastanelerdeyiz zaten. Allah çaresiz bir şey verip çare aratmasın. Bunlar hep geçecek. Sabır ve güç diliyorum. Hızla iyileşsin bebito
İşte doğurucam diye daha da telaşa girdim. Ivır zıvır ne iş varsa benim elime bakıyoratsana
ayy ellerine sağlık bulutum
şu çiçeklilere bayıldım
ben istiyorum
ilk müşteri
başladınmı uyku eğitimine
kız doğurcan ne işi ne telaşesi
senle küsüm
Canım epilepsi değilse neymiş peki? İlk hastanen epilepsi ilaçlarına başlamıştı diye hatırlıyorum. Bir şey çıkmamasına çok sevindim tabiki, Allah hastalığını göstermesin bir dahaBeni bi off çeksem şöyle bağıra bağıra ancak rahatlarım. Hacettepeye götürdük epilepsi olmadığına karar verdiler. Mutlu mutlu döndük Ankara’dan. Ertesi gün hasta oldu. Doktora götürdüm yatış verdi üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Çocuk hastanelerde büyüdü resmen ya. İyi şimdi çok şükür ama doktor daha burdasınız diyor.
ya kıyamam sana.. kız onların var oluşları hastanede başladığı için bağımlılık yapıo bu bebelerdeBeni bi off çeksem şöyle bağıra bağıra ancak rahatlarım. Hacettepeye götürdük epilepsi olmadığına karar verdiler. Mutlu mutlu döndük Ankara’dan. Ertesi gün hasta oldu. Doktora götürdüm yatış verdi üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Çocuk hastanelerde büyüdü resmen ya. İyi şimdi çok şükür ama doktor daha burdasınız diyor.
yani buraya giremiecek kadar hıhAli Ağaoğlu ne alaka yav
ölecemBiz 2020'de çocuk planı yapmaya başladık. Daha kadro tamamlanmadı. Hala birincileri bekliyoruz yani
çokmu şey alıosun? bak elinde patlarİşte doğurucam diye daha da telaşa girdim. Ivır zıvır ne iş varsa benim elime bakıyor
Canım epilepsi değilse neymiş peki? İlk hastanen epilepsi ilaçlarına başlamıştı diye hatırlıyorum. Bir şey çıkmamasına çok sevindim tabiki, Allah hastalığını göstermesin bir dahaama ilk gittiğin hastanenin naptığını anlayamadım
Teşekkürler. Ben aldım da arkadaşları bekliyoruz. Biz biraz fazla garip denk gelmişiz. Çoğumuz tedaviyle hamile kalabildik. İkinciyi yapan varsa da buraya gelmiyorİnşallah en kısa sürede kucağınıza alırsınız
Oo bize de gelecek misin?Bubamlara gidicez
Olur öyle ya. Bak ben bile giremiyorum arada. Nasıl bir şeyse, evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorumyani buraya giremiecek kadar hıh
Bir kez de elinde bir şeyle çık gel şuraya. Cebinde akrep mi var cık cıkgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evdeyken yetişilmior ama gerçektenOlur öyle ya. Bak ben bile giremiyorum arada. Nasıl bir şeyse, evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorum
Seninki kaç yaşında yada kaç aylıkTeşekkürler. Ben aldım da arkadaşları bekliyoruz. Biz biraz fazla garip denk gelmişiz. Çoğumuz tedaviyle hamile kalabildik. İkinciyi yapan varsa da buraya gelmiyor
Oo bize de gelecek misin?
Olur öyle ya. Bak ben bile giremiyorum arada. Nasıl bir şeyse, evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorum
Bir kez de elinde bir şeyle çık gel şuraya. Cebinde akrep mi var cık cık
Ah kıyamam Neal. Vallahi hayranım sabrına. Geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah.Biliyorum ama öyle deme yine de. Bak biz de neler yaşadık yaşıyoruz. Tam taburcu olduk, hep beraber üst solunum yolu enfeksiyonu olduk. Daha yaşına girmeden röntgene girdi bir de. Antibiyotik başladılar. O da su gibi ishal yaptı ama devam etmek zorunda kaldık ciğerlerine inmesin diye. O bitmeden böbreğinde taş çıktı. Bir ay boyunca sabah akşam içirmemiz için tadı iğrenç bir karışım verdiler. Ne yapalım. Bunlar da geçecek elbet
Hacettepedekiler riske atmamak için ilaç başlamaları normal dediler. Boşu boşuna ilaç kullandık resmen. Uykuya geçerken, uykudan uyanırken yaptığı normal hareketler dediler. Detaylı muayene ettiler tüm refleksleri yerinde gayet canlı bi çocuk biz epilepsi de fiziki bulgular da beklerlermiş. İçimiz rahatladı çünkü oradakilere daha çok güveniyoruz.İşte doğurucam diye daha da telaşa girdim. Ivır zıvır ne iş varsa benim elime bakıyor
Canım epilepsi değilse neymiş peki? İlk hastanen epilepsi ilaçlarına başlamıştı diye hatırlıyorum. Bir şey çıkmamasına çok sevindim tabiki, Allah hastalığını göstermesin bir dahaama ilk gittiğin hastanenin naptığını anlayamadım
Çok şükür Balom başımızdaki büyük belayı attık ya gerisi hallolur. Burnu çok tıkalı olduğu için emmiyor da. Zaten sütüm de az yetmiyordu en başından beri. Şimdi sağıp veriyorum. Mama destekli gidiyoruz mecburen. Bi evimize gitsek her şey çok güzel olcak. Çocuğum oldu keyfini çıkaramadım. Gönül rahatlığıyla bağrıma basamadım bebeğimi.ya kıyamam sana.. kız onların var oluşları hastanede başladığı için bağımlılık yapıo bu bebelerde
üzülme bitanem.. bence aksine cok sevin ki çok şükür epilepsi değil...
enfeksiyonda geçer
bol bol emzir
yani buraya giremiecek kadar hıh
ölecem
çokmu şey alıosun? bak elinde patlar
hepsi geçecek kuzum merak etme.. aslında 35 günlük olmuş artık fizyolojik verilebilir burnu için ama gerçi zaten hastanedesinizAh kıyamam Neal. Vallahi hayranım sabrına. Geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah.
Hacettepedekiler riske atmamak için ilaç başlamaları normal dediler. Boşu boşuna ilaç kullandık resmen. Uykuya geçerken, uykudan uyanırken yaptığı normal hareketler dediler. Detaylı muayene ettiler tüm refleksleri yerinde gayet canlı bi çocuk biz epilepsi de fiziki bulgular da beklerlermiş. İçimiz rahatladı çünkü oradakilere daha çok güveniyoruz.
Çok şükür Balom başımızdaki büyük belayı attık ya gerisi hallolur. Burnu çok tıkalı olduğu için emmiyor da. Zaten sütüm de az yetmiyordu en başından beri. Şimdi sağıp veriyorum. Mama destekli gidiyoruz mecburen. Bi evimize gitsek her şey çok güzel olcak. Çocuğum oldu keyfini çıkaramadım. Gönül rahatlığıyla bağrıma basamadım bebeğimi.
Veriyoruz canım ama 1 saat sonra yeniden doluyorhepsi geçecek kuzum merak etme.. aslında 35 günlük olmuş artık fizyolojik verilebilir burnu için ama gerçi zaten hastanedesiniz
kurban olsun teyzesiVeriyoruz canım ama 1 saat sonra yeniden doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?