• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa hiç böyle düşünme. Hastanede bile öp kokla konuş onunla. Her şeyin o kadar farkındalar ki. Onu nasıl sevdiğinizi hep hissettirin. Biz hastane odasına oyuncaklarını bile topladık evi gibi hissetsin keyfi yerine gelsin diye
Serumu çıkardılar dün sabah. Dün akşam antibiyotiği vermeye geldiler. İlaç gitmedi tıkanmış damar yolu. O kadar canı yandı ki çok çok ağladı. Yeniden damar yolu açmaya çalıştılar yarım saat uğraştılar bulamadılar. Yarım saat ağladı hiç susmadan. O ağladıkça ben de ağladım. En sonunda vazgeçtiler açmadılar. Kucağıma aldım sustu uyudu. Çok zordu dün gece. Hemşire geldi sabaha karşı çok yorgunsun uyu dinlen ona bu şekilde bi faydan olmayacak diyo. Gerçekten çok yorulduk artık.

Günaydın kızlar :dondurma:

Püü ishal mi yapacaksın bizi

8 aylık

Yaa hiç böyle düşünme. Hastanede bile öp kokla konuş onunla. Her şeyin o kadar farkındalar ki. Onu nasıl sevdiğinizi hep hissettirin. Biz hastane odasına oyuncaklarını bile topladık evi gibi hissetsin keyfi yerine gelsin diye

Hadi gooş. Bizi Mega'da bulabilirsin agajdjd

Anaam cidden işe girmişsin. Şaka sandım. Kolay gelsiin. Nereye girdin

En çok ben uyuyacağım

Çok geçmiş olsun. Hep de üst üste geliyor böyle geldi mi ya :/ Annemin safra kesesi taş dolu yıllardır. Her yediği feci rahatsız ediyor ve inatla o ameliyatı olmuyor. Tehlikeli demişler bir de onunkine. Taşlar kanala yakınmış galiba. Şimdi bir de kuzenimde çıktı. Allah kolaylık versin. Ameliyat işi de hızla en kolay şekilde hallolur, rahata kavuşursun inşallah. Kuzucum nasıl? Babaanne mi ilgilenecek sizinle?
Millet hamile kalınca işi bırakır bizim çuku cukulatam cukulatam işe başladı :KK48: Bebek rızkıyla gelir sözünün vücut bulmuş hali bu kız :KK56:

Serumu çıkardılar dün sabah. Dün akşam antibiyotiği vermeye geldiler. İlaç gitmedi tıkanmış damar yolu. O kadar canı yandı ki çok çok ağladı. Yeniden damar yolu açmaya çalıştılar yarım saat uğraştılar bulamadılar. Yarım saat ağladı hiç susmadan. O ağladıkça ben de ağladım. En sonunda vazgeçtiler açmadılar. Kucağıma aldım sustu uyudu. Çok zordu dün gece. Hemşire geldi sabaha karşı çok yorgunsun uyu dinlen ona bu şekilde bi faydan olmayacak diyo. Gerçekten çok yorulduk artık.
Hemşire haklı kuzum, eminim çok zor ama sen iyi olmaya çalış ki bebeğine de daha çok ilgi alaka gösterebil, bakımını sağlayabil. En azından arada bir düzgün bir uyku uyumaya çalış. Kendini fiziken de psikolojik olarak daha iyi hisseder, daha güçlü olursun. Bak bebişin, senin kucağına gelince hemen susup uyumuş. Kıyamam o minik yavruya :KK200:

dayler dayler dayler dayler dayloşum geçmiş olsun, hakkaten üst üste gelmiş :110:

Yüksek lisansı çok isteyip bebeden önce bir türlü girişemedim. Ama hala da istiyorum. İnş bebe biraz büyüyünce ben de yapmak istiyorum. Bebeli ve yüksek lisanlı hayat nasıl oluyor bana da anlat az deneyimleyince o_O Çok tebrik ederim bu arada :KK73:

kıyamam sana kuzum
hepsi geçecek :(

Kilik degistirip gelmem lazim
Pamuk pirenses ol
Diyetteym cicim...
12 günde 2.5 kilo iyimi bibiğim
Yeter yav eriyecek misin
Geçecek hepsi inan bana geçecek. O damarları en son o kadar bulamadılar ki çocuğumun damarını patlattılar. Sonra böyle olmayacak sık sık kan almak zorundayıp deyip boynunu deldiler kateter taktılar. O bile geçti gitti bak. Ben hastanede o uyudukça yanına kıvrılıp uyudum. Sen de dinlen uyuyamasan bile
Günaydın kızlar :dondurma:

Millet hamile kalınca işi bırakır bizim çuku cukulatam cukulatam işe başladı :KK48: Bebek rızkıyla gelir sözünün vücut bulmuş hali bu kız :KK56:
He ya

Pamuk pirenses ol

Yeter yav eriyecek misin

Geçecek hepsi inan bana geçecek. O damarları en son o kadar bulamadılar ki çocuğumun damarını patlattılar. Sonra böyle olmayacak sık sık kan almak zorundayıp deyip boynunu deldiler kateter taktılar. O bile geçti gitti bak. Ben hastanede o uyudukça yanına kıvrılıp uyudum. Sen de dinlen uyuyamasan bile

He ya
O zaman asla tanimazlar cidden🤣🤣🤣

Pamuk pirenses ol

Yeter yav eriyecek misin

He ya
keşke :KK43:
daha 57.95 idim en son
yarın yine tartılcam
53 felan olmam gerek

Back