• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DusunceBulutu DusunceBulutu Nerede ya? Bize bir kek yapsın da Hemsirecik Hemsirecik 'in oturma odasında çayla indirelim mideye
O eskidendi kanki 😂 eşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye 😂
Anana gitmionmu artk
Orda dinleniodn

DusunceBulutu DusunceBulutu el işi yapıo
Satacak inşallah
Valla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum 😄

Eklentiler

• 46FD2EC1-9DA8-4D78-B9C3-7AC342F9BEF2.jpeg
    46FD2EC1-9DA8-4D78-B9C3-7AC342F9BEF2.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 388EE9EB-B9A4-48D4-A5A0-100DD56CAC36.jpeg
    388EE9EB-B9A4-48D4-A5A0-100DD56CAC36.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 33
Yok asko gitmiyorlar oyle, onceden ozel harekattaydi simdi asayise gecti, koylere bakiyorlar
E biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuz 😎
Pii vicdansız ama 21:30da uyuyo :KK70:
Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumaya
O eskidendi kanki 😂 eşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye 😂
Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğiz
Valla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum 😄
Ne güzelleeeeer 😍

Miss Bride Miss Bride cukulatam cukulatam Paresilaaa Paresilaaa Alo alo alo

Ben bitmişim 😢 işler, telaşlar hiç bitmiyor 🙄 sen nasılsın yavruş?
Ay kizlar birde bademciklerini aldiran varmi ya
Geçmiş olsun beybi, ben aldırmadı hiç bilemanzi 🤭

Friends 🤤 how i met your mothera onun çakması diyorlardı, izleyince anladım ki hakkaten çakması ama ikisi de çok keyifliydi izlerken 🙈

Calisiyonmu yavrus

Evet balım yeniden start verildi 😂 iş hayatına alışma süreci falan geçti daha çok buralardayım inş🫶🏻
Miladını dolduran bademcik :KK70:

Gezmektennnmm

Ondanda geri kalamam 🙈🙈🙈🙈

Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumaya

Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğiz

Ne güzelleeeeer 😍

Aradığınız çukulatama şuanda ulaşılamıyor afshdhdh

Konum atiyorum askos😈😈😈
atsana :KK8::KK8::KK8:

ayy ellerine sağlık bulutum
şu çiçeklilere bayıldım
ben istiyorum :D
ilk müşteri :D

Ne güzelleeeeer 😍

başladınmı uyku eğitimine

Ben bitmişim 😢 işler, telaşlar hiç bitmiyor 🙄 sen nasılsın yavruş?

Geçmiş olsun beybi, ben aldırmadı hiç bilemanzi 🤭

Friends 🤤 how i met your mothera onun çakması diyorlardı, izleyince anladım ki hakkaten çakması ama ikisi de çok keyifliydi izlerken 🙈
kız doğurcan ne işi ne telaşesi

Evet balım yeniden start verildi 😂 iş hayatına alışma süreci falan geçti daha çok buralardayım inş🫶🏻

Ondanda geri kalamam 🙈🙈🙈🙈

Aradığınız çukulatama şuanda ulaşılamıyor afshdhdh
senle küsüm :D

Ne güzelleeeeer 😍

Alo alo ses bir iki deneme 😁
Günaydınnnnn💃💃💃💃

Back