- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.221
Nasıl ya işe mi girdinEvet balım yeniden start verildiiş hayatına alışma süreci falan geçti daha çok buralardayım inş
Ondanda geri kalamam
Aradığınız çukulatama şuanda ulaşılamıyor afshdhdh
Aiiiiyy yalan dolanyoo ben hep kendi kendime konuştum
açık neoş üstüme gelmeNasıl ya işe mi girdin
Aiiiiyy yalan dolan
Aç kalma. Beyin bedavaaçık neoş üstüme gelme
ben çoktan içtim hu hu
kilo vermem lazmAç kalma. Beyin bedava
Bak ya bizim kızlarayoo ben hep kendi kendime konuştum
Kahveye yetişemedim amma çay var içerseniz
senin meleklerini severimBak ya bizim kızlarahiç Bal0ncuk boş bırakılır mı cık cık cık
Aynı yorumu yaparak ve bu melekler sizi korusun diye bir vatandaş getirmiştisenin meleklerini severim
senin yansıman onlarr
Sağol canısıE biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuz
Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumaya
Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğiz
Ne güzelleeeeer
@Miss Bride @cukulatamParesilaaa Alo alo alo
evet hiym baya baya çakması.üstelik friends daha keyifli gülmekten ölüyorumBen bitmişimişler, telaşlar hiç bitmiyor sen nasılsın yavruş?
Geçmiş olsun beybi, ben aldırmadı hiç bilemanzi
Friendshow i met your mothera onun çakması diyorlardı, izleyince anladım ki hakkaten çakması ama ikisi de çok keyifliydi izlerken
Sağol bal0ncuğumatsana
ayy ellerine sağlık bulutum
şu çiçeklilere bayıldım
ben istiyorum
ilk müşteri
başladınmı uyku eğitimine
kız doğurcan ne işi ne telaşesi
senle küsüm
ama ücretiyleSağol canısıama ben kek yapmayı bilmiyorum dermişim tembelleştim artık kalkamıyorum yerimden yapıştım koltuğa
evet hiym baya baya çakması.üstelik friends daha keyifli gülmekten ölüyorum
Sağol bal0ncuğumözelden adresi at hemen yollarım
Her gun cocuk yapiyoruz inşallah olmustur agsgshsgsE biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuz
Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumaya
Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğiz
Ne güzelleeeeer
@Miss Bride @cukulatamParesilaaa Alo alo alo
Sagol askossBen bitmişimişler, telaşlar hiç bitmiyor sen nasılsın yavruş?
Geçmiş olsun beybi, ben aldırmadı hiç bilemanzi
Friendshow i met your mothera onun çakması diyorlardı, izleyince anladım ki hakkaten çakması ama ikisi de çok keyifliydi izlerken
Manisa salihli hemen gel bekliyorumatsana
ayy ellerine sağlık bulutum
şu çiçeklilere bayıldım
ben istiyorum
ilk müşteri
başladınmı uyku eğitimine
kız doğurcan ne işi ne telaşesi
senle küsüm
geldm baktm enişte seni yemiş bitirmiş bacımHer gun cocuk yapiyoruz inşallah olmustur agsgshsgs
Sagol askoss
Manisa salihli hemen gel bekliyorum
Bardağından evde koleksiyon yaptımBak ya bizim kızlarahiç Bal0ncuk boş bırakılır mı cık cık cık
Hadi inşallah. Baktınız olmamış tedavi şey edin hazır bir aradaykenHer gun cocuk yapiyoruz inşallah olmustur agsgshsgs
Sagol askoss
Manisa salihli hemen gel bekliyorum
Hic doktora gidesim yokBardağından evde koleksiyon yaptım
Hadi inşallah. Baktınız olmamış tedavi şey edin hazır bir aradayken
Kankalık müessesemiz bulunmamaktadır. Çalışıyormuş abla
Nabıcan hacı mecbur gittik hepimiz. Keyiften değil kiHic doktora gidesim yok
neyn ben çalışmıormuyumKankalık müessesemiz bulunmamaktadır. Çalışıyormuş abla
Nabıcan hacı mecbur gittik hepimiz. Keyiften değil kiHele de eşte tespit edilen bir durum olunca iyice beklenmeyecek bir hal alıyor. Biz haldır huldur başladık da bizim yaş faktörü da var tabii
Izne cikacagiz belki donuste baslariz bir yere bakalimKankalık müessesemiz bulunmamaktadır. Çalışıyormuş abla
Nabıcan hacı mecbur gittik hepimiz. Keyiften değil kiHele de eşte tespit edilen bir durum olunca iyice beklenmeyecek bir hal alıyor. Biz haldır huldur başladık da bizim yaş faktörü da var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?