- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.261
Bi bulusma yapalim benceTeşekkürler. Ben aldım da arkadaşları bekliyoruz. Biz biraz fazla garip denk gelmişiz. Çoğumuz tedaviyle hamile kalabildik. İkinciyi yapan varsa da buraya gelmiyor
Oo bize de gelecek misin?
Olur öyle ya. Bak ben bile giremiyorum arada. Nasıl bir şeyse, evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorum
Bir kez de elinde bir şeyle çık gel şuraya. Cebinde akrep mi var cık cık
atsana
ayy ellerine sağlık bulutum
şu çiçeklilere bayıldım
ben istiyorum
ilk müşteri
başladınmı uyku eğitimine
kız doğurcan ne işi ne
senle küsüm
eveeet hahahahahNasıl ya işe mi girdin
Şimdi daha iyi çok şükür. Hırıltısı baya baya azaldı. Hafif öksürük varkurban olsun teyzesi
fena üşütmüş
Yok be yavruş, çok şey almadım gerekli şeyler de ufak tefek de olsa iş çok hepsi bana bakıyor. Eşim ya anlamıyor ya da beceremiyor işlerin çoğunu, bebeği yapmaya uğraşmak kadar hazırlığında da yalnız kaldım alıcanya kıyamam sana.. kız onların var oluşları hastanede başladığı için bağımlılık yapıo bu bebelerde
üzülme bitanem.. bence aksine cok sevin ki çok şükür epilepsi değil...
enfeksiyonda geçer
bol bol emzir
yani buraya giremiecek kadar hıh
ölecem
çokmu şey alıosun? bak elinde patlar
Evet ben de açıkçası durduk yere ilaç mı kullandırdılar bebeğe diye düşünmüştüm ama oradakiler de bu tedbirin alınması gerekiyordu dedilerse bu detayı artık düşünmemek lazım. Çok şükür ki iyiymiş sağlıklıymış en önemlisi bu. Allah korusun gerçekten epilepsi ya da başka bir rahatsızlık falan olsa erken teşhis olmadı diye üzülürdük. İnş bundan sonrasında artık huzurla geçirirsin bebişinle günleriniAh kıyamam Neal. Vallahi hayranım sabrına. Geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah.
Hacettepedekiler riske atmamak için ilaç başlamaları normal dediler. Boşu boşuna ilaç kullandık resmen. Uykuya geçerken, uykudan uyanırken yaptığı normal hareketler dediler. Detaylı muayene ettiler tüm refleksleri yerinde gayet canlı bi çocuk biz epilepsi de fiziki bulgular da beklerlermiş. İçimiz rahatladı çünkü oradakilere daha çok güveniyoruz.
Çok şükür Balom başımızdaki büyük belayı attık ya gerisi hallolur. Burnu çok tıkalı olduğu için emmiyor da. Zaten sütüm de az yetmiyordu en başından beri. Şimdi sağıp veriyorum. Mama destekli gidiyoruz mecburen. Bi evimize gitsek her şey çok güzel olcak. Çocuğum oldu keyfini çıkaramadım. Gönül rahatlığıyla bağrıma basamadım bebeğimi.
Ahahahha yemin ediorm bu majı şimdi sabah görüormBal0ncuk sende mi küstün ulen ne arıyon ne soruyon anca dedikoduya etiketliyon
Cok şükür kuzummmmŞimdi daha iyi çok şükür. Hırıltısı baya baya azaldı. Hafif öksürük var
Bence gaywt anlıolar işlerine gelmik taktik yapıolarYok be yavruş, çok şey almadım gerekli şeyler de ufak tefek de olsa iş çok hepsi bana bakıyor. Eşim ya anlamıyor ya da beceremiyor işlerin çoğunu, bebeği yapmaya uğraşmak kadar hazırlığında da yalnız kaldım alıcan
Evet ben de açıkçası durduk yere ilaç mı kullandırdılar bebeğe diye düşünmüştüm ama oradakiler de bu tedbirin alınması gerekiyordu dedilerse bu detayı artık düşünmemek lazım. Çok şükür ki iyiymiş sağlıklıymış en önemlisi bu. Allah korusun gerçekten epilepsi ya da başka bir rahatsızlık falan olsa erken teşhis olmadı diye üzülürdük. İnş bundan sonrasında artık huzurla geçirirsin bebişinle günlerinieve ne zaman geçebileceksiniz şimdi?
E hani sen hep daha durun buyudukce zorlasiyo diyodun???Aşırı iyiydi cukom yaaa
Efsane bi adam
Bende büyüdükçe rahatlıorm
Geldim canimmmmmKafa doktoruna gittik bugün. Ohh kafayı cilaladım geldim. Ee hani çay?
dayler dayler Gelirsen çaldır kapat. Sana bir şey danışacağım
Hemsirecik Sana da danışayım sen de alerjiksin. Alektirikli süfürge ne kullanıyorsun? Memnun musun? Hepa filtresi var mı? Toz torbalı mı toz torbasız mı?
Burdan baslamissin laflara, daha oncesi de vardır kesin, sonra da devammmbenimde ciddi anlamda ihtiyacım var.. gitmem gerek
nie ona danışcan biz bilmezmiyiz
o seni sevse zaten gelirdi
gelmeyen birine ne danışıosun
amaç ne yani
özelliği pipili annesi olmasımı
Maalesef proultramaxalerjiliyim, buyur yevrmGit bacım. Tutan mı var
Hee pipili annesi diye. Hayır bir kere, alerjili diye
Dikey mi ki o? Biz de bugün sipariş verdik se cinetic big ball absolute 2. Normalli kablolu
Geçmiş olsun. Nasıl oldun? Ne dediler?
Ne alaka???Çevremdede yk
Ama duymuştmki paso dondurma yiyolar mis
Gelmio işte gelmiooo
O bitek kendine müslüman
Anla artk anla
Harika olmuş, ellerine sağlıkO eskidendi kankieşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye
Valla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum
Sen hayırdır?
Belki de kosullarimiz farklidir?neyn ben çalışmıormuyum
sanki ali ağaoğlu
Belki bir sorun vardir??ya kıyamam sana.. kız onların var oluşları hastanede başladığı için bağımlılık yapıo bu bebelerde
üzülme bitanem.. bence aksine cok sevin ki çok şükür epilepsi değil...
enfeksiyonda geçer
bol bol emzir
yani buraya giremiecek kadar hıh
ölecem
çokmu şey alıosun? bak elinde patlar
Maalesef insanlarla ve ağrılarla boğuşuyordum. Insanların sebebi okul yeni acildi ve 2 ogretmenin atamasi yapildi bize, soruşturma bitmeden baslatmiyorlar ve veliler surekli ariza çıkardı bizim sinifin nye öğretmeni yok vs vs. bizle alakali degil diye guzelce anlattıkça devam ettiler. Onun disinda okul giris merdivenlerinde tadilat var ciddi bir tadilat 5 metre kazıldı vs. cocuklari yangin merdiveninden aliyoruz aptal saptal zorlu isler. Veliler ona da soyleniyor, ama bunu biz yapmyorz bakanlik yapiyor anlatamiyoruz.Teşekkürler. Ben aldım da arkadaşları bekliyoruz. Biz biraz fazla garip denk gelmişiz. Çoğumuz tedaviyle hamile kalabildik. İkinciyi yapan varsa da buraya gelmiyor
Oo bize de gelecek misin?
Olur öyle ya. Bak ben bile giremiyorum arada. Nasıl bir şeyse, evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorum
Bir kez de elinde bir şeyle çık gel şuraya. Cebinde akrep mi var cık cık
ay yazdıklarına gülücük emojisi koydum benle ilgili olanlara amaE hani sen hep daha durun buyudukce zorlasiyo diyodun???
Geldim canimmmmm
Burdan baslamissin laflara, daha oncesi de vardır kesin, sonra da devammm
Maalesef proultramaxalerjiliyim, buyur yevrm
Ne alaka???
Harika olmuş, ellerine sağlık
Sen hayırdır?
Belki de kosullarimiz farklidir?
Belki bir sorun vardir??
Maalesef insanlarla ve ağrılarla boğuşuyordum. Insanların sebebi okul yeni acildi ve 2 ogretmenin atamasi yapildi bize, soruşturma bitmeden baslatmiyorlar ve veliler surekli ariza çıkardı bizim sinifin nye öğretmeni yok vs vs. bizle alakali degil diye guzelce anlattıkça devam ettiler. Onun disinda okul giris merdivenlerinde tadilat var ciddi bir tadilat 5 metre kazıldı vs. cocuklari yangin merdiveninden aliyoruz aptal saptal zorlu isler. Veliler ona da soyleniyor, ama bunu biz yapmyorz bakanlik yapiyor anlatamiyoruz.
Agrilarin sebebi ise dogumdan bu yana mide tarafimdan yumruk yemis gibi bir agri giriyor, siddetle sirtima vuruyor, kollarm uyuşuyor ve hc bsy yapamiyor hale geliyordum. Bu durum ara ara oluyor bazen kisa bazen saatler suruyordu. Son gunlerde her gun olmaya başladı ve ben sürekli 10u bile gormeden yataga girdim, dogru düzgün bsy yapamaz oldum. Doktor ultrason vs derken neticede safra kesesinde taşlar varmış, ameliyat önerildi. Bugun tarih alacağım.
Dun yuksek lisans basvuru sonucum da aciklandi, geçmişim. Yarin kayda gidecegim.
Inanilmaz ve sacma sapan bir yogunluk var. Hicbir seye yetisemiyorm.
Evet yaaaa resmen doğurmak üzereyimAhahahha yemin ediorm bu majı şimdi sabah görüorm
Demek hissettiysem
Söliene bak söliene
Bacm sen kaç kere alo baluş dedn bakem
Cok şükür kuzummmm
Bence gaywt anlıolar işlerine gelmik taktik yapıolar
Benm eşim yapamıorm anlamıorm gibi cümleler kullandğnda
Bende anamdan doğma öğrenmedm
Yaparsn anlarsn vs diorm gayette yapıo
Ama katroş az kaldı beeeeeeeee
Vay beeee
Hayırdır ne geliyorçekilin yoldan geldi gelmekte olan
yaaa evet yaa yok değer düştü çıktı bilmem neEvet yaaaa resmen doğurmak üzereyimBir ara hiç hamile kalamıcam sanıyordum Ne günleri geçirdik beaa
Hayırdır ne geliyor
ay yazdıklarına gülücük emojisi koydum benle ilgili olanlara ama
dur tek tek yazıorumzorlaşıyor ama kolaylaşıorda
cok alaka
sen sen hayırdır özlemednmi beni
koşullarımız farklı değil bühüüü
belki sorun yoktur ya olması flan sorun
şimdi sıra diğerlerinde...
kız safra kesesi böbrek taşı gibi olurmuki ? bilemedm
hani bol su felan ?
gerçi benmkini bira düşürmüştü
ay ama bebekle çok zordur... ben o ağrıyı cok biliyorum
Safra kesesi tasi bobrekten farkli biraz, safra kesesinin komple alinmasi gerekiyor.yaaa evet yaa yok değer düştü çıktı bilmem ne
ben daha beterlerini yaşadım ama kokusunu çekince geçiyor hepsi
yaşayınca anlayacaksın
yk kız hamile değilim
dayloş için dedim ama yine gittidayler dayler
bilmiyordum ya.. ne antel dantel şeyler var bu tıpta..Safra kesesi tasi bobrekten farkli biraz, safra kesesinin komple alinmasi gerekiyor.
Kirginim sana, yokken arkamdan bir suru atip tutuyon
Gecmis olsun daylossE hani sen hep daha durun buyudukce zorlasiyo diyodun???
Geldim canimmmmm
Ne alaka???
Sen hayırdır?
Belki bir sorun vardir??
Maalesef insanlarla ve ağrılarla boğuşuyordum. Insanların sebebi okul yeni acildi ve 2 ogretmenin atamasi yapildi bize, soruşturma bitmeden baslatmiyorlar ve veliler surekli ariza çıkardı bizim sinifin nye öğretmeni yok vs vs. bizle alakali degil diye guzelce anlattıkça devam ettiler. Onun disinda okul giris merdivenlerinde tadilat var ciddi bir tadilat 5 metre kazıldı vs. cocuklari yangin merdiveninden aliyoruz aptal saptal zorlu isler. Veliler ona da soyleniyor, ama bunu biz yapmyorz bakanlik yapiyor anlatamiyoruz.
Agrilarin sebebi ise dogumdan bu yana mide tarafimdan yumruk yemis gibi bir agri giriyor, siddetle sirtima vuruyor, kollarm uyuşuyor ve hc bsy yapamiyor hale geliyordum. Bu durum ara ara oluyor bazen kisa bazen saatler suruyordu. Son gunlerde her gun olmaya başladı ve ben sürekli 10u bile gormeden yataga girdim, dogru düzgün bsy yapamaz oldum. Doktor ultrason vs derken neticede safra kesesinde taşlar varmış, ameliyat önerildi. Bugun tarih alacağım.
Dun yuksek lisans basvuru sonucum da aciklandi, geçmişim. Yarin kayda gidecegim.
Püü ishal mi yapacaksın bizi
8 aylıkSeninki kaç yaşında yada kaç aylık
Yaa hiç böyle düşünme. Hastanede bile öp kokla konuş onunla. Her şeyin o kadar farkındalar ki. Onu nasıl sevdiğinizi hep hissettirin. Biz hastane odasına oyuncaklarını bile topladık evi gibi hissetsin keyfi yerine gelsin diyeAh kıyamam Neal. Vallahi hayranım sabrına. Geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah.
Hacettepedekiler riske atmamak için ilaç başlamaları normal dediler. Boşu boşuna ilaç kullandık resmen. Uykuya geçerken, uykudan uyanırken yaptığı normal hareketler dediler. Detaylı muayene ettiler tüm refleksleri yerinde gayet canlı bi çocuk biz epilepsi de fiziki bulgular da beklerlermiş. İçimiz rahatladı çünkü oradakilere daha çok güveniyoruz.
Çok şükür Balom başımızdaki büyük belayı attık ya gerisi hallolur. Burnu çok tıkalı olduğu için emmiyor da. Zaten sütüm de az yetmiyordu en başından beri. Şimdi sağıp veriyorum. Mama destekli gidiyoruz mecburen. Bi evimize gitsek her şey çok güzel olcak. Çocuğum oldu keyfini çıkaramadım. Gönül rahatlığıyla bağrıma basamadım bebeğimi.
Hadi gooş. Bizi Mega'da bulabilirsin agajdjdBi bulusma yapalim bence
Anaam cidden işe girmişsin. Şaka sandım. Kolay gelsiin. Nereye girdinNiye küstük beee
eveeet hahahahah
En çok ben uyuyacağım
Çok geçmiş olsun. Hep de üst üste geliyor böyle geldi mi ya :/ Annemin safra kesesi taş dolu yıllardır. Her yediği feci rahatsız ediyor ve inatla o ameliyatı olmuyor. Tehlikeli demişler bir de onunkine. Taşlar kanala yakınmış galiba. Şimdi bir de kuzenimde çıktı. Allah kolaylık versin. Ameliyat işi de hızla en kolay şekilde hallolur, rahata kavuşursun inşallah. Kuzucum nasıl? Babaanne mi ilgilenecek sizinle?E hani sen hep daha durun buyudukce zorlasiyo diyodun???
Geldim canimmmmm
Ne alaka???
Sen hayırdır?
Belki bir sorun vardir??
Mega olamaz olamaaazPüü ishal mi yapacaksın bizi
8 aylık
Yaa hiç böyle düşünme. Hastanede bile öp kokla konuş onunla. Her şeyin o kadar farkındalar ki. Onu nasıl sevdiğinizi hep hissettirin. Biz hastane odasına oyuncaklarını bile topladık evi gibi hissetsin keyfi yerine gelsin diye
Hadi gooş. Bizi Mega'da bulabilirsin agajdjd
Anaam cidden işe girmişsin. Şaka sandım. Kolay gelsiin. Nereye girdin
En çok ben uyuyacağım
Çok geçmiş olsun. Hep de üst üste geliyor böyle geldi mi ya :/ Annemin safra kesesi taş dolu yıllardır. Her yediği feci rahatsız ediyor ve inatla o ameliyatı olmuyor. Tehlikeli demişler bir de onunkine. Taşlar kanala yakınmış galiba. Şimdi bir de kuzenimde çıktı. Allah kolaylık versin. Ameliyat işi de hızla en kolay şekilde hallolur, rahata kavuşursun inşallah. Kuzucum nasıl? Babaanne mi ilgilenecek sizinle?
Oldu bile napak. Çocuğun doktorlarının yarısından fazlası orada. Biz sürekli oradayızMega olamaz olamaaaz
Un helvası yiyom gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?