- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.201
Oh iyi içim rahatladı ahshsjjdNe yapardam yapaym
06:30da ayaktayz
Niye ki? Deli mi dürttü? UyusanaBende erken uyandim
Benimki ise gitti kahvalti hazirladimOh iyi içim rahatladı ahshsjjd
Niye ki? Deli mi dürttü? Uyusana
Artık uzun uzun gitmeler yok değil mi? Kelepçeleri bıraktınız yani?Benimki ise gitti kahvalti hazirladim
Yok asko gitmiyorlar oyle, onceden ozel harekattaydi simdi asayise gecti, koylere bakiyorlarArtık uzun uzun gitmeler yok değil mi? Kelepçeleri bıraktınız yani?
Pii vicdansız ama 21:30da uyuyoOh iyi içim rahatladı ahshsjjd
Niye ki? Deli mi dürttü? Uyusana
Konum atiyorum askos
O eskidendi kankiDusunceBulutu Nerede ya? Bize bir kek yapsın da Hemsirecik 'in oturma odasında çayla indirelim mideye
Valla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum
E biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuzYok asko gitmiyorlar oyle, onceden ozel harekattaydi simdi asayise gecti, koylere bakiyorlar
Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumayaPii vicdansız ama 21:30da uyuyo
Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğizO eskidendi kankieşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye
Ne güzelleeeeerValla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum
Ben bitmişim
Geçmiş olsun beybi, ben aldırmadı hiç bilemanziAy kizlar birde bademciklerini aldiran varmi ya
FriendsO eskidendi kankieşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye
Valla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum
Genel olarak mı sesli o aparat mı ses yapıyor? Halı dövme aparatı ney ayrıca ahjsjdj İlk defa duyuyorum
Geçmiş olsun. Hepsi alerji belasından işte
Neler yabün? Detaylıya randevu aldın mı?
Calisiyonmu yavrus
Miladını dolduran bademcik
Gezmektennnmm
E biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuz
Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumaya
Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğiz
Ne güzelleeeeer
Miss Bride cukulatam Paresilaaa Alo alo alo
atsanaKonum atiyorum askos
ayy ellerine sağlık bulutumO eskidendi kankieşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye
başladınmı uyku eğitimineE biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuz
Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumaya
Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğiz
Ne güzelleeeeer
kız doğurcan ne işi ne telaşesiBen bitmişimişler, telaşlar hiç bitmiyor sen nasılsın yavruş?
Geçmiş olsun beybi, ben aldırmadı hiç bilemanzi
Friendshow i met your mothera onun çakması diyorlardı, izleyince anladım ki hakkaten çakması ama ikisi de çok keyifliydi izlerken
senle küsümEvet balım yeniden start verildiiş hayatına alışma süreci falan geçti daha çok buralardayım inş
Ondanda geri kalamam
Aradığınız çukulatama şuanda ulaşılamıyor afshdhdh
Alo alo ses bir iki denemeE biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuz
Ne güzelleeeeer
yoo ben hep kendi kendime konuştumBir haftada çok şey kaçırmadım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?