Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DusunceBulutu Nerede ya? Bize bir kek yapsın da Hemsirecik 'in oturma odasında çayla indirelim mideye
O eskidendi kanki eşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye
Anana gitmionmu artk
Orda dinleniodn

DusunceBulutu el işi yapıo
Satacak inşallah
Valla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum

Eklentiler

• 46FD2EC1-9DA8-4D78-B9C3-7AC342F9BEF2.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 388EE9EB-B9A4-48D4-A5A0-100DD56CAC36.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 33
Yok asko gitmiyorlar oyle, onceden ozel harekattaydi simdi asayise gecti, koylere bakiyorlar
E biz bunu neden kutlamadık? Ee bize ne zaan çocuk yapıyorsunuz
Pii vicdansız ama 21:30da uyuyo
Ben de zar zor yeni yatırdım. İnşallah uyuruz. Niyet ettim ben de onunla birlikte uyumaya
O eskidendi kanki eşim de söyleniyor ama halim yok.oturmuş friends izliyorum bayıldım bu diziye
Ohooo ne anladım o işten? Çikilat yiyeceğine kalk bize kek yap. Hemşire reyizlere gideceğiz
Valla yapıyorum arada ama elim hızlanmıyor dizilere kapılmış gidiyorum bir de habire oturmuş ekmek arası çikolata yiyorum
Ne güzelleeeeer

Miss Bride cukulatam Paresilaaa Alo alo alo

Ben bitmişim işler, telaşlar hiç bitmiyor sen nasılsın yavruş?
Ay kizlar birde bademciklerini aldiran varmi ya
Geçmiş olsun beybi, ben aldırmadı hiç bilemanzi
Friends how i met your mothera onun çakması diyorlardı, izleyince anladım ki hakkaten çakması ama ikisi de çok keyifliydi izlerken

Calisiyonmu yavrus

Evet balım yeniden start verildi iş hayatına alışma süreci falan geçti daha çok buralardayım inş
Miladını dolduran bademcik

Gezmektennnmm

Ondanda geri kalamam

Aradığınız çukulatama şuanda ulaşılamıyor afshdhdh

Konum atiyorum askos
atsana
ayy ellerine sağlık bulutum
şu çiçeklilere bayıldım
ben istiyorum
ilk müşteri

başladınmı uyku eğitimine

kız doğurcan ne işi ne telaşesi

Evet balım yeniden start verildi iş hayatına alışma süreci falan geçti daha çok buralardayım inş

Ondanda geri kalamam

Aradığınız çukulatama şuanda ulaşılamıyor afshdhdh
senle küsüm

Alo alo ses bir iki deneme
Günaydınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…