- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.181
Çevremdede ykAy kizlar birde bademciklerini aldiran varmi ya
Gelmio işte gelmioooGit bacım. Tutan mı var
Hee pipili annesi diye. Hayır bir kere, alerjili diye
Dikey mi ki o? Biz de bugün sipariş verdik se cinetic big ball absolute 2. Normalli kablolu
Geçmiş olsun. Nasıl oldun? Ne dediler?
Yok asko kablolu, annemde de vardi benimkinden onu memleketteki eve götürüp senin aldigindan aldilar eve. Hali dovme aparatı falan var baya ozellikli bisiy hayirli olsun simdiden. Fazla gürültü çıkarıyor korkma heGit bacım. Tutan mı var
Hee pipili annesi diye. Hayır bir kere, alerjili diye
Dikey mi ki o? Biz de bugün sipariş verdik se cinetic big ball absolute 2. Normalli kablolu
Geçmiş olsun. Nasıl oldun? Ne dediler?
Ay aldirasim var ama korkuyorumÇevremdede yk
Ama duymuştmki paso dondurma yiyolar mis
Gelmio işte gelmiooo
O bitek kendine müslüman
Anla artk anla
Drmu dediYok asko kablolu, annemde de vardi benimkinden onu memleketteki eve götürüp senin aldigindan aldilar eve. Hali dovme aparatı falan var baya ozellikli bisiy hayirli olsun simdiden. Fazla gürültü çıkarıyor korkma hebende sinüzit olmusum dun dayadilar ilacı anca kendime geldim atesler agrilar içindeydim
Ay aldirasim var ama korkuyorum
IvitDrmu dedi
Nerdesin sen
Sen yinede 2. Drda görün benceeğğğ
Miadını doldurdu ya bunlar farkındayim bende surekli sisiyorlar
Sen yinede 2. Drda görün benceeğğğ
Genel olarak mı sesli o aparat mı ses yapıyor? Halı dövme aparatı ney ayrıca ahjsjdj İlk defa duyuyorumYok asko kablolu, annemde de vardi benimkinden onu memleketteki eve götürüp senin aldigindan aldilar eve. Hali dovme aparatı falan var baya ozellikli bisiy hayirli olsun simdiden. Fazla gürültü çıkarıyor korkma hebende sinüzit olmusum dun dayadilar ilacı anca kendime geldim atesler agrilar içindeydim
Ay aldirasim var ama korkuyorum
Neler yabün? Detaylıya randevu aldın mı?Bu aralar çok yoğunum bakamıyorum hiç
Genel olarak cok sesli, cekim gucu cok oldugu icinmis. Donmeli bir basligi var hali dovuyormusGenel olarak mı sesli o aparat mı ses yapıyor? Halı dövme aparatı ney ayrıca ahjsjdj İlk defa duyuyorum
Geçmiş olsun. Hepsi alerji belasından işte
Neler yabün? Detaylıya randevu aldın mı?
Calisiyonmu yavrusBu aralar çok yoğunum bakamıyorum hiç
Beni de beni de of hatta bebeği deGenel olarak cok sesli, cekim gucu cok oldugu icinmis. Donmeli bir basligi var hali dovuyormus
Alerji beni bitirdi yeminle biktimm
Miladını dolduran bademcikMiadını doldurdu ya bunlar farkındayim bende surekli sisiyorlar
GezmektennnmmBu aralar çok yoğunum bakamıyorum hiç
Oo ben tabiiy
Hayırdır gardaş bu saate senOo ben tabiiy
Erken emeklilikHayırdır gardaş bu saate sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?