- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.161
Kocamin dogumgunu yaklasti onu atcamEvin fotoğraflarını paylaşmana benzemesin de Üç yıl beklemeyelim onu da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocamin dogumgunu yaklasti onu atcamEvin fotoğraflarını paylaşmana benzemesin de Üç yıl beklemeyelim onu da
benm d.günümde bana yapmazsan seni keserimKocamin dogumgunu yaklasti onu atcam
benm d.günümde bana yapmazsan seni keserim
Uzay'dan sana meşaz var:benm d.günümde bana yapmazsan seni keserim
Bende dyson var askom, 0 toz oneririm. Tek kotu yani pahalli olmasiKafa doktoruna gittik bugün. Ohh kafayı cilaladım geldim. Ee hani çay?
dayler dayler Gelirsen çaldır kapat. Sana bir şey danışacağım
Hemsirecik Sana da danışayım sen de alerjiksin. Alektirikli süfürge ne kullanıyorsun? Memnun musun? Hepa filtresi var mı? Toz torbalı mı toz torbasız mı?
Hangisi peki?Bende dyson var askom, 0 toz oneririm. Tek kotu yani pahalli olmasi
benimde ciddi anlamda ihtiyacım var.. gitmem gerekKafa doktoruna gittik bugün. Ohh kafayı cilaladım geldim. Ee hani çay?
dayler dayler Gelirsen çaldır kapat. Sana bir şey danışacağım
Hemsirecik Sana da danışayım sen de alerjiksin. Alektirikli süfürge ne kullanıyorsun? Memnun musun? Hepa filtresi var mı? Toz torbalı mı toz torbasız mı?
Cinetic big ball parquetHangisi peki?
eneee nazara geldin hep pasta felanGunaydinnnn, dun geceden beri hasta gibiyim burnum tamamen kapali nefes alamıyorum basim ağrıyor vücudum halsiz. Sinüzit oldum sanirim ikindin randevum var bakalim ne dicekler
Jagsjsjs nazar hep var ya iyilik guzellik yaramiyor kimseyeeneee nazara geldin hep pasta felan
geçmiş olsun aşkoşşşşşşşJagsjsjs nazar hep var ya iyilik guzellik yaramiyor kimseye
Sagolasin balusummmgeçmiş olsun aşkoşşşşşşş
Git bacım. Tutan mı varbenimde ciddi anlamda ihtiyacım var.. gitmem gerek
Hee pipili annesi diye. Hayır bir kere, alerjili diyenie ona danışcan biz bilmezmiyiz
o seni sevse zaten gelirdi
gelmeyen birine ne danışıosun
amaç ne yani
özelliği pipili annesi olmasımı
Dikey mi ki o? Biz de bugün sipariş verdik se cinetic big ball absolute 2. Normalli kabloluCinetic big ball parquet
Geçmiş olsun. Nasıl oldun? Ne dediler?Gunaydinnnn, dun geceden beri hasta gibiyim burnum tamamen kapali nefes alamıyorum basim ağrıyor vücudum halsiz. Sinüzit oldum sanirim ikindin randevum var bakalim ne dicekler