Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aç kalacak bir diyet yapıyorsan yanlış diyet yapıyor olabilirsin spor yok diye ağır mı yapıyorsun diyeti?
günde en az 8-10 bin adım arası atıyorum
spor yapamıyorum çünkü eşim yk.. eve gidiyorum kızımı alıp onunla ilgileniyorum
fakat akşamları babama bırakıp annemle yüzmeye gitmeye karar verdik fakat havalar soğuyunca termal havuza gidecez o bana iyi gelecek
aç kalmıyorum katroşum.. bence aç kalarak diyet yapmak fazlasıyla kilo alımı olarak geri döner
fakat son 15 gündür bi salmıştım kendimi.. farkettmki midem büyümüş.. kısıyorum
daha 3. günüm die kısmak biraz bunaltıyor ama alışırım ya

offf termal havuz da ne güzel gelir
diyorsun ki midem büyüyünce normalde yesem aç kalıyor gibi hissediyorum Bana çok mantıklı geldi bu teori

Hadi rast gelsin diyelim kuzucum

offf termal havuz da ne güzel gelir
diyorsun ki midem büyüyünce normalde yesem aç kalıyor gibi hissediyorum Bana çok mantıklı geldi bu teori

Hadi rast gelsin diyelim kuzucum
evet cnm ben öylyim.. yedikçe daha cok yiysem geliyor
şimdi yemeklerden yarım saat önce su içiyorum
yemeklerden yarım saat sonra su içiyorum
inşallah verecem

Halilar gelince dedimki 1 tane eksik, sayıyorum eksik çıkıyor. Esim aradi soyledi bakicaz fabrikaya dediler. 1 gun oldu yok 2 gun oldu yok, arıyoruz oyalıyorlar. Neyse sonra bunlar siz zaten bu kadad hali vermistiniz demeye basladi, esimde demiski gelicem polisle kamera kayitlarina bakicam, tamam dediler. Aksamina hali bulunup getirildi

Ahagajw adamin akrabasinin evinden çıktı sonra
Hakılılar. O halı çalınır
Gelmezseniz aglarim, beni umutlandırma
Geleceğiz ya aybettin. Yanına ne yapacaksın? Bolon diyetteymiş. Biz kendi püskevitimizi alıp gelelim. O da bizi izlesin di mi Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Aaa neler olmuş öyle ya geçmiş olsun herkese, önemli bir şeyleri yok inş?
Eh işte. Enişteninki araştırılacak işten fırsat bulup gidebilirse. Yeğenimin kırık riskli bir yerdeymiş. Parçalı kırık değil ama yerinden ayrılırsa ameliyat gerekebilirmiş. Sık kontrole çağırdılar
N Neal neoşşş
sendin demi U Uzaygemisi35 ile görüşen
Evet ben
Tövbeler olsun. Akrabasında olduğunu nasıl anladınız
Tozlanmis buralar
Önce bir süpürseydin madem. Yabışacak hep o tozlar

Geleceğiz ya aybettin. Yanına ne yapacaksın? Bolon diyetteymiş. Biz kendi püskevitimizi alıp gelelim. O da bizi izlesin di mi Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Evet ben
beklerim önümde en sevdiğim şeyleri yiyip içiyorlar ama daha gık demedim
bakim ne kadar dayanacam
ömrüm çok uzun değil

hee neoş uzay iyimi ya eşi felan nasıl oldu.. en son yazdıktan snra bidaa girmemiş

beklerim önümde en sevdiğim şeyleri yiyip içiyorlar ama daha gık demedim
bakim ne kadar dayanacam
ömrüm çok uzun değil
Töbe de la deli manyak
hee neoş uzay iyimi ya eşi felan nasıl oldu.. en son yazdıktan snra bidaa girmemiş
"Ayy sağolsun canım benim. Çok yoğun, hayatta kalmaya çalışıyor de selamlarımı söyle. Şifremi bile hatırlamıyorum ve telefonu elime bile alamıyorum yoğunluktan, özlediğimi ve iyi dileklerimi ilet. Eşi de kontrole gidecek, ama kötü bir durum yok belirti olarak çok şükür de sağolsun. O iyi mi?" dedi. Sizin durumu özet geçtim. Bayağı yoğun ya tezini yazmaya çalışıyor bir yandan. Mesajlara bir haftada ancak dönebildiği oluyor Şimdi şanslıymışız bakabildiği ana denk geldi

kız diyetin ömrü uzun değil demek istedm
ben daha yaşıacam ohoo senin bebeni kaçırcam gezmelere gidecem

uzayım herşey gönlünce olsun cnm
Allah kolaylık ve sağlık versin

anonimbirbayan Çocuğu yapan kendine mi yaptım sanıyor da kaçıyor arkadaş. Gelin o çocukları birlikte yaptık. Hepimizinler
bende geçen yazdım ama bebe yapınca sallamaz oldu

Yaninda size pasta yapcam
Adam kendi demiş akrama vermişim yanlışlıkla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…