- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.121
günde en az 8-10 bin adım arası atıyorumAç kalacak bir diyet yapıyorsan yanlış diyet yapıyor olabilirsinspor yok diye ağır mı yapıyorsun diyeti?
offf termal havuz da ne güzel gelirgünde en az 8-10 bin adım arası atıyorum
spor yapamıyorum çünkü eşim yk.. eve gidiyorum kızımı alıp onunla ilgileniyorum
fakat akşamları babama bırakıp annemle yüzmeye gitmeye karar verdik fakat havalar soğuyunca termal havuza gidecezo bana iyi gelecek
aç kalmıyorum katroşum.. bence aç kalarak diyet yapmak fazlasıyla kilo alımı olarak geri döner
fakat son 15 gündür bi salmıştım kendimi.. farkettmki midem büyümüş.. kısıyorum
daha 3. günüm die kısmak biraz bunaltıyor ama alışırım ya
evet cnm ben öylyim.. yedikçe daha cok yiysem geliyorofff termal havuz da ne güzel gelir
diyorsun ki midem büyüyünce normalde yesem aç kalıyor gibi hissediyorumBana çok mantıklı geldi bu teori
Hadi rast gelsin diyelim kuzucum
Halilar gelince dedimki 1 tane eksik, sayıyorum eksik çıkıyor. Esim aradi soyledi bakicaz fabrikaya dediler. 1 gun oldu yok 2 gun oldu yok, arıyoruz oyalıyorlar. Neyse sonra bunlar siz zaten bu kadad hali vermistiniz demeye basladi, esimde demiski gelicem polisle kamera kayitlarina bakicam, tamam dediler. Aksamina hali bulunup getirildiAhhaha nasıl yahayır yıkamacı çaldı da sonra nasıl geri aldınız mesela ben o kısmı merak ettim
İyi yavrucum, işte evde bebe çamaşırı yıka as moduna geçtimbir de evde gerçek anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum çok şükür
Aaa neler olmuş öyle yageçmiş olsun herkese, önemli bir şeyleri yok inş?
Günooooo, kız diyet baş ağrısı mı yaparmış
hayırdır cokmu pis gördn bizi
Tozlanmis buralarhayırdır cokmu pis gördn bizi
bence sen hızını alamadınTozlanmis buralar
Hakılılar. O halı çalınırAhagajw adamin akrabasinin evinden çıktı sonra
Geleceğiz ya aybettin. Yanına ne yapacaksın? Bolon diyetteymiş. Biz kendi püskevitimizi alıp gelelim. O da bizi izlesin di miGelmezseniz aglarim, beni umutlandırma
Eh işte. Enişteninki araştırılacak işten fırsat bulup gidebilirse. Yeğenimin kırık riskli bir yerdeymiş. Parçalı kırık değil ama yerinden ayrılırsa ameliyat gerekebilirmiş. Sık kontrole çağırdılarAaa neler olmuş öyle yageçmiş olsun herkese, önemli bir şeyleri yok inş?
Evet ben
Tövbeler olsun. Akrabasında olduğunu nasıl anladınızHalilar gelince dedimki 1 tane eksik, sayıyorum eksik çıkıyor. Esim aradi soyledi bakicaz fabrikaya dediler. 1 gun oldu yok 2 gun oldu yok, arıyoruz oyalıyorlar. Neyse sonra bunlar siz zaten bu kadad hali vermistiniz demeye basladi, esimde demiski gelicem polisle kamera kayitlarina bakicam, tamam dediler. Aksamina hali bulunup getirildi
Önce bir süpürseydin madem. Yabışacak hep o tozlarTozlanmis buralar
beklerimGeleceğiz ya aybettin. Yanına ne yapacaksın? Bolon diyetteymiş. Biz kendi püskevitimizi alıp gelelim. O da bizi izlesin di miBal0ncuk
Evet ben
Töbe de la deli manyakbeklerimönümde en sevdiğim şeyleri yiyip içiyorlar ama daha gık demedim
bakim ne kadar dayanacam
ömrüm çok uzun değil
"Ayy sağolsun canım benim. Çok yoğun, hayatta kalmaya çalışıyor dehee neoş uzay iyimi ya eşi felan nasıl oldu.. en son yazdıktan snra bidaa girmemiş
kız diyetin ömrü uzun değil demek istedmTöbe de la deli manyak
"Ayy sağolsun canım benim. Çok yoğun, hayatta kalmaya çalışıyor deselamlarımı söyle. Şifremi bile hatırlamıyorum ve telefonu elime bile alamıyorum yoğunluktan, özlediğimi ve iyi dileklerimi ilet. Eşi de kontrole gidecek, ama kötü bir durum yok belirti olarak çok şükür de sağolsun. O iyi mi?" dedi. Sizin durumu özet geçtim. Bayağı yoğun ya tezini yazmaya çalışıyor bir yandan. Mesajlara bir haftada ancak dönebildiği oluyor Şimdi şanslıymışız bakabildiği ana denk geldi
bende geçen yazdım ama bebe yapınca sallamaz olduanonimbirbayan Çocuğu yapan kendine mi yaptım sanıyor da kaçıyor arkadaş. Gelin o çocukları birlikte yaptık. Hepimizinler
Yaninda size pasta yapcamHakılılar. O halı çalınır
Geleceğiz ya aybettin. Yanına ne yapacaksın? Bolon diyetteymiş. Biz kendi püskevitimizi alıp gelelim. O da bizi izlesin di miBal0ncuk
Eh işte. Enişteninki araştırılacak işten fırsat bulup gidebilirse. Yeğenimin kırık riskli bir yerdeymiş. Parçalı kırık değil ama yerinden ayrılırsa ameliyat gerekebilirmiş. Sık kontrole çağırdılar
Evet ben
Tövbeler olsun. Akrabasında olduğunu nasıl anladınız
Önce bir süpürseydin madem. Yabışacak hep o tozlar
aşkoş sen pasaklı olabilirsin ama çok güzel hamur işleri yaparsın gibime geliorYaninda size pasta yapcam
Adam kendi demiş akrama vermişim yanlışlıkla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?