- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.141
Uyumuyor napsın. Böbrek taşı için bir karışım vermişti doktor. Yapay sirke gibi dedi. İçmiyor ya
Hadi bağalım. Ne pastasımış buYaninda size pasta yapcam
Adam kendi demiş akrama vermişim yanlışlıkla diye
kaşıkla verUyumuyor napsın. Böbrek taşı için bir karışım vermişti doktor. Yapay sirke gibi dedi. İçmiyor ya
Hadi bağalım. Ne pastasımış bu
Neresi pasaklı ya sen pasaklı görmemişsinaşkoş sen pasaklı olabilirsin ama çok güzel hamur işleri yaparsın gibime gelior
çaktırma kızNeresi pasaklı ya sen pasaklı görmemişsin
Tüküröeyi keşfetmiş. İlk verdiğimizde yutup öğürüyordu. Şimdi ağzında bekletip tükürüyorkaşıkla ver
şu aralar tükürük zamanları.. dur daha yenhi başlıosun lena 8-9 aylıkken felan tükürmeyi oyun sanıp ne versek yüzüme tükürüodu ve gülüp alkışlıyorduTüküröeyi keşfetmiş. İlk verdiğimizde yutup öğürüyordu. Şimdi ağzında bekletip tükürüyor
Cikolatali 4 katliUyumuyor napsın. Böbrek taşı için bir karışım vermişti doktor. Yapay sirke gibi dedi. İçmiyor ya
Hadi bağalım. Ne pastasımış bu
Hayalim pastane acmak balus cok iddialiyim vallaaşkoş sen pasaklı olabilirsin ama çok güzel hamur işleri yaparsın gibime gelior
beni goy goyamı alıonHayalim pastane acmak balus cok iddialiyim valla
Valla kiz cok guzel pasta yapiyorum, esimin dogumgununde falan kendim yaparim kimse inanmıyorbeni goy goyamı alıon
ciddimi
dha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama arkadaşım kızının adına NAR koydu
az önce tlfonda konuşurken
Nar kızım yapma vs diyordu
Nar ya bildiğimiz Nar
Valla kiz cok guzel pasta yapiyorum, esimin dogumgununde falan kendim yaparim kimse inanmıyor
isim kitligimi varmis
Oo düğün pastası staylaCikolatali 4 katli
Olum sizin böyle yetenekleriniz var da bizden niye gizliyonuz? Atsana foto.Hayalim pastane acmak balus cok iddialiyim valla
Biliyon tabii gelemeyeceğimiziGelerseniz soz yapcam
Kanka caniniz ceker diye atmıyorum yaOo düğün pastası stayla
Olum sizin böyle yetenekleriniz var da bizden niye gizliyonuz? Atsana foto.DusunceBulutu da el işi bir şeyler yapıyormuş. Göremedik. Nurzfr paylaşırdı hey gidinin o da gelmiyy
Biliyon tabii gelemeyeceğimizi
KargolaGelerseniz soz yapcam
Oo düğün pastası stayla
Olum sizin böyle yetenekleriniz var da bizden niye gizliyonuz? Atsana foto.DusunceBulutu da el işi bir şeyler yapıyormuş. Göremedik. Nurzfr paylaşırdı hey gidinin o da gelmiyy
Biliyon tabii gelemeyeceğimizi
Çeksin yav ne olacak. Burada sabahtan akşama yemek yarışması bildirimleri geliyor görselli. Ohooo öyle canımızın her istediğini her an yiyebileydikKanka caniniz ceker diye atmıyorum ya
Bozulur kizim
Tamam bidakine atcamÇeksin yav ne olacak. Burada sabahtan akşama yemek yarışması bildirimleri geliyor görselli. Ohooo öyle canımızın her istediğini her an yiyebileydik
Evin fotoğraflarını paylaşmana benzemesin deBozulur kizim
Tamam bidakine atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?