• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka şeylere canım ama hatırlamamaya çalışıyorum.

Ay ben de bunları kısa programda yıkadım zaten giyilmemiş kıyafet. Doğunca da öyle yapayım o zaman 30da kısa programda ohh mis işte 🤤 bugün de bebenin odasına şifonyer ve dolap aldım 4-6 hafta arası geliyormuş. Zorla iş yaptırdığım iyi olmuş yoksa bebe yokluğa doğacakmış 🤦🏼‍♀️

Vu huuuu nabersin 🤩

Onlar bir gitti tam gitti 🙄
Anlat dedikodu yapalm :D

Günaydnnnnn en son ben yazmşm

Kendi kendime knuşuorm işte :KK70:

Tişikkirler Paresilaaa Paresilaaa Hemsirecik Hemsirecik Katre_g Katre_g N Neal @dayler dayler DusunceBulutu DusunceBulutu :KK70:
Senden önce bendeydi o nöbet. Nabalım sırayla
Günaydınnnnnnnnn milletttttt
Sen yine karalara mı büründün la
N Neal Kanki mutfak daginik onu toplayip atiyim hsfsjsgs
Eki Görüntüle 3131665
Bu halı ne kadar orijinal bir şey ya ilk defa görüyorum. Salonundan daha güzel, daha sıcak bura. Bize burada çay koy 🤣

Bu halı ne kadar orijinal bir şey ya ilk defa görüyorum. Salonundan daha güzel, daha sıcak bura. Bize burada çay koy 🤣
Sen beni burda tek koyup gidiosn
Aşk mektuplarjnı yakacam

Sağlıkla mutlulukla oturun inş aşkoşum 🥰

Özellikle oturma odasını ayrı bir beğendim 😍
Sagol askoss hepimiz inşallah ❤️❤️

Kanka o halimi yikamaci çalmıştı hatirliyormusunjz ahacsjsbsb

Sen beni burda tek koyup gidiosn
Aşk mektuplarjnı yakacam
Ben bitmişim ya. Hiçbir halta yetişemediğim gibi ayakta uyuyorum artık

Nöeeey ben bilmiyorum öyle bir şey ama haklı yani ahsjjdjdj Gel beni çal demiştir bu halı. Bundan her şeyi beklerim

Başka şeylere canım ama hatırlamamaya çalışıyorum.

Ay ben de bunları kısa programda yıkadım zaten giyilmemiş kıyafet. Doğunca da öyle yapayım o zaman 30da kısa programda ohh mis işte 🤤 bugün de bebenin odasına şifonyer ve dolap aldım 4-6 hafta arası geliyormuş. Zorla iş yaptırdığım iyi olmuş yoksa bebe yokluğa doğacakmış 🤦🏼‍♀️

Vu huuuu nabersin 🤩

Onlar bir gitti tam gitti 🙄
İyiyimmmmm senden naber kız
He ya bayadır yoklar he

Ahkskdd siyah benim göbek adım

Anana gitmionmu artk
Orda dinleniodn

DusunceBulutu DusunceBulutu el işi yapıo
Satacak inşallah
Yeğenim kolunu kırdı. Aynı akşam ablamın eşi annemlerde yemek yerlerken küt diye bayılıyor, kendine gelemeyince ambulans çağırıyorlar falan. Bayağı bir kendilerine gelemediler. 1-2 gün ablamlar annemlerde kaldı. Şu anda da daha sık gidip geliyorlar. Ben bu akşam gittim bi, gittiğime gideceğime pişman oldum. Kalabalığa alışamadı çocuk ya

Yeğenim kolunu kırdı. Aynı akşam ablamın eşi annemlerde yemek yerlerken küt diye bayılıyor, kendine gelemeyince ambulans çağırıyorlar falan. Bayağı bir kendilerine gelemediler. 1-2 gün ablamlar annemlerde kaldı. Şu anda da daha sık gidip geliyorlar. Ben bu akşam gittim bi, gittiğime gideceğime pişman oldum. Kalabalığa alışamadı çocuk ya
çok çok geçmiş olsun nealim
sülalece aksilikler peşinizi bırakmıyor anlaşılan

Oo hani biz niye göremedik
daha paylaşmadı bizimle

Ahhaha nasıl ya 🤣 hayır yıkamacı çaldı da sonra nasıl geri aldınız mesela ben o kısmı merak ettim 🤭
İyiyimmmmm senden naber kız
He ya bayadır yoklar he

Ahkskdd siyah benim göbek adım
İyi yavrucum, işte evde bebe çamaşırı yıka as moduna geçtim 😅 bir de evde gerçek anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum çok şükür 🤗
Aaa neler olmuş öyle ya 😟 geçmiş olsun herkese, önemli bir şeyleri yok inş?
günişşşşşşşşşşşşşşşşş

diyette 3. günüm baş ağrım bühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Günooooo, kız diyet baş ağrısı mı yaparmış 😅

Ahhaha nasıl ya 🤣 hayır yıkamacı çaldı da sonra nasıl geri aldınız mesela ben o kısmı merak ettim 🤭

İyi yavrucum, işte evde bebe çamaşırı yıka as moduna geçtim 😅 bir de evde gerçek anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum çok şükür 🤗

Aaa neler olmuş öyle ya 😟 geçmiş olsun herkese, önemli bir şeyleri yok inş?

Günooooo, kız diyet baş ağrısı mı yaparmış 😅
aç kalırsan ağırır tabiğğğğğğğğğğ

Back