- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.101
Sağlıkla mutlulukla oturun inş aşkoşumN Neal Kanki mutfak daginik onu toplayip atiyim hsfsjsgs
Eki Görüntüle 3131665 Eki Görüntüle 3131666 Eki Görüntüle 3131667
Anlat dedikodu yapalmBaşka şeylere canım ama hatırlamamaya çalışıyorum.
Ay ben de bunları kısa programda yıkadım zaten giyilmemiş kıyafet. Doğunca da öyle yapayım o zaman 30da kısa programda ohh mis iştebugün de bebenin odasına şifonyer ve dolap aldım 4-6 hafta arası geliyormuş. Zorla iş yaptırdığım iyi olmuş yoksa bebe yokluğa doğacakmış
Vu huuuu nabersin
Onlar bir gitti tam gitti
Senden önce bendeydi o nöbet. Nabalım sıraylaGünaydnnnnn en son ben yazmşm
Kendi kendime knuşuorm işte
TişikkirlerParesilaaa Hemsirecik Katre_g N Neal @dayler dayler DusunceBulutu
Sen yine karalara mı büründün laGünaydınnnnnnnnn milletttttt
Bu halı ne kadar orijinal bir şey ya ilk defa görüyorum. Salonundan daha güzel, daha sıcak bura. Bize burada çay koy
Sen beni burda tek koyup gidiosnSenden önce bendeydi o nöbet. Nabalım sırayla
Sen yine karalara mı büründün la
Bu halı ne kadar orijinal bir şey ya ilk defa görüyorum. Salonundan daha güzel, daha sıcak bura. Bize burada çay koy
Sagol askoss hepimiz inşallahSağlıkla mutlulukla oturun inş aşkoşum
Özellikle oturma odasını ayrı bir beğendim
Kanka o halimi yikamaci çalmıştı hatirliyormusunjz ahacsjsbsbSenden önce bendeydi o nöbet. Nabalım sırayla
Ben bitmişim ya. Hiçbir halta yetişemediğim gibi ayakta uyuyorum artıkSen beni burda tek koyup gidiosn
Aşk mektuplarjnı yakacam
Nöeeey ben bilmiyorum öyle bir şey ama haklı yani ahsjjdjdj Gel beni çal demiştir bu halı. Bundan her şeyi beklerimSagol askoss hepimiz inşallah
Kanka o halimi yikamaci çalmıştı hatirliyormusunjz ahacsjsbsb
İyiyimmmmm senden naber kızBaşka şeylere canım ama hatırlamamaya çalışıyorum.
Ay ben de bunları kısa programda yıkadım zaten giyilmemiş kıyafet. Doğunca da öyle yapayım o zaman 30da kısa programda ohh mis iştebugün de bebenin odasına şifonyer ve dolap aldım 4-6 hafta arası geliyormuş. Zorla iş yaptırdığım iyi olmuş yoksa bebe yokluğa doğacakmış
Vu huuuu nabersin
Onlar bir gitti tam gitti
Ahkskdd siyah benim göbek adımSenden önce bendeydi o nöbet. Nabalım sırayla
Piiii Jane'i alırken öyle demiyordunİyiyimmmmm senden naber kız
He ya bayadır yoklar he
Ahkskdd siyah benim göbek adım
Black'i özledim hskskddPiiii Jane'i alırken öyle demiyordun
Yani zaten normal biri olsan burada işin ne di mi ahshhdjdBlack'i özledim hskskdd
Anana gitmionmu artkBen bitmişim ya. Hiçbir halta yetişemediğim gibi ayakta uyuyorum artık
Nöeeey ben bilmiyorum öyle bir şey ama haklı yani ahsjjdjdj Gel beni çal demiştir bu halı. Bundan her şeyi beklerim
DusunceBulutu Nerede ya? Bize bir kek yapsın da Hemsirecik 'in oturma odasında çayla indirelim mideye
Yeğenim kolunu kırdı. Aynı akşam ablamın eşi annemlerde yemek yerlerken küt diye bayılıyor, kendine gelemeyince ambulans çağırıyorlar falan. Bayağı bir kendilerine gelemediler. 1-2 gün ablamlar annemlerde kaldı. Şu anda da daha sık gidip geliyorlar. Ben bu akşam gittim bi, gittiğime gideceğime pişman oldum. Kalabalığa alışamadı çocuk ya
Oo hani biz niye göremedik
Ahagajw adamin akrabasinin evinden çıktı sonraBen bitmişim ya. Hiçbir halta yetişemediğim gibi ayakta uyuyorum artık
Nöeeey ben bilmiyorum öyle bir şey ama haklı yani ahsjjdjdj Gel beni çal demiştir bu halı. Bundan her şeyi beklerim
Gelmezseniz aglarim, beni umutlandırmaDusunceBulutu Nerede ya? Bize bir kek yapsın da Hemsirecik 'in oturma odasında çayla indirelim mideye
çok çok geçmiş olsun nealimYeğenim kolunu kırdı. Aynı akşam ablamın eşi annemlerde yemek yerlerken küt diye bayılıyor, kendine gelemeyince ambulans çağırıyorlar falan. Bayağı bir kendilerine gelemediler. 1-2 gün ablamlar annemlerde kaldı. Şu anda da daha sık gidip geliyorlar. Ben bu akşam gittim bi, gittiğime gideceğime pişman oldum. Kalabalığa alışamadı çocuk ya
daha paylaşmadı bizimleOo hani biz niye göremedik
Ahhaha nasıl yaSagol askoss hepimiz inşallah
Kanka o halimi yikamaci çalmıştı hatirliyormusunjz ahacsjsbsb
İyi yavrucum, işte evde bebe çamaşırı yıka as moduna geçtimİyiyimmmmm senden naber kız
He ya bayadır yoklar he
Ahkskdd siyah benim göbek adım
Aaa neler olmuş öyle yaYeğenim kolunu kırdı. Aynı akşam ablamın eşi annemlerde yemek yerlerken küt diye bayılıyor, kendine gelemeyince ambulans çağırıyorlar falan. Bayağı bir kendilerine gelemediler. 1-2 gün ablamlar annemlerde kaldı. Şu anda da daha sık gidip geliyorlar. Ben bu akşam gittim bi, gittiğime gideceğime pişman oldum. Kalabalığa alışamadı çocuk ya
Günooooo, kız diyet baş ağrısı mı yaparmışgünişşşşşşşşşşşşşşşşş
diyette 3. günüm baş ağrım bühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aç kalırsan ağırır tabiğğğğğğğğğğAhhaha nasıl yahayır yıkamacı çaldı da sonra nasıl geri aldınız mesela ben o kısmı merak ettim
İyi yavrucum, işte evde bebe çamaşırı yıka as moduna geçtimbir de evde gerçek anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum çok şükür
Aaa neler olmuş öyle yageçmiş olsun herkese, önemli bir şeyleri yok inş?
Günooooo, kız diyet baş ağrısı mı yaparmış
Aç kalacak bir diyet yapıyorsan yanlış diyet yapıyor olabilirsinaç kalırsan ağırır tabiğğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?