Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaaa ben dedim izinde buralara o yüzden bakmıyor. Geçmiş olsun çiçeğiiiim, iyi ol

Asko spiral falan taktirmayi dusunmezmisin senin koca rahat durmayacak belliki
Sağlık durumumdan dolayı doğum kontrol hapı kullanamıyorum ama bu iyi fikir. Bu ay tam yumurtlama günümde denk gelmesi biraz manidar oldu. Bı de bende genelde çift yumurtlama da olabiliyo. Ailede de ikiz var. Doktor da o konuda uyardı beni ikiz olabilir diye. Çift çift tırsıyorum şuan. Şu üç günü atlatıp regl olursam arama duvar bile orebilirim adamla.

Uyy ekstra dikkat etmen lazim o zaman senin, valla regl olursan doktorunla gorusup spiral taktir kafan rahat eder en azından. Isin ucunda sagligin var kocan niye anlayissiz boyle ya, bi grip olsalar kanser olmuscasina tribe giriyorlar kendileri ama bizim canimizin kiymeti yok

Gerçekten zulüm. Ben anlamıyorum bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu. Yarın hastane tipi makine kiralıycam çok sıkıldım elimdekiyle sağmaktan
En temizi onlar. Emzirdikten hemen sonra sağman lazım kalanı boşaltmak, yoksa da süt üretimini artırmak için. Her emzirme sonrası da o sütten teklif etmek gerekiyor. Alırsa muhtemelen sadece emerek doymuyordur ama seninki sekiz günlük olmuş bile. Sarılık takibi yapılmıştır. Doymasa zaten çok kilo vermiş diye uyarırlardı seni. Stres sütü çok etkiler. Rahat olmak da zor ama en azından dene
Doktor bestlak diye bi damla bir de lacmix diye bi vitamin verdi bunlardan biri mi acaba
Bana beş aylıkken yeterince kilo alamamış diye Bestlak damla ve Lactamil anne içeceği yazmıştı doktor. Bestlak sütün miktarını Lactamil de besleyiciliğini artırmak içinmiş sanırım. Lactamil aldım, diğerini almadım. Her gün bir bardak içiyordum sıcak suyla hazırlayıp
Aboo geçmiş olsun. Ambulanslık ne ettin o ka?
Kanka bitmesini beklersen kisi bulur o ev turu yakinda aticam ama az kaldi

Aminn balusum

Kiz sen napiyon kendine bu kadar hasta oluyon
At o zaman ne oyalıyon bizi muhtar

Tamam gunduz atcam zgschs

3. gün kontrole gittik 3350 kiloydu. 3500 doğdu yani 150 gr vermişti. Doktor normal old söyledi. 5. Gün yine gittik göbek deliğinde akıntı var diye. O zaman da tarttı yine 3350 geldi. Kilo almayışı canımı sıkıyor ama doktor sarılıkla ilgili bir riski yok dedi. Sanırım vücut rengine falan baktı

Ay yok canım maşallahı var. Daha ne olsun? İlk bir haftada doğum ağırlığının yüzde 10'una kadar kilo vermesi normal karşılanıyor. Bizimki beş günde 290 gr falan verdi. Sarılık oldu. Hemen yatırdılar fototerapi aldı. 2620 gr doğmuştu 2330'a kadar düştü. 5. gün daha fazla kilo vermemiş olması iyiye işaret yani

Zaten gebelik olsa da çok zor. Çocuk küçük sürekli kucakta. Eli kolu durmuyo tam hareketli zamanı. Neresi denk gelirse tekmeliyo zilli. İçerde tekmeliyodu disari cikti şimdi de dışardan tekmeliyo

İnşallah kilo almıştır ya. Çok zormuş annelik. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…