• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gündür bizde yanıyoruz hiç sorma fenaydı havalar resmen durduğum yerde ter boşaldım🥺🥺🥺 ben kışçıyım yaa kış en güzeli

Mantar için kullanıyo musun bişey yavruş
Kullanıyorum ama kanama yapti bugun, birakicam devam ederse😔 2 hafta sonraya randevu aldim detayli bir arastirilsin istiyorum

Kocamla kavga etmeli bir gün.
Delirmeceler.👿
Dövelim mi? Yine ne yaptı?
Günaydııınnn oh hemşirem yerleri de silmiş tertemiz olmuş topik sfsggsgs

Bugün İstanbul’da yağmur bekleniyor çok nutluyum azcık serinlesin ortalık
Yağmadı 🙁
Ya deme😔😔 illallah bir hastalik ya yıl 2022 ama hala kesin cozum yok
Bunu aklım almıyor. Ben de sürekli çekiyorum. Doğumdan sonra bir süre rahattım. Yine başladı

Dövelim mi? Yine ne yaptı?
Yine aynı mevzular ya.
Geçen ay regl olana kadar stresten mahvoldum. Bu ay sanki telefonumdan programa bakıp da ayarlamış gibi özellikle yumurtlama günümde yine unutkanlığı tuttu. Yine dikkatsizliği tuttu. Tesadüfe bak ki tam da günü. Ya unuttum ne dikkat etmedim ne. Gerçekten artık bilerek yaptığını düşünmeye başladım. Emrivaki gibi çocuk mu olur. İstiyorsan istiyorum de. Hayır bı de ikinci çocuk için bu acele ne?
Sinir oldum ! Bu ay yine stresle bekle dur.

Son düzenleme:
Hiç sorma yaa cidden kesin çözümü yok şaka gibi

Hakkaten niye böyle oldu ya🫠🫠🫠
Eridik eridik bittik
Cok canim acıyor ya idrara cikmak eziyet resmen biktim bunaldim iyice
Beni kaşıntı mahvediyor. Probiyotik fitiller iyi gelmişti bana ama emziriyorum diye kafama göre alamıyorum şimdi
Yine aynı mevzular ya.
Geçen ay regl olana kadar stresten mahvoldum. Bu ay sanki telefonumdan programa bakıp da ayarlamış gibi özellikle yumurtlama günümde yine unutkanlığı tuttu. Yine dikkatsizliği tuttu. Tesadüfe bak ki tam da günü. Ya unuttum ne dikkat etmedim ne. Gerçekten artık bilerek yaptığını düşünmeye başladım. Emrivaki gibi çocuk mu olur. İstiyorsan istiyorum de. Hayır bı de ikinci çocuk için bu acele ne?
Ya seninki sadece bakması zor olay değil ki. Sağlık durumu var ortada. Tehlikeli bir şey yani. Bir de ameliyat olduk resmen. Kistin olmasaydı bile rahmimizi kestiler. İki yıl dolsun bir hele. Ona bırakma. Ya sen de korun ya da prezervatifsiz yanaştırma. Geri çekilme zaten bir korunma yöntemi değil. Ben tedaviyle hamile kalmama rağmen tırsıyorum

Eridik eridik bittik

Beni kaşıntı mahvediyor. Probiyotik fitiller iyi gelmişti bana ama emziriyorum diye kafama göre alamıyorum şimdi

Ya seninki sadece bakması zor olay değil ki. Sağlık durumu var ortada. Tehlikeli bir şey yani. Bir de ameliyat olduk resmen. Kistin olmasaydı bile rahmimizi kestiler. İki yıl dolsun bir hele. Ona bırakma. Ya sen de korun ya da prezervatifsiz yanaştırma. Geri çekilme zaten bir korunma yöntemi değil. Ben tedaviyle hamile kalmama rağmen tırsıyorum
Bulamadim ben probiyotik ya 😔 kadinliktan istifa edicem

Yk bana sadeve dikkat et demişti
Benim de çok yüksek değil aslında ama bir görünim bakim.
Ee ne var ne yok? Cehennem sıcaklı, havanın insanın bedenine ve ciğerlerine hücum ettiği bir gün. Başım ağriyyyyy
Ayyy hakkaten leş, ben de eriyorum:ruh:
Gunaydinn, topigi ben aciyim bugun:temizlik:
Ahahah bu emojiyi ilk defa görmem peki🤣 cuk oturmuş 🤣
Cok canim acıyor ya idrara cikmak eziyet resmen biktim bunaldim iyice
Ayy daha küçük yaşlarda benim de çok sık olurdu lanet şey. Hala arada gelir. Geçmiş olsun yavruş 🙏🏻
Yine aynı mevzular ya.
Ay bi an yanlış okudum. Bebek istiyorsun da adam sevişmeyi unuttu sandım. "Ayyyy 2. Yi mi istiyorsun" diye şaşkınlıkla feryat edecektim 🤭

Ayy ben de baş ağrım var sıcaktan olduğunu düşünüyorum 🥺
Cidden her gün yıkanıyorum kendime geleyim diye🙄
Banyodan çıkınca hiç girmemiş gibi oluyor ya insan bu havalarda. Nefret ediyorum. Covid'i mi atamadum diyorum ama başında deliler gibi ateşim varlen bile böyle baş ağrım olmadı

Banyodan çıkınca hiç girmemiş gibi oluyor ya insan bu havalarda. Nefret ediyorum. Covid'i mi atamadum diyorum ama başında deliler gibi ateşim varlen bile böyle baş ağrım olmadı

Benimde en sevmediğim havalar yaa uff. Kışçıyım ben! Yok be kuzu sıcaklardan kesin baş ağrısı bide uykusuzluk falanda etkiler mutlaka

Benimde en sevmediğim havalar yaa uff. Kışçıyım ben! Yok be kuzu sıcaklardan kesin baş ağrısı bide uykusuzluk falanda etkiler mutlaka
Ben yaz severim de böyle boğucu olduğunda değil
Matmazella Matmazella nasıl gidiyor bebişlee alıştınız mı birbirinize🥰🥰🥰

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. nirdesiiiiğğğğn tülaaayy geri dööğğn aşkıım seni çok seviyoom dülaaay beni bırakma
Aa Matmazella Matmazella doğurdu mu? Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. Geçmişler olsun. Gözünüz aydın
N Neal sonunda yağmur başladı👑👑
Bağcılar'a hastaneye getirdik çocuğu kontrole. Burada bir şey yok. Darısı başımıza

Ben yaz severim de böyle boğucu olduğunda değil

Aa Matmazella Matmazella doğurdu mu? Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. Geçmişler olsun. Gözünüz aydın

Bağcılar'a hastaneye getirdik çocuğu kontrole. Burada bir şey yok. Darısı başımıza

Evett yanılmıyorsam geçen çarşamba doğurdu🥰🥰

Kontrol için mi getirdiniz canısı? Ay inşallah serinleyin🙏

Benim de çok yüksek değil aslında ama bir görünim bakim.

Ayyy hakkaten leş, ben de eriyorum:ruh:

Ahahah bu emojiyi ilk defa görmem peki🤣 cuk oturmuş 🤣

Ayy daha küçük yaşlarda benim de çok sık olurdu lanet şey. Hala arada gelir. Geçmiş olsun yavruş 🙏🏻

Ay bi an yanlış okudum. Bebek istiyorsun da adam sevişmeyi unuttu sandım. "Ayyyy 2. Yi mi istiyorsun" diye şaşkınlıkla feryat edecektim 🤭
Sagol katrisim, ben kadinliktan istifa ediyorum artik bu kadari yeterli🤣

Back