- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.881
Merhaba yeni bebek. Ahahajasdfg söyleye söyleye hamile kalcam bı gün. Şaka gerçek olacakMerhaba grip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yeni bebek. Ahahajasdfg söyleye söyleye hamile kalcam bı gün. Şaka gerçek olacakMerhaba grip
Yoğun bakım doktoruyla konuştuk bugün. Herhangi bir kasılma gözlemlemedik dedi. Eeg ve emarı bekliyorlarmış. Bizim için yol gösterici olacak onlar dedi. Genel durumu iyiymişHaber var mı oğlundan canım? Ne durumdasınız? Sen de hastanede misin?
Kardeş sen de içten içe istiyor musun anlamadım gittiMerhaba yeni bebek. Ahahajasdfg söyleye söyleye hamile kalcam bı gün. Şaka gerçek olacak
Çok şükür. Onlar da tertemiz gelir inşallah. Ne zaman çekilecek? Bizde de her ikisi de çekildi bu arada. Kendini yalnız hissetme olur mu?Yoğun bakım doktoruyla konuştuk bugün. Herhangi bir kasılma gözlemlemedik dedi. Eeg ve emarı bekliyorlarmış. Bizim için yol gösterici olacak onlar dedi. Genel durumu iyiymiş
İnşallah Neal çok sağol. Çok özledim oğlumu. Doktor mr sonucu 3-5 güne çıkar dedi o zamana kadar tutacaklar heralde.Çok şükür. Onlar da tertemiz gelir inşallah. Ne zaman çekilecek? Bizde de her ikisi de çekildi bu arada. Kendini yalnız hissetme olur mu?
İnşallah hızla güzel haber gelir, kavuşur ve bir daha hiç ayrılmazsınız. Çocuğu hastanede bırakıp çıkmanın nasıl hissettirdiğini de biliyorum maalesef. Allah ayırmasınİnşallah Neal çok sağol. Çok özledim oğlumu. Doktor mr sonucu 3-5 güne çıkar dedi o zamana kadar tutacaklar heralde.
Amin inşallahİnşallah hızla güzel haber gelir, kavuşur ve bir daha hiç ayrılmazsınız. Çocuğu hastanede bırakıp çıkmanın nasıl hissettirdiğini de biliyorum maalesef. Allah ayırmasın
Kiz şaka yapıyorum bı yilda tek başına çocuk bakan biri sence ikinciyi isteyebilirmiKardeş sen de içten içe istiyor musun anlamadım gitti
Sağ ol sağ ol sağ ol. Sen nasılsın? Bebik bey nasıl?
Sağ ol sağ ol sağ ol. Sen nasılsın? Bebik bey nasıl?
Erken hissetmişsin. Hava çok acayip değil mi ya bir anda çok hızlı ve fazla serinlediBen iyiyim çok şükür havalar serinledi azcık mutluyum o yüzden
Bebik beyi en son 22 ağustosta gördük o zaman iyiydi. Dün 15. Haftaya giriş yaptık ve sanırım ilk defa hissettim Böyle değişik kanat çırpması gibi pırpırpır bişeyler oldu bebekti herhalde diye düşünüyorum
Bugün 2 defa emzirmeye gittim miniğimi. Çok değişik geldi gözüme bilmiyorum neden öyle oldu. Yine emerken uyudu. Gözlerini de kaydırdı yine. Çok özlemişim. Hemşiresi çok ağlıyor dedi. Size alışıp buraya geldiği için ağlıyor büyük ihtimal dedi. Şırıngayla beslenmeyi reddediyormuş. Biberon ve mama istediler onu götürdük. Çok üzüldüm ya şimdi durup durup ağlıyor mudur acaba diye düşünüyorum. Eeg ve emar çekilmiş raporunun yazılması birkaç günü bulurmuş
Erken hissetmişsin. Hava çok acayip değil mi ya bir anda çok hızlı ve fazla serinledi
Bugün 2 defa emzirmeye gittim miniğimi. Çok değişik geldi gözüme bilmiyorum neden öyle oldu. Yine emerken uyudu. Gözlerini de kaydırdı yine. Çok özlemişim. Hemşiresi çok ağlıyor dedi. Size alışıp buraya geldiği için ağlıyor büyük ihtimal dedi. Şırıngayla beslenmeyi reddediyormuş. Biberon ve mama istediler onu götürdük. Çok üzüldüm ya şimdi durup durup ağlıyor mudur acaba diye düşünüyorum. Eeg ve emar çekilmiş raporunun yazılması birkaç günü bulurmuş
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle, çok güzel haberlerle kavuşup bir daha ayrılmazsınız. Siz İstanbul'da mıydınız? Üsküdar'dayım ben. Yapabileceğimiz bir şey varsa ya da olursa aklında olsunBugün 2 defa emzirmeye gittim miniğimi. Çok değişik geldi gözüme bilmiyorum neden öyle oldu. Yine emerken uyudu. Gözlerini de kaydırdı yine. Çok özlemişim. Hemşiresi çok ağlıyor dedi. Size alışıp buraya geldiği için ağlıyor büyük ihtimal dedi. Şırıngayla beslenmeyi reddediyormuş. Biberon ve mama istediler onu götürdük. Çok üzüldüm ya şimdi durup durup ağlıyor mudur acaba diye düşünüyorum. Eeg ve emar çekilmiş raporunun yazılması birkaç günü bulurmuş
Ben yazcıyım ya. Sadece aşırı boğucu olduğunda nefesimi zorluyor diye sevmiyorum. Birden soğudu mu sonbahar hop kış. Bari biraz güzel havanın da tadını çıkarsaydık gezip tozabilseydik. Bu hafta sonu dışarı çıkma hayalim vardı. Yine hastaneye gittik ateşle cebelleştikYa dün gece ilk defa üstümü yatarak uyudum üşüdüm gece cidden bi anda böyle olması şok edici iyi oldu ama soğuktan şikayet etmicem
nasıl oldunuz neoş ?Tabii kültürleniyorum sayesinde fahri doktor olacağım büyüyünce
Hoaydaaağ. Bizimki de sabah emerken kusmaya başladı. Sonra ateş. 37.6-37.7'lerde seyrediyor. Doktoru aradık. 38'e kadar bekleyin dedi. Çok huzursuz
olunca görürsünMerhaba yeni bebek. Ahahajasdfg söyleye söyleye hamile kalcam bı gün. Şaka gerçek olacak
bence istiyorda dile getiremiyorKardeş sen de içten içe istiyor musun anlamadım gitti
oda arkadşaım izne cıktığı için mecburen geldim yoksa iznimi uzatacaktım
kıyamam.. senin kokunu özlüyor annesi ondandırBugün 2 defa emzirmeye gittim miniğimi. Çok değişik geldi gözüme bilmiyorum neden öyle oldu. Yine emerken uyudu. Gözlerini de kaydırdı yine. Çok özlemişim. Hemşiresi çok ağlıyor dedi. Size alışıp buraya geldiği için ağlıyor büyük ihtimal dedi. Şırıngayla beslenmeyi reddediyormuş. Biberon ve mama istediler onu götürdük. Çok üzüldüm ya şimdi durup durup ağlıyor mudur acaba diye düşünüyorum. Eeg ve emar çekilmiş raporunun yazılması birkaç günü bulurmuş
Düşünmen yeter çok sağol ben Samsun’dayım. Hastaneye gidiyoruz şimdi belki birşey söylerlerİnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle, çok güzel haberlerle kavuşup bir daha ayrılmazsınız. Siz İstanbul'da mıydınız? Üsküdar'dayım ben. Yapabileceğimiz bir şey varsa ya da olursa aklında olsun
Amin balom amiinkıyamam.. senin kokunu özlüyor annesi ondandır
ama kavuşacaksınız az kaldı