• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoğun bakım doktoruyla konuştuk bugün. Herhangi bir kasılma gözlemlemedik dedi. Eeg ve emarı bekliyorlarmış. Bizim için yol gösterici olacak onlar dedi. Genel durumu iyiymiş
Çok şükür. Onlar da tertemiz gelir inşallah. Ne zaman çekilecek? Bizde de her ikisi de çekildi bu arada. Kendini yalnız hissetme olur mu?

Çok şükür. Onlar da tertemiz gelir inşallah. Ne zaman çekilecek? Bizde de her ikisi de çekildi bu arada. Kendini yalnız hissetme olur mu?
İnşallah Neal çok sağol. Çok özledim oğlumu. Doktor mr sonucu 3-5 güne çıkar dedi o zamana kadar tutacaklar heralde.

İnşallah Neal çok sağol. Çok özledim oğlumu. Doktor mr sonucu 3-5 güne çıkar dedi o zamana kadar tutacaklar heralde.
İnşallah hızla güzel haber gelir, kavuşur ve bir daha hiç ayrılmazsınız. Çocuğu hastanede bırakıp çıkmanın nasıl hissettirdiğini de biliyorum maalesef. Allah ayırmasın

Sağ ol sağ ol sağ ol. Sen nasılsın? Bebik bey nasıl?

Ben iyiyim çok şükür havalar serinledi azcık mutluyum o yüzden🤩
Bebik beyi en son 22 ağustosta gördük o zaman iyiydi. Dün 15. Haftaya giriş yaptık ve sanırım ilk defa hissettim🙈 Böyle değişik kanat çırpması gibi pırpırpır bişeyler oldu bebekti herhalde diye düşünüyorum 🙈

Ben iyiyim çok şükür havalar serinledi azcık mutluyum o yüzden🤩
Bebik beyi en son 22 ağustosta gördük o zaman iyiydi. Dün 15. Haftaya giriş yaptık ve sanırım ilk defa hissettim🙈 Böyle değişik kanat çırpması gibi pırpırpır bişeyler oldu bebekti herhalde diye düşünüyorum 🙈
Erken hissetmişsin. Hava çok acayip değil mi ya bir anda çok hızlı ve fazla serinledi

Matmazella Matmazella inşallah güzel haberlerle geleceksin 🙏

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. N Neal geçmiş olsun bebeyimler🙄☹️
Bugün 2 defa emzirmeye gittim miniğimi. Çok değişik geldi gözüme bilmiyorum neden öyle oldu. Yine emerken uyudu. Gözlerini de kaydırdı yine. Çok özlemişim. Hemşiresi çok ağlıyor dedi. Size alışıp buraya geldiği için ağlıyor büyük ihtimal dedi. Şırıngayla beslenmeyi reddediyormuş. Biberon ve mama istediler onu götürdük. Çok üzüldüm ya şimdi durup durup ağlıyor mudur acaba diye düşünüyorum. Eeg ve emar çekilmiş raporunun yazılması birkaç günü bulurmuş

Erken hissetmişsin. Hava çok acayip değil mi ya bir anda çok hızlı ve fazla serinledi

Ya dün gece ilk defa üstümü yatarak uyudum üşüdüm gece cidden bi anda böyle olması şok edici😂 iyi oldu ama soğuktan şikayet etmicem 🫶🏻
Bugün 2 defa emzirmeye gittim miniğimi. Çok değişik geldi gözüme bilmiyorum neden öyle oldu. Yine emerken uyudu. Gözlerini de kaydırdı yine. Çok özlemişim. Hemşiresi çok ağlıyor dedi. Size alışıp buraya geldiği için ağlıyor büyük ihtimal dedi. Şırıngayla beslenmeyi reddediyormuş. Biberon ve mama istediler onu götürdük. Çok üzüldüm ya şimdi durup durup ağlıyor mudur acaba diye düşünüyorum. Eeg ve emar çekilmiş raporunun yazılması birkaç günü bulurmuş

Ah ben onu yerim yaaa şuncacık doğduğu dünyada hemen alışmış mı annesine bal bebek.
Araya haftasonu girdi o yüzden biraz uzadı bence inşallah hızlıca çıkar ve kavuşursun bebeğinle🙏

İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle, çok güzel haberlerle kavuşup bir daha ayrılmazsınız. Siz İstanbul'da mıydınız? Üsküdar'dayım ben. Yapabileceğimiz bir şey varsa ya da olursa aklında olsun
Ya dün gece ilk defa üstümü yatarak uyudum üşüdüm gece cidden bi anda böyle olması şok edici😂 iyi oldu ama soğuktan şikayet etmicem 🫶🏻
Ben yazcıyım ya. Sadece aşırı boğucu olduğunda nefesimi zorluyor diye sevmiyorum. Birden soğudu mu sonbahar hop kış. Bari biraz güzel havanın da tadını çıkarsaydık gezip tozabilseydik. Bu hafta sonu dışarı çıkma hayalim vardı. Yine hastaneye gittik ateşle cebelleştik

Tabii kültürleniyorum sayesinde fahri doktor olacağım büyüyünce

Hoaydaaağ. Bizimki de sabah emerken kusmaya başladı. Sonra ateş. 37.6-37.7'lerde seyrediyor. Doktoru aradık. 38'e kadar bekleyin dedi. Çok huzursuz
nasıl oldunuz neoş ?
yakışıklı nasıl ?
salgın var heryerde ya

Merhaba yeni bebek. Ahahajasdfg söyleye söyleye hamile kalcam bı gün. Şaka gerçek olacak
olunca görürsün :D

Kardeş sen de içten içe istiyor musun anlamadım gitti
bence istiyorda dile getiremiyor :D
acaba olursa pişman olurmuyum gibisine

Matmazella Matmazella inşallah güzel haberlerle geleceksin 🙏

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. N Neal geçmiş olsun bebeyimler🙄☹️
oda arkadşaım izne cıktığı için mecburen geldim yoksa iznimi uzatacaktım
hala gribim
maske takıyorum klimayı kapattırıp pencere açtım
isterlerse tam tersini yapsınlar.. bulaşırsa benden değel :D

kıyamam.. senin kokunu özlüyor annesi ondandır
ama kavuşacaksınız az kaldı

İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle, çok güzel haberlerle kavuşup bir daha ayrılmazsınız. Siz İstanbul'da mıydınız? Üsküdar'dayım ben. Yapabileceğimiz bir şey varsa ya da olursa aklında olsun
Düşünmen yeter çok sağol ben Samsun’dayım. Hastaneye gidiyoruz şimdi belki birşey söylerler
kıyamam.. senin kokunu özlüyor annesi ondandır
ama kavuşacaksınız az kaldı
Amin balom amiin

Back