- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.821
Selam kizcelerimm, reglim 2 gun gecikti, asla mevsimden ve kullandigim fitilden oldugunu sanmiyorum bence gebeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizcelerimm, reglim 2 gun gecikti, asla mevsimden ve kullandigim fitilden oldugunu sanmiyorum bence gebeyim
Yaa o günleri gorecekmiyiz size pozitif test atacagim gunu heycanla bekliyorumHadi inşallah Allam nolur
Yaa o günleri gorecekmiyiz size pozitif test atacagim gunu heycanla bekliyorum
Ayyy hadi litfen yaaaa Göreceksin tabi kuzu o günleri, ben de göremicem sanıyordum, şimdi gün sayıyorum. İnş seninki de gelecek en kısa zamandaSelam kizcelerimm, reglim 2 gun gecikti, asla mevsimden ve kullandigim fitilden oldugunu sanmiyorum bence gebeyim
Göreceğiz yavrus inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarız amiiiiiin
Aminn minnoslarimmAyyy hadi litfen yaaaa Göreceksin tabi kuzu o günleri, ben de göremicem sanıyordum, şimdi gün sayıyorum. İnş seninki de gelecek en kısa zamanda
Evet covid sonrası karaciğer değerlerini takip için çağırmıştı doktor. Doktor aradı. Karaciğer değerleri bir değer hariç tamamen normale dönmüş. O değer de belirgin düştüğü için artık korkulacak bir şey kalmamış. Trombosit normale dönmüş. Hemoglobin hala düşük. O da çok kan aldığımız için olmuştur dedi. Normalde kullandığı demir ilacına yeniden başlayacakmışız. Düzelir o da dediEvett yanılmıyorsam geçen çarşamba doğurdu
Kontrol için mi getirdiniz canısı? Ay inşallah serinleyin
Valla hemşire reyiz biliyorsun ki hepimiz umutsuz vakaydık ama bir şekilde oldu. Seninki de öyle ya da böyle olacak, inşallah tez vakitte sağlıkla olur. İyice yerleştiniz mi? Kendine hemen iyi bir doktor bul orada. Eşin burada saha rahat olacamtı galiba değil mi?Yaa o günleri gorecekmiyiz size pozitif test atacagim gunu heycanla bekliyorum
Evet covid sonrası karaciğer değerlerini takip için çağırmıştı doktor. Doktor aradı. Karaciğer değerleri bir değer hariç tamamen normale dönmüş. O değer de belirgin düştüğü için artık korkulacak bir şey kalmamış. Trombosit normale dönmüş. Hemoglobin hala düşük. O da çok kan aldığımız için olmuştur dedi. Normalde kullandığı demir ilacına yeniden başlayacakmışız. Düzelir o da dedi
Valla hemşire reyiz biliyorsun ki hepimiz umutsuz vakaydık ama bir şekilde oldu. Seninki de öyle ya da böyle olacak, inşallah tez vakitte sağlıkla olur. İyice yerleştiniz mi? Kendine hemen iyi bir doktor bul orada. Eşin burada saha rahat olacamtı galiba değil mi?
Yaa neosum cok sevindim cok gecmis olsun tekrar askos valla kucuk ivir zivir esyalarim var yerlesicek, onlarida elime geldikce yapiyorum acelesi yok. Cok sicak hava evi zor temizliyorum, biraz serinleyince daha kolay yaparim yerlestirmeleriEvet covid sonrası karaciğer değerlerini takip için çağırmıştı doktor. Doktor aradı. Karaciğer değerleri bir değer hariç tamamen normale dönmüş. O değer de belirgin düştüğü için artık korkulacak bir şey kalmamış. Trombosit normale dönmüş. Hemoglobin hala düşük. O da çok kan aldığımız için olmuştur dedi. Normalde kullandığı demir ilacına yeniden başlayacakmışız. Düzelir o da dedi
Valla hemşire reyiz biliyorsun ki hepimiz umutsuz vakaydık ama bir şekilde oldu. Seninki de öyle ya da böyle olacak, inşallah tez vakitte sağlıkla olur. İyice yerleştiniz mi? Kendine hemen iyi bir doktor bul orada. Eşin burada saha rahat olacamtı galiba değil mi?
Bitsin de bize ev turu yapYaa neosum cok sevindim cok gecmis olsun tekrar askos valla kucuk ivir zivir esyalarim var yerlesicek, onlarida elime geldikce yapiyorum acelesi yok. Cok sicak hava evi zor temizliyorum, biraz serinleyince daha kolay yaparim yerlestirmeleri
Alıştık sayılır canımm. Emmede biraz sorun yaşıyoruz sütüm az maalesefMatmazella nasıl gidiyor bebişlee alıştınız mı birbirinize
Bal0ncuk nirdesiiiiğğğğn tülaaayy geri dööğğn aşkıım seni çok seviyoom dülaaay beni bırakma
Çok teşekkürlerBen yaz severim de böyle boğucu olduğunda değil
Aa Matmazella doğurdu mu? Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. Geçmişler olsun. Gözünüz aydın
Bağcılar'a hastaneye getirdik çocuğu kontrole. Burada bir şey yok. Darısı başımıza
Alıştık sayılır canımm. Emmede biraz sorun yaşıyoruz sütüm az maalesef
Az maz deme sen o aldıkça emzir. Emdikçe çoğalır. Sağmayı da deneyebilirsin ama biraz zulüm gibi oluyorAlıştık sayılır canımm. Emmede biraz sorun yaşıyoruz sütüm az maalesef
Gerçekten zulüm. Ben anlamıyorum bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu. Yarın hastane tipi makine kiralıycam çok sıkıldım elimdekiyle sağmaktanAz maz deme sen o aldıkça emzir. Emdikçe çoğalır. Sağmayı da deneyebilirsin ama biraz zulüm gibi oluyor
Doktor bestlak diye bi damla bir de lacmix diye bi vitamin verdi bunlardan biri mi acabaFenomenler paylaşıyodu süt arttırıcı vitamin onu biliyor musun canım, bulabilirim istersen baya övüyorlardı
Doktor bestlak diye bi damla bir de lacmix diye bi vitamin verdi bunlardan biri mi acaba
Bebeden zaarrar gelmezKocamla kavga etmeli bir gün.
Delirmeceler.
Sende olmasanGunaydinn, topigi ben aciyim bugun
TüllayyyğğğğğMatmazella nasıl gidiyor bebişlee alıştınız mı birbirinize
Bal0ncuk nirdesiiiiğğğğn tülaaayy geri dööğğn aşkıım seni çok seviyoom dülaaay beni bırakma
Ayyyyy Rabbim duysun sesini inşallah aşkoşSelam kizcelerimm, reglim 2 gun gecikti, asla mevsimden ve kullandigim fitilden oldugunu sanmiyorum bence gebeyim
Sezwryandan snra az olması normal kuzumAlıştık sayılır canımm. Emmede biraz sorun yaşıyoruz sütüm az maalesef
Kanka bitmesini beklersen kisi bulur o ev turu yakinda aticam ama az kaldiBitsin de bize ev turu yap
Aminn balusumBebeden zaarrar gelmez
Yap gitsn
Sende olmasan
Ellerine sağlık aşkoş
Tüllayyyğğğğğ
Aşkitorellaaammmm
Ölğodummmmmm
Nerdessinnnğğğ
Ayyyyy Rabbim duysun sesini inşallah aşkoş
Sezwryandan snra az olması normal kuzum
Bebek emdikçe akar merak etme
Ama sakın emzirmekten vazgeçme
Makinaya yönelme
Kiz sen napiyon kendine bu kadar hasta oluyonSelam kızçelerim.
En son 30 ağustosta muratboz konserinde
Bem özledmm galiba seni derken titremeye başladm
Zaten hastaydm ama burnumdan kıl aldırmadm..
Sonuç?
Ambulansla hastane..
Dün bütin gün yatıodm kafamı kaldıramıodm
Bugn yine dipçik gibi geldm