• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizcelerimm, reglim 2 gun gecikti, asla mevsimden ve kullandigim fitilden oldugunu sanmiyorum bence gebeyim🤪🤪
Ayyy hadi litfen yaaaa 😍 Göreceksin tabi kuzu o günleri, ben de göremicem sanıyordum, şimdi gün sayıyorum. İnş seninki de gelecek en kısa zamanda 💜

Evett yanılmıyorsam geçen çarşamba doğurdu🥰🥰

Kontrol için mi getirdiniz canısı? Ay inşallah serinleyin🙏
Evet covid sonrası karaciğer değerlerini takip için çağırmıştı doktor. Doktor aradı. Karaciğer değerleri bir değer hariç tamamen normale dönmüş. O değer de belirgin düştüğü için artık korkulacak bir şey kalmamış. Trombosit normale dönmüş. Hemoglobin hala düşük. O da çok kan aldığımız için olmuştur dedi. Normalde kullandığı demir ilacına yeniden başlayacakmışız. Düzelir o da dedi
Yaa o günleri gorecekmiyiz🥲🥲 size pozitif test atacagim gunu heycanla bekliyorum 😍
Valla hemşire reyiz biliyorsun ki hepimiz umutsuz vakaydık ama bir şekilde oldu. Seninki de öyle ya da böyle olacak, inşallah tez vakitte sağlıkla olur. İyice yerleştiniz mi? Kendine hemen iyi bir doktor bul orada. Eşin burada saha rahat olacamtı galiba değil mi?

Evet covid sonrası karaciğer değerlerini takip için çağırmıştı doktor. Doktor aradı. Karaciğer değerleri bir değer hariç tamamen normale dönmüş. O değer de belirgin düştüğü için artık korkulacak bir şey kalmamış. Trombosit normale dönmüş. Hemoglobin hala düşük. O da çok kan aldığımız için olmuştur dedi. Normalde kullandığı demir ilacına yeniden başlayacakmışız. Düzelir o da dedi

Valla hemşire reyiz biliyorsun ki hepimiz umutsuz vakaydık ama bir şekilde oldu. Seninki de öyle ya da böyle olacak, inşallah tez vakitte sağlıkla olur. İyice yerleştiniz mi? Kendine hemen iyi bir doktor bul orada. Eşin burada saha rahat olacamtı galiba değil mi?

Ahhhh sen böyle güzel haberler verinxe koşup sarılasım geliyor size kocaman🥰🥰🥰🥰 çok şükür 🙏🙏🙏

Yaa neosum cok sevindim cok gecmis olsun tekrar😍 askos valla kucuk ivir zivir esyalarim var yerlesicek, onlarida elime geldikce yapiyorum acelesi yok. Cok sicak hava evi zor temizliyorum, biraz serinleyince daha kolay yaparim yerlestirmeleri

Kocamla kavga etmeli bir gün.
Delirmeceler.👿
Bebeden zaarrar gelmez
Yap gitsn :D

Gunaydinn, topigi ben aciyim bugun:temizlik:
Sende olmasan
Ellerine sağlık aşkoş

Matmazella Matmazella nasıl gidiyor bebişlee alıştınız mı birbirinize🥰🥰🥰

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. nirdesiiiiğğğğn tülaaayy geri dööğğn aşkıım seni çok seviyoom dülaaay beni bırakma
Tüllayyyğğğğğ
Aşkitorellaaammmm
Ölğodummmmmm
Nerdessinnnğğğ

Selam kizcelerimm, reglim 2 gun gecikti, asla mevsimden ve kullandigim fitilden oldugunu sanmiyorum bence gebeyim🤪🤪
Ayyyyy Rabbim duysun sesini inşallah aşkoş

Alıştık sayılır canımm. Emmede biraz sorun yaşıyoruz sütüm az maalesef
Sezwryandan snra az olması normal kuzum
Bebek emdikçe akar merak etme
Ama sakın emzirmekten vazgeçme
Makinaya yönelme

Selam kızçelerim.
En son 30 ağustosta muratboz konserinde
Bem özledmm galiba seni derken titremeye başladm
Zaten hastaydm ama burnumdan kıl aldırmadm..
Sonuç?
Ambulansla hastane..
Dün bütin gün yatıodm kafamı kaldıramıodm
Bugn yine dipçik gibi geldm

Bitsin de bize ev turu yap
Kanka bitmesini beklersen kisi bulur o ev turu🤣🤣🤣 yakinda aticam ama az kaldi 🤪
Bebeden zaarrar gelmez
Yap gitsn :KK70:

Sende olmasan
Ellerine sağlık aşkoş

Tüllayyyğğğğğ
Aşkitorellaaammmm
Ölğodummmmmm
Nerdessinnnğğğ

Ayyyyy Rabbim duysun sesini inşallah aşkoş

Sezwryandan snra az olması normal kuzum
Bebek emdikçe akar merak etme
Ama sakın emzirmekten vazgeçme
Makinaya yönelme
Aminn balusum❤️🥲🥲
Selam kızçelerim.
En son 30 ağustosta muratboz konserinde
Bem özledmm galiba seni derken titremeye başladm
Zaten hastaydm ama burnumdan kıl aldırmadm..
Sonuç?
Ambulansla hastane..
Dün bütin gün yatıodm kafamı kaldıramıodm
Bugn yine dipçik gibi geldm
Kiz sen napiyon kendine bu kadar hasta oluyon💀💀

Back