- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.861
Bu arada tiksinme gebelik belirtisi olabilir mi acabasıMinik bir cadı
Yok canim ya hafif hafif basladi reglimBu arada tiksinme gebelik belirtisi olabilir mi acabası
Yk kuzum izinde olsamda bakıodmAaaa ben dedim izinde buralara o yüzden bakmıyor. Geçmiş olsun çiçeğiiiim, iyi ol
Ambulansla bühüüüAmbulanslami
Kız ben korunmuorm ama olmuoTabii her sene aşk olsun. Sen yeter ki isteBu ayı bi atlatsam. Regle üç gün var en ufak bir belirti yok.
Zaten rahatsızdım ama murat boz konseri bensiz olmaz dedm veeeeeeeeeEn temizi onlar. Emzirdikten hemen sonra sağman lazım kalanı boşaltmak, yoksa da süt üretimini artırmak için. Her emzirme sonrası da o sütten teklif etmek gerekiyor. Alırsa muhtemelen sadece emerek doymuyordur ama seninki sekiz günlük olmuş bile. Sarılık takibi yapılmıştır. Doymasa zaten çok kilo vermiş diye uyarırlardı seni. Stres sütü çok etkiler. Rahat olmak da zor ama en azından dene
Bana beş aylıkken yeterince kilo alamamış diye Bestlak damla ve Lactamil anne içeceği yazmıştı doktor. Bestlak sütün miktarını Lactamil de besleyiciliğini artırmak içinmiş sanırım. Lactamil aldım, diğerini almadım. Her gün bir bardak içiyordum sıcak suyla hazırlayıp
Aboo geçmiş olsun. Ambulanslık ne ettin o ka?
At o zaman ne oyalıyon bizi muhtar
Yaaa sende olmasan aşkoşGunaydinnn
Yoksaaaağğğ???Pms doneminde tiksinme oluyormu yav, dun tavuk yaptim yiyemedim kokuyodu agzimda belki tavuk bozuktur dedim döktüm, simdide yumurta kirdim o da kokuyor
Kuzum cnm benm.. Aslnda zor değil ama o süreçlerde hepimiz zor sanıyoruzİnşallah kilo almıştır ya. Çok zormuş annelik. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Okuyunca içim acıdı çok çok geçmiş olsun.bir daha hiçbir hastalık uğramasın inşallahGeldim kızlarBal0ncuk Katre_g cukulatam @dayler dayler DusunceBulutu Hemsirecik tek tek alıntılayamadım. Sağ olun. Hiç normal bir süreç değildi. 5 gece 6 gün hastanede kaldık. Dün taburcu olduk. Karaciğer enzimleri çok yükseldi, ilaçları kesmek zorunda kaldılar. Sürekli kan alıp tahlil yenilemeleri gerekiyordu ama bir süre sonra damar bulamadılar, bulduklarında da kan pıhtılaştı tahlile gidecek kadar kan alamadılar. Boynundan kateter takmak zorunda kaldılar anestezi altında. İsyan ettim artık her şey o kadar kötüye gitti ki. Trombosit düştü. Sürekli kan aldıkları için hemoglobin düştü. Karaciğere daha fazla yük olmasın diye demir ilacı ve d vitaminini bile kesmek zorunda kaldılar. Ateş düşürücüyü kesince ateş fırladı. Klima altında soğuk uygulamayla düşürmeye çalıştık hep. Şimdi daha iyi. Perşembe kontrole gideceğiz. İnşallah değerler normale dönmüş olur, dua edin
cukulatam Bebişin cinsiyeti belli olmuş. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah
çok geçmiş olsun bal0ncuğum kendine çok iyi bakSelam kızçelerim.
En son 30 ağustosta muratboz konserinde
Bem özledmm galiba seni derken titremeye başladm
Zaten hastaydm ama burnumdan kıl aldırmadm..
Sonuç?
Ambulansla hastane..
Dün bütin gün yatıodm kafamı kaldıramıodm
Bugn yine dipçik gibi geldm
Benim bakicak kimsem yok ki baluş bir yıldır küçük bir bebekle 24 saat evdeyim. İkincisine nasıl yetisecegim.korunmuorm ama olmuo
Keşke olsa
Heralde havalara uçarm
Oğluma dua edin nolur. Yoğun bakıma aldılar bugün. Sabahtan beri birşey yemiyor sürekli uyuyor diye korkup doktora getirdim. Gözünde kayma vardı doğduğundan beri ama salak ben umursamadım hiç. Doktor onu gördü epilepsi nöbeti olabilir diye yoğun bakıma aldı izlemek için. Dua edin iyi olsun oğlum. Eve gidemiyorum nasıl giderim bilmiyorumYk kuzum izinde olsamda bakıodm
Ama o gün kafamı bile kaldıramadm
Fenalardaydm
Ambulansla bühüüü
Kız ben korunmuorm ama olmuo
Keşke olsa
Heralde havalara uçarm
Zaten rahatsızdım ama murat boz konseri bensiz olmaz dedm veeeeeeeee
Al sana murat bız dediler
Yaaa sende olmasan aşkoş
Katre_g gör gör
Yoksaaaağğğ???
Kuzum cnm benm.. Aslnda zor değil ama o süreçlerde hepimiz zor sanıyoruz
Lohusaya hoşgeldin..
Bence kilosu gayet iyi.. Sütünde emdikçe çoğalavak
Ben şuan ters giden hiç bişi okumadm
Tadını cıkar hemen büyiyorlar
Cok gecmis olsun, Rabbim sifa versinOğluma dua edin nolur. Yoğun bakıma aldılar bugün. Sabahtan beri birşey yemiyor sürekli uyuyor diye korkup doktora getirdim. Gözünde kayma vardı doğduğundan beri ama salak ben umursamadım hiç. Doktor onu gördü epilepsi nöbeti olabilir diye yoğun bakıma aldı izlemek için. Dua edin iyi olsun oğlum. Eve gidemiyorum nasıl giderim bilmiyorum
Oğluma dua edin nolur. Yoğun bakıma aldılar bugün. Sabahtan beri birşey yemiyor sürekli uyuyor diye korkup doktora getirdim. Gözünde kayma vardı doğduğundan beri ama salak ben umursamadım hiç. Doktor onu gördü epilepsi nöbeti olabilir diye yoğun bakıma aldı izlemek için. Dua edin iyi olsun oğlum. Eve gidemiyorum nasıl giderim bilmiyorum
Zor ama güzel ama zor ama güzelİnşallah kilo almıştır ya. Çok zormuş annelik. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Ay noluyo bu bebelere ya. İçini ferah tut. Gözetim altında olması iyi bir şey. Gözden kaçırmadan takip edilir tez vakitte anlaşılır neden olduğu. İyi haberler getir bize inşallahOğluma dua edin nolur. Yoğun bakıma aldılar bugün. Sabahtan beri birşey yemiyor sürekli uyuyor diye korkup doktora getirdim. Gözünde kayma vardı doğduğundan beri ama salak ben umursamadım hiç. Doktor onu gördü epilepsi nöbeti olabilir diye yoğun bakıma aldı izlemek için. Dua edin iyi olsun oğlum. Eve gidemiyorum nasıl giderim bilmiyorum
Bitti mi? Bitmedi. Wilms tümörü riskine karşı altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu çekilsin, böbreklere bakılsın demişlerdi. Çok şükür kitle gibi bir şey görünmüyor ama solda böbrek taşı oluşumu gibi bir şey başlamış. Çocuk nefrolojiye yol göründü bize. Yeni bir uzmanlık alanı ve yeni bir doktor daha. Hakkımızda hayırlısı...
Bilmem. SormadımO neymiş yaa. Buna sebep olabilecek ne olmuş olabilirki acaba. Belki yanlış görülmüştür öyle değildir. Dediğin gibi hakkınızda hayırlısı olsun Neal’im.
Benimki dun evdeydi 4te yattikNooldu ya hafta sonu diye uyuyor musunuz?
En azndan biraz gördmOkuyunca içim acıdı çok çok geçmiş olsun.bir daha hiçbir hastalık uğramasın inşallah
çok geçmiş olsun bal0ncuğum kendine çok iyi bakenişteye de sana iyi baksın Murat boz konserini kaçırmana üzüldüm pek severim kendisini sen üzülme acıdan bu sözlerim, karşımda görsem dolar gözlerim..
Ben çalşmıo oldaydn bu sene 2yi yapardm netBenim bakicak kimsem yok ki baluş bir yıldır küçük bir bebekle 24 saat evdeyim. İkincisine nasıl yetisecegim.
İki gün kaldı arada bi ağrı giriyor karnıma oldu olcak diyorum ama bı turlu gelmiyo o da
Bu tüp bebeleri cok nazlı cokOğluma dua edin nolur. Yoğun bakıma aldılar bugün. Sabahtan beri birşey yemiyor sürekli uyuyor diye korkup doktora getirdim. Gözünde kayma vardı doğduğundan beri ama salak ben umursamadım hiç. Doktor onu gördü epilepsi nöbeti olabilir diye yoğun bakıma aldı izlemek için. Dua edin iyi olsun oğlum. Eve gidemiyorum nasıl giderim bilmiyorum
Bence bu cock senin bilgi daarcığınu genişletioBitti mi? Bitmedi. Wilms tümörü riskine karşı altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu çekilsin, böbreklere bakılsın demişlerdi. Çok şükür kitle gibi bir şey görünmüyor ama solda böbrek taşı oluşumu gibi bir şey başlamış. Çocuk nefrolojiye yol göründü bize. Yeni bir uzmanlık alanı ve yeni bir doktor daha. Hakkımızda hayırlısı...
Tabii kültürleniyorum sayesinde fahri doktor olacağım büyüyünceEn azndan biraz gördm
Ya hiç göremesrydm
Onca kalabalığı çektiğime yanardm
Ben çalşmıo oldaydn bu sene 2yi yapardm net
Bu tüp bebeleri cok nazlı cok
Korkutup duruolar snra bişi olmuo annesi
Merak etme
İnşallah bişry yoktur
Dualarımız seninle
Bence bu cock senin bilgi daarcığınu genişletio
Hoaydaaağ. Bizimki de sabah emerken kusmaya başladı. Sonra ateş. 37.6-37.7'lerde seyrediyor. Doktoru aradık. 38'e kadar bekleyin dedi. Çok huzursuzMerhaba grip
Haber var mı oğlundan canım? Ne durumdasınız? Sen de hastanede misin?Oğluma dua edin nolur. Yoğun bakıma aldılar bugün. Sabahtan beri birşey yemiyor sürekli uyuyor diye korkup doktora getirdim. Gözünde kayma vardı doğduğundan beri ama salak ben umursamadım hiç. Doktor onu gördü epilepsi nöbeti olabilir diye yoğun bakıma aldı izlemek için. Dua edin iyi olsun oğlum. Eve gidemiyorum nasıl giderim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?