Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ben dedim izinde buralara o yüzden bakmıyor. Geçmiş olsun çiçeğiiiim, iyi ol
Yk kuzum izinde olsamda bakıodm
Ama o gün kafamı bile kaldıramadm
Fenalardaydm

Ambulansla bühüüü

Tabii her sene aşk olsun. Sen yeter ki iste Bu ayı bi atlatsam. Regle üç gün var en ufak bir belirti yok.
Kız ben korunmuorm ama olmuo
Keşke olsa
Heralde havalara uçarm

Zaten rahatsızdım ama murat boz konseri bensiz olmaz dedm veeeeeeeee
Al sana murat bız dediler

Yaaa sende olmasan aşkoş
Katre_g gör gör

Pms doneminde tiksinme oluyormu yav, dun tavuk yaptim yiyemedim kokuyodu agzimda belki tavuk bozuktur dedim döktüm, simdide yumurta kirdim o da kokuyor
Yoksaaaağğğ???

İnşallah kilo almıştır ya. Çok zormuş annelik. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Kuzum cnm benm.. Aslnda zor değil ama o süreçlerde hepimiz zor sanıyoruz
Lohusaya hoşgeldin..
Bence kilosu gayet iyi.. Sütünde emdikçe çoğalavak
Ben şuan ters giden hiç bişi okumadm
Tadını cıkar hemen büyiyorlar

Okuyunca içim acıdı çok çok geçmiş olsun.bir daha hiçbir hastalık uğramasın inşallah
çok geçmiş olsun bal0ncuğum kendine çok iyi bak enişteye de sana iyi baksın Murat boz konserini kaçırmana üzüldüm pek severim kendisini sen üzülme acıdan bu sözlerim, karşımda görsem dolar gözlerim..

korunmuorm ama olmuo
Keşke olsa
Heralde havalara uçarm
Benim bakicak kimsem yok ki baluş bir yıldır küçük bir bebekle 24 saat evdeyim. İkincisine nasıl yetisecegim.
İki gün kaldı arada bi ağrı giriyor karnıma oldu olcak diyorum ama bı turlu gelmiyo o da

Oğluma dua edin nolur. Yoğun bakıma aldılar bugün. Sabahtan beri birşey yemiyor sürekli uyuyor diye korkup doktora getirdim. Gözünde kayma vardı doğduğundan beri ama salak ben umursamadım hiç. Doktor onu gördü epilepsi nöbeti olabilir diye yoğun bakıma aldı izlemek için. Dua edin iyi olsun oğlum. Eve gidemiyorum nasıl giderim bilmiyorum

Cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin saglicakla doner evine inşallah

Yaa çok geçmiş olsun canım, Allahım yardımcınız olsun inşallah iyi olacak minik adam dualarım sizinle

İnşallah kilo almıştır ya. Çok zormuş annelik. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Zor ama güzel ama zor ama güzel
Ay noluyo bu bebelere ya. İçini ferah tut. Gözetim altında olması iyi bir şey. Gözden kaçırmadan takip edilir tez vakitte anlaşılır neden olduğu. İyi haberler getir bize inşallah

Bitti mi? Bitmedi. Wilms tümörü riskine karşı altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu çekilsin, böbreklere bakılsın demişlerdi. Çok şükür kitle gibi bir şey görünmüyor ama solda böbrek taşı oluşumu gibi bir şey başlamış. Çocuk nefrolojiye yol göründü bize. Yeni bir uzmanlık alanı ve yeni bir doktor daha. Hakkımızda hayırlısı...

O neymiş yaa. Buna sebep olabilecek ne olmuş olabilirki acaba. Belki yanlış görülmüştür öyle değildir. Dediğin gibi hakkınızda hayırlısı olsun Neal’im.

En azndan biraz gördm
Ya hiç göremesrydm
Onca kalabalığı çektiğime yanardm

Benim bakicak kimsem yok ki baluş bir yıldır küçük bir bebekle 24 saat evdeyim. İkincisine nasıl yetisecegim.
İki gün kaldı arada bi ağrı giriyor karnıma oldu olcak diyorum ama bı turlu gelmiyo o da
Ben çalşmıo oldaydn bu sene 2yi yapardm net

Bu tüp bebeleri cok nazlı cok
Korkutup duruolar snra bişi olmuo annesi
Merak etme
İnşallah bişry yoktur
Dualarımız seninle

Bence bu cock senin bilgi daarcığınu genişletio

Tabii kültürleniyorum sayesinde fahri doktor olacağım büyüyünce
Hoaydaaağ. Bizimki de sabah emerken kusmaya başladı. Sonra ateş. 37.6-37.7'lerde seyrediyor. Doktoru aradık. 38'e kadar bekleyin dedi. Çok huzursuz

Haber var mı oğlundan canım? Ne durumdasınız? Sen de hastanede misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…